duyaniniz varmi kitap actirma ?

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Bileninin varmi kitap actirma diye biseyi ? Bayram sebebi ile memleketteyiz burada bi kadin kuran-i kerimden istihare bakiyormus hayir mi sermi diye. Gecen sene ben nisanlanmadan once annem baktirmisti ve ser cikmisti bende tabiki inanmamistim Allahtan baska kimse bilemez gelecegi demistim bu yaptigi fala girer demistim.. Ama kadinin tahmin ettigi gibi sonumuz ser oldu ve ayrildik 6 ay oldu ayrilali ve hayatinda 2 aydir biri var bende o ikisine baktirdim merak ettim sonucta ve hayir cikti .. Bana bu kadar ettiginden sonra o kizla mutlumu olacak.. Niye ben aci cekerken onlar mutlu oluyor :( beni cignedi gecti gitti hayatimdan burda anlatamadigim neler oldu neler kime anlatsam sok oluyor Allah buyuk allah kallp kirana mutluluk nasip etmez diyor kime anlatsam.. Simdi ben bu kitap acan kadinin hayir cikti demesine cok uzuldum :( dunya bu kadar adaletsiz mi :( insanlar baskalarinin kalbini kirip hatta agir seyler yasatip sonrada donup gidip baska biri ile hiiic bir gunahini odemeden mutlu mu olacak cok korkuyorum hergun yalvariyorum allahim ne olur bana yaptigi yanina kalmasin die :(

Dinimizde istihare var evet kaderde var demekki onların evlenmesi kaderlerinde var ama mutlu olacaklarının garantisi yok bunu hiç kimse bilemez hatta istihare yatanda bilmezkii allahdan başka hiç kimse bilmez merak etme can yakanın elbetkii canı yanar evliliğinden olmasa bile belki çoçuğundan belki kendi ailesinden rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz sen allah de gerisini onun adaletine bırak

Dinimizde istihare var evet kaderde var demekki onların evlenmesi kaderlerinde var ama mutlu olacaklarının garantisi yok bunu istihare yatanda bilmezkii allahdan başka hiç kimse bilmez merak etme can yakanın elbetkii canı yanar evliliğinden olmasa bile belki çoçuğundan belki kendi ailesinden rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz sen allah de gerisini onun adaletine bırak
Hergun dua ediyorum icimden bu aciyi alsin Allah diye gururum okadar incindi ki.. Birde onun gulup eglenmesini izlemek :(

Bana bu kadar ettiginden sonra o kizla mutlumu olacak.. Niye ben aci cekerken onlar mutlu oluyor

Bu yazdığınızı görünce aklıma Bihter geldi."Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluğundan ölüyorum."

Hergun dua ediyorum icimden bu aciyi alsin Allah diye gururum okadar incindi ki.. Birde onun gulup eglenmesini izlemek :KK43:
Üzülme canım bak ilerde belkide iyiki olmamış diyeceksin bak ben çok istediğim herhangi bir şeyi 3 kez denerim bakdım olmuyor demekki benim için hayırlı değilmiş sen hayırlısı ver allahım der yoluma devam ederim vee aylar yıllar geçdikçe iyiki olmamış derim hiçde yanılmadan ve ne diye o zamanlar istemişim kii diye kızarım kendime şimdi senin canın yandığından onun yaptığı herşey gözüne kalbine batıyor zamana bırak yaraların geçiçek kAlbin yeniden çiçek açıcak aman ne diye üzülmüşüm bike diyeceksin inan bana :KK66:

Yani sizinle ayrıldı başkasını sevdi diye ömür boyu mutsuz mu olması gerekiyor?

Insan yanılabilir, evlenip boşanmak nasıl ki doğalsa nişanlanıp ayrılmak daha doğal. Nişanlanmak zaten birbirini tanıma sürecidir genel olarak...

He bu adam beni aldattı, benimle ayrılmadan o kızı buldu, kandırdı beni vs diyorsanız da Allah'a havale etmek gerek. Karşılığını illa bu dünyada görecek diye birşey yok. Adalet bu mu diyerek yanlış yapıyorsunuz...

Hele ki ne idüğü belirsiz bi kadının lafına inanarak Allah'ın adaletini sorgulamak...

Yani sizinle ayrıldı başkasını sevdi diye ömür boyu mutsuz mu olması gerekiyor?

Insan yanılabilir, evlenip boşanmak nasıl ki doğalsa nişanlanıp ayrılmak daha doğal. Nişanlanmak zaten birbirini tanıma sürecidir genel olarak...

He bu adam beni aldattı, benimle ayrılmadan o kızı buldu, kandırdı beni vs diyorsanız da Allah'a havale etmek gerek. Karşılığını illa bu dünyada görecek diye birşey yok. Adalet bu mu diyerek yanlış yapıyorsunuz...

Hele ki ne idüğü belirsiz bi kadının lafına inanarak Allah'ın adaletini sorgulamak...
Tobe hasa suan bi tobve cektim :( Hersey mutsuzluktan.. Aldatti sayilir beni o konu cok uzun ona girsem cikmayiz..

Bileninin varmi kitap actirma diye biseyi ? Bayram sebebi ile memleketteyiz burada bi kadin kuran-i kerimden istihare bakiyormus hayir mi sermi diye. Gecen sene ben nisanlanmadan once annem baktirmisti ve ser cikmisti bende tabiki inanmamistim Allahtan baska kimse bilemez gelecegi demistim bu yaptigi fala girer demistim.. Ama kadinin tahmin ettigi gibi sonumuz ser oldu ve ayrildik 6 ay oldu ayrilali ve hayatinda 2 aydir biri var bende o ikisine baktirdim merak ettim sonucta ve hayir cikti .. Bana bu kadar ettiginden sonra o kizla mutlumu olacak.. Niye ben aci cekerken onlar mutlu oluyor :KK43: beni cignedi gecti gitti hayatimdan burda anlatamadigim neler oldu neler kime anlatsam sok oluyor Allah buyuk allah kallp kirana mutluluk nasip etmez diyor kime anlatsam.. Simdi ben bu kitap acan kadinin hayir cikti demesine cok uzuldum :KK43: dunya bu kadar adaletsiz mi :KK43: insanlar baskalarinin kalbini kirip hatta agir seyler yasatip sonrada donup gidip baska biri ile hiiic bir gunahini odemeden mutlu mu olacak cok korkuyorum hergun yalvariyorum allahim ne olur bana yaptigi yanina kalmasin die :KK43:

Ne olur bakın bu kadar zaman geçmiş artık kendinizi toparlamaya çalışın. Olmuyorsa yardım alın. Ama öne düzelmek önünüze bakmak isteyin. Şu insanı takip etmeyi bırakın. Hiç sağlıklı değil. Tamam evet acınızı yaşamanız gerekiyordu. Üzüldünüz ağladınız geçsin gitsin artık. Kendinizden başka birine zarar vermiyorsunuz. Kendinizi sevin ve önünüze bakın. Tek başınıza olmuyorsa terapi alın. Daha ne kadar böyle gidecek.

Back
X