- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
Bileninin varmi kitap actirma diye biseyi ? Bayram sebebi ile memleketteyiz burada bi kadin kuran-i kerimden istihare bakiyormus hayir mi sermi diye. Gecen sene ben nisanlanmadan once annem baktirmisti ve ser cikmisti bende tabiki inanmamistim Allahtan baska kimse bilemez gelecegi demistim bu yaptigi fala girer demistim.. Ama kadinin tahmin ettigi gibi sonumuz ser oldu ve ayrildik 6 ay oldu ayrilali ve hayatinda 2 aydir biri var bende o ikisine baktirdim merak ettim sonucta ve hayir cikti .. Bana bu kadar ettiginden sonra o kizla mutlumu olacak.. Niye ben aci cekerken onlar mutlu oluyor
beni cignedi gecti gitti hayatimdan burda anlatamadigim neler oldu neler kime anlatsam sok oluyor Allah buyuk allah kallp kirana mutluluk nasip etmez diyor kime anlatsam.. Simdi ben bu kitap acan kadinin hayir cikti demesine cok uzuldum
dunya bu kadar adaletsiz mi
insanlar baskalarinin kalbini kirip hatta agir seyler yasatip sonrada donup gidip baska biri ile hiiic bir gunahini odemeden mutlu mu olacak cok korkuyorum hergun yalvariyorum allahim ne olur bana yaptigi yanina kalmasin die