Geceniz güzel olsun hanımlar
Bir kaç ay öncesine kadar evli bir kadındım ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldım tertemiz boşandım iyi oldu güzel oldu gayet musmutlu yoluma devam ederken öğrendiklerim karşısında afalladım bugün kısaca anlatıp içimi dökeyim dedim ah başıma gelenler
Eşimle bir arkadaş vesilesiyle tanıştık, arkadaşım bayan. Daha doğrusu o tanıştırmadı çok yanaşmadı ben onun yanında eski eşimi gördüm beğendim o beni gördü beğendi konuşmaya başladık ortak arkadaşta şaşkınlıkla izledi bizi velhasıl tanıştık sevgili olduk nişanlandık evlendik ve bu süre zarfında gözümden kaçan bir şey şu an suratıma tokat gibi çarptı; ortak arkadaşımın sürekli ara bozma girişimleri
en sonunda ben dayanamadım ve boşanma kararı aldım sebep sadece ortak arkadaşımızın dolduruşu değil gerçekten anlaşamamamızdı. Boşanma kararı aldığım vakit beni çok destekleyen ortak arkadaşım birden ne arar ne sorar oldu hanımlar konuşmadı benimle hiç bi sebep yokken irtibatı kesti
Hayır olsun dedim aklıma kötü şeyler getirmeyim... E gelmeyecek gibide değil dimi
her neyse hanımlar sadede geliyorum bgn kulağıma bir haber fısıldandı bizim ortak arkadaşla konuşmalar gezmeler tozmalar ve yakınlaşmalar... Ben şoklardayım hala. Birlkte olsunlar hatta evlensinler şu an umrumda değil ama nasıl bi karakter inanın aklım almıyo nasıl bir pisliğin içindeymişim... Midem bulanıyo... Şükür ki erken kurtuldum diyorum ama bi yanımda öyle bi sızlıyo ki... Biri henüz bi kaç ay önce boşandığım eşim diğeri 15 yıllık arkadaşım... Of nasıl bi yalanın içindeymişim diyorum içime öküz değil sürü oturdu sürü...
Dipnot:daha önce üyeliğim vardı sildim destek olmak için değilde eleştiri yapan hanım ablalarımız yüzünden lütfen yoruma gereksiz eleştiri yapmayın -ki eleştirilcek bişi yok- desteğe ihtiyacım var