Duyduklarıma inanmam gerek 🙄

Teşekkür ederim çizgimi bozamam onlar yüzünden en baştan beri yüz göz olmadım sinirime yenik düşmedim bundan sonrada aynı çizgide devam ederim inşallah

Seneler evvel aynı olmasa da benzeri bir durum yaşadım. Bizi tanıştıran biri değildi. Hatırladığım kadarıyla 26 yaşındaydım sevgilimde 31 yaşındaydı ve gittiğimzi bir kursta tanışmıştık sevgilimle ve yine aynı kursta 16 yaşında lise öğrenci gencecik bir kız vardı. Babası ile annesi ayrılmış ve babası hiç görüşmüyordu. Uygulamalı bir dersti katıldığımız ve sevgilim bu konuda baya bilgi sahibiydi kızda abi abla diyip bizimle bazen takılıyordu bizde (daha doğrusu galiba sadece ben) bir kardeş olarak yanında oluyorduk ki, sevgilim benden ayrıldı 1 aya kalmadan 31 yaşında bir erkek 16 yaşında bir kızla sevgili oldu! Aralarındaki 15 yaş fark ayrı bir sorun iken benim arkamdan iş çevirip sevgili olmaları ayrı bir yıkım oldu

Maalesef bazı insanlar var ki yorum bile yapamıyorum

Bırakın Allah korumuş , koskoca 31 yaşında adam, daha tam genç kız bile olmayan bir çocuğa o gözle baktıysa o adam sapıktır. Öyle ahlakta biriyle devam da edebilirdiniz.

15 yıllık arkadaşınızı tanıyamayacak kadar nasıl kör olabildiniz ya hiç mi eğrisine doğrusuna bakmadınız ?

Bu nasıl bir vicdan..nasıl bir ahlak..nasıl bir karakter yoksunlugudur ki..nikahında şahidi olduğun kadının kocasını aldın öteki de evine girip çıkan eşinin arkadaşını..yuh olsun ikisinede..daha neler söylerim de.. banlanmayim simdi..

Sen boşada ben alıyım diye beklemiş resmen, tepe tepe kullan yaZsaydın çok şaşırdım ama tebrik ederim bir an önce kurtulabilmişsin

15 yıllık arkadaşınızı tanıyamayacak kadar nasıl kör olabildiniz ya hiç mi eğrisine doğrusuna bakmadınız ?
Eleştirmeyin dedim körsem kendime körüm boş yapmayın işinize bakın

İnsanın ağzı açık kalıyo dimi neyse ki artık hayatımda değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…