Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ben yarın gıdcem saıde haıh hastanesın de gorev yaptıgında gıtmıstım cok tatlı bır bayandı
ben özel gop hastanesinde gülcan hanıma gidiyorum
çok tatlı bi bayan
jinekolog diyince ürkerim ama bu bayana gitmekten çekinmiyorum hiç :)
1 ay sonra gene gidicem.
kist tedavim var.
Ben 7 Ekim günü Yeşim Çelik hanımda doğum yaptım, gebelik süresince beni Yeşim Hanım takip etti, bebeğimdeki ufak problemi anında keşfetti ve çözümler getirdi. Çok tatlı dilli, bilgili ve ilgili bir doktor. Ne zaman istersem arayıp rahatça istediğim herşeyi sordum.
Aylin hanım ve Saide Hanım'ıda çok methediyorlar onlarda çok iyi doktorlarmış ama ben bizzat kendilerine muayene olmadım. O hastahanede çalışan bir yakınımda kızkardeşinin doğumu için Yeşim Hanım'ı seçti, kendisi içinde onu tercih edecek.
Ben bildiklerimi aktardım. Seçim sizin:)
Ha bu arada, doğum ve hastanede yatış sürecinde bana o kadar keyif veren çalışanlar oldu ki, hepsine tek tek teşekkür etmek isterdim. Evimde gibi hissettim kendimi..
şimdi baktım duygu hastanesinin dr larına saide hanımın sayfasına da baktım.sen daha önce gittin mi saide hanıma nasıl dı güler yüzlümü işini iyi bilen biri mi.ay çok mu sordum ne![]()
Ben 7 Ekim günü Yeşim Çelik hanımda doğum yaptım, gebelik süresince beni Yeşim Hanım takip etti, bebeğimdeki ufak problemi anında keşfetti ve çözümler getirdi. Çok tatlı dilli, bilgili ve ilgili bir doktor. Ne zaman istersem arayıp rahatça istediğim herşeyi sordum.
Aylin hanım ve Saide Hanım'ıda çok methediyorlar onlarda çok iyi doktorlarmış ama ben bizzat kendilerine muayene olmadım. O hastahanede çalışan bir yakınımda kızkardeşinin doğumu için Yeşim Hanım'ı seçti, kendisi içinde onu tercih edecek.
daha bu sabah yeşim hanım da kızı doğum yapan bi komşumuzla kahvaltıdaydık.onun gereksiz yere kızını sezeryana aldını söledi.hiç memnun olmamış.yani bi başka dr gerek yoktu demiş sezeryana.
Ha bu arada, doğum ve hastanede yatış sürecinde bana o kadar keyif veren çalışanlar oldu ki, hepsine tek tek teşekkür etmek isterdim. Evimde gibi hissettim kendimi..
caNIM gercekten co bılgılı guler yuzlu bır doktor fatıhten herkez onun için kücükkoye gıdıyor