Duygu sömürüsü yapan kayınvalide

nerimmam

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
166
56
13
38
Arkadaslar mrb önceki konulardan bilen bilir kısa özet geciyim 3 aylık evliyim ve KV yaklaşık 15 kez evime geldi ve her geldiğinde en az iki gün kaldi ve KV ablası bana sürekli laf sokuyordu neyse esimle ortak karar aldık ve KV daha seyrek gelmesini söyledi. O gece KV ablası beni arayıp kıymet bilmedigimi ima eden sözler söyledi.Sonunda dayanamadım eşime söyledim çünkü biliyorum KV aratiyor eşim bunuda gidip söyleyince KV kurdurdu aglamalar duygu somuruleri haberim yoktu vs beni de aradı tatlı konuştum ortalık daha fazla karışmasın diye tamam unuttum yeter ki bidaha olmasın dedim başka birkaç konuşma da geçti aramızda bazen beni yanlış anladı kendi fesatligindan bunları da duzelttim tatlı bi şekilde gorusuruz dedik kapadik ben eşime bisi anlatma gereği duymadim. KV esimi aramış ve beni şikayet etmiş tüm konustuklarimizi farklı bi şekilde anlatmış eşimin yanında aradım KV dün bisi yoktu neden şikayet etme gereği duydun demek için hoparlöre verdim eşim de duymak istedi KV acti ama yarın konuşalım dedi.Yarın sizce nasıl bir konusma yapayım bana yardımcı olun çok gerginim.

Arkadaslar mrb önceki konulardan bilen bilir kısa özet geciyim 3 aylık evliyim ve KV yaklaşık 15 kez evime geldi ve her geldiğinde en az iki gün kaldi ve KV ablası bana sürekli laf sokuyordu neyse esimle ortak karar aldık ve KV daha seyrek gelmesini söyledi. O gece KV ablası beni arayıp kıymet bilmedigimi ima eden sözler söyledi.Sonunda dayanamadım eşime söyledim çünkü biliyorum KV aratiyor eşim bunuda gidip söyleyince KV kurdurdu aglamalar duygu somuruleri haberim yoktu vs beni de aradı tatlı konuştum ortalık daha fazla karışmasın diye tamam unuttum yeter ki bidaha olmasın dedim başka birkaç konuşma da geçti aramızda bazen beni yanlış anladı kendi fesatligindan bunları da duzelttim tatlı bi şekilde gorusuruz dedik kapadik ben eşime bisi anlatma gereği duymadim. KV esimi aramış ve beni şikayet etmiş tüm konustuklarimizi farklı bi şekilde anlatmış eşimin yanında aradım KV dün bisi yoktu neden şikayet etme gereği duydun demek için hoparlöre verdim eşim de duymak istedi KV acti ama yarın konuşalım dedi.Yarın sizce nasıl bir konusma yapayım bana yardımcı olun çok gerginim.
Anne bu meseleyi aramızda hallettik sanıyordum ama halledememişiz sanırım de
derdini sor

En sın nasıl konuştuysanıZ öyle bence, anladığım kadarıyla eşinizde sizin tarafınıda zaten. Aklyabilirseniz aklayın kendinizi bidhada muhattap olmayın derim ben.

Ben hiç konuyu açma birşey yokmuş gibi davran eşine durumu izah et yeter ortalığı daha fazla bulandirma ..

Seni tek başına sansın,eşinin yanında olduğunu söyleme.Yine iyi konuş,o da iyi konuşur büyük ihtimalle.Eşinde görür gerçekleri.

Gayet sakin bir şekilde gergin olduğunu belli etmeden konuş. Bir aramızda bir sıkıntı olmadığını sanıyordum, bazı onuları halletiğimizi sanıyordum de. Eşinizin yanınınızda olması güzel. Yalnız kv sizin evden hiç çıkmıyor o zaman 3 aylıkk evlisiniz ve 2 aydan fazla zamanı sizinle geçirmiş, ne düşüncesizlik.
Ben olsam hiç sormaz hiç bir şey yokmuş gibi konuşurdum.

Eşim
Gayet sakin bir şekilde gergin olduğunu belli etmeden konuş. Bir aramızda bir sıkıntı olmadığını sanıyordum, bazı onuları halletiğimizi sanıyordum de. Eşinizin yanınınızda olması güzel. Yalnız kv sizin evden hiç çıkmıyor o zaman 3 aylıkk evlisiniz ve 2 aydan fazla zamanı sizinle geçirmiş, ne düşüncesizlik.
Ben olsam hiç sormaz hiç bir şey yokmuş gibi konuşurdum.
Eşim arada kaldı annesi aglayinca o da üzülüyor görüyorum kolum tutmuyo vs gibi duygu somurusu de yapmış sırf eşim için konusucam gorsun diye.Gerçekten anlam veremiyorum zaten konuşup halletmisiz oğlunun huzurunu düşünen bir anne bunları yapmaz ya

Arkadaslar eşim sabah kahvaltıda su meseleyi halledelim annemi bi arayalım dedi.Bende aradım telefonu da hoperlore verdim eşim de dinledi anne nasılsın vs iyiyim de baban hastalandı diye konuyu kapamaya çalıştı eşimin yanımda olduğunu tahmin ediyor kocani gönder babanı hastaneye götürsün ben seni aricam dedi bende yok anne sunu sorucam dedim eşime kişiler soylemissin bende senle aramızda bi problem olmadığını söyledim biz halletmedikmi herşeyi bana bi Dargınlığin mi var onu şöyle dedim yok öyle bisey yok da ben senle sonra başka bisey konusucam şuan babanla ugrasiyorum dedi tamam dedim bende esimi yolluyorum şimdi dedim kapadik esimde duydu dedim bak varmiymis sana anlattığı gibi bisi esimde sana demeye cekiniyo herhalde ya da dün sınır hapini icmemisti dedi bende eyvallah buna da katlanır bu yürek dedim eşime espri yaptım eşim ben anneme sorarım bunu niye bana böyle diyo o zaman dedi bende yeter artık o dedi bu dedi biktim konu burda kapansin dedim esim evden çıktı KV beni tekrar aramış eşimin evden çıktığını biliyor tabi iş yaptığım için gormedim aradığını şimdi geri arayıp konuşmama gerek var mi sizce konuşursam da kaydedicem zaten de ne tavsiye edersiniz

KV bana msj atıp hala aynı konuyu açıyor topu topu 10 gün kaldık evinde rahatsız etmeyiz vs bende
Bak anne bunları konusmustuk ben kimseye kalmaya gelmeyin demedim bunca zaman herkesi agirladim böyle bi niyetim olsaydı en başta kimseyi davet etmezdim.Herkesin basımın üstünde yeri var.Sadece siz değil bu ara çok misafirim oldu ben bi sure dinlenmek istedim sadece anlayış bekledim sizden.Bütün akrabalarınizi agirladim gik demedim dememde.Ama yaptım yaptım kimse teşekkür etmedi bi kere musade istedim kötü olduysam ben kimseye iyilik edememisim demekki herkes beni kullanmaya çalışmış.

Ayrıca biz bunları 2 gün önce konusmustuk anne herşeyi konuştuk anlastik kapandı mevzu gayet tatlı ayrıldık 2 gün sonra ne değişti tekrar kirildim diyosun ben anlamadım bende sevinmiştim annem ne kadar anlayışlı bi insan birbirimizi kırmadan anladık diye gerçekten üzüldüm aynı konuları ısıtıp ısıtıp tekrar konuşmanın ne manası var biz bu konuyu halletmemismiydik aramızda?
Yazdım ne yapmaya çalışıyor sizce ?

eğer telefonun akıllı telefon ise konuşma kayıt programı indir tüm konuşmalarını kaydet :KK53::KK53::KK53:
bunu yüzüne vurmak için değil. eşin bilsin yeter. ve kv yi bir güzel konuştur. anne bak bu durum böyle böyle oldu neden sonra bu odu vs ben sana böyle iyi davrandım şöyle yaptım onun dilinden de çıksın...
eşine de bak hayatım anne oğul aranız bozulmasın ama annemde bir kötü niyet var durum bu da dinlet bu konu burada kapansın sen benden iyi tanırsın anne ni bunlar yüzünden tatsızlık olmasın ama beni de suçlama bak durum bu de..

Back
X