Arkadaslar mrb önceki konulardan bilen bilir kısa özet geciyim 3 aylık evliyim ve KV yaklaşık 15 kez evime geldi ve her geldiğinde en az iki gün kaldi ve KV ablası bana sürekli laf sokuyordu neyse esimle ortak karar aldık ve KV daha seyrek gelmesini söyledi. O gece KV ablası beni arayıp kıymet bilmedigimi ima eden sözler söyledi.Sonunda dayanamadım eşime söyledim çünkü biliyorum KV aratiyor eşim bunuda gidip söyleyince KV kurdurdu aglamalar duygu somuruleri haberim yoktu vs beni de aradı tatlı konuştum ortalık daha fazla karışmasın diye tamam unuttum yeter ki bidaha olmasın dedim başka birkaç konuşma da geçti aramızda bazen beni yanlış anladı kendi fesatligindan bunları da duzelttim tatlı bi şekilde gorusuruz dedik kapadik ben eşime bisi anlatma gereği duymadim. KV esimi aramış ve beni şikayet etmiş tüm konustuklarimizi farklı bi şekilde anlatmış eşimin yanında aradım KV dün bisi yoktu neden şikayet etme gereği duydun demek için hoparlöre verdim eşim de duymak istedi KV acti ama yarın konuşalım dedi.Yarın sizce nasıl bir konusma yapayım bana yardımcı olun çok gerginim.