Bi defa aramız bozuktu işyerinin önune gidip süpriz yapmak istedim ama gelmedi. Başka yere gitmiş yalanını öğrendim baskı kurduğum için yalan söylediğini söyledi
Siz sevgilinize güvenmiyorsunuz bence sizin bir ara vermeniz gerekiyor, genel olarak da sizi haksız buldum.Annesi aynı ev istiyormuş evlenince bende kabul etmedim
Neden; (Bu ilişkiden bir halt olmaz artık resmiyete dökmeden ayrılın.
Bu ilişkinin sonu yok ! Adam yeni birini bulana kadar bir küs bir barışık gittiği yere kadar devam eder ..3 yıldır süren bir ilişkim var artık ilikimiz eskisi gibi değil gibi geliyor. Tadı kaçtı herşeyin. Öğrenciyken hemen hemen hergün bulusurdujk şimdi o çalışıyor hafta sonu ancak görüşüyoruz. Hafta içi 1 gün bile olsa görüşelim demiyor. Ben söylemek istemiyorum içinden gelerek gelsin istiyorum .çok tartıştım çok kez ayrıldım çok saygısızlık yaptım zamanında belkide soğudu benden. Ama soğumadığını değişmediğini zamanı olmadığını söylüyor yorulduğunu filan söylüyor. Artık Yoruldum. Ablama derdimi anlatamıyorum cunku o da mutsuz olmamdan mutlululuk duyuyor içimde yaşıyorum anneme anlatsam beni suçluyor. Bi defa aramız bozuktu işyerinin önune gidip süpriz yapmak istedim ama gelmedi. Başka yere gitmiş yalanını öğrendim baskı kurduğum için yalan söylediğini söyledi ki kuruyorum da. Ben saglıklı bir ilişki yürüteniyorum. Annesi aynı ev istiyormuş evlenince bende kabul etmedim aramızda kalmıştı. Geçende ayrıldı benden yalanla suçladığım için kes ya dediğim için. Kendmi kontrol edemiyor. Aranızda pskolog varsa yardımcı olun lütfen benim rahatsızlığımı söylesin
Ben borderline olduğumu düşünüyorum nasıl duzelicem bunalımdayım ilşkim nasıl duzelicek öfke problemim var insanlara zor güveniyorum
Haftasonu görüşmek yeter.
Ne o öyle her gün her gün çok sıkıcı.
Sevgilinizden başka bir hayatınız yok mu?
Diğer konuda da yalan söylemiş insana guvenememen senin suçun değil.
Ne baskısı yaptın bilmiyorum ama birbirinize karşı dürüst olarak devam edemiyorsaniz bitirin.
yok nomu ya bazı insanlar zorla kendisine yalan söylettirmeyi başarıyor.
Neden peki. Ben sağlıklı ilişki kuramıyorum. Kaybetme korkusu yaşadığım için aksi davranıyorum daha cok yükleniyorum. Takıntı haline getirdim neden buluşalım demiyorm hep aynı düşüncede takılı kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?