- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
işte onu diyorum içimde neden hiç istek yok heyecan yok onu çözemiyorumBunlar nasıl cümleler bende sandım ki 50 yasınızdasınız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte onu diyorum içimde neden hiç istek yok heyecan yok onu çözemiyorumBunlar nasıl cümleler bende sandım ki 50 yasınızdasınız.
Uzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...
Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?
Ben dediğimin arkasındayım ki sadece ekleme yaptım o kadar.senin üslubuna karşılık bir üslup aslında yabancı olmaman lazım neden bu kadar şaşırdın ki? Birde nedense geri dönüp mesajını düzeltip iyi niyetli bir yorum yapmışsın gibi göstermeye neden ihtiyaç duydun ? :))
zaten farkettiysen galiba yazmışım. içinde bulunduğum durumu çözümlemeye çalışıyorum ki çelişkim olmasa buraya konu açmam. inşallah bulunca yazarım duygularım ölmemiş beyaz atlı prensimle balayına gidiyoruz diye konu açarım öptümBen dediğimin arkasındayım ki sadece ekleme yaptım o kadar.
Kalbim taşlaşmış diyen bir kadın erkek görmek istemez ama sen istiyorsun.
Erkek istemek aşk istemek de yanıklık falan değil bu alıngan tutumunu değiştir önce .
Herşeyi yanlış anlayıp saldırgan bir tipsin heralde.
Ay neyse banane ya umarım karşına beyaz atlı prensin çıkar tez zamanda
Çok ilginç bakıyor herkes ilişkilere demişsiniz. Bu da sizin ilginç bakışınız. Kim hayatında neyin eksikliğini çekecek size soracak hali yok. Kıyasa girmek anlamsız ve saçma. Konu sahibi benim duygularım sizce ölmüş mü diye sormuyor ki kalkıp duygularının öldüğünü sanmıyorum gibi bir yorumun ardından benim mesela ölü demeniz sidik yarışına giriyor. Herkes hayatında bir şeylerin eksikliğini çekebilir. Hissedebilir ve bunu gidermek isteyebilir. Kimin neyi kafaya ne kadar takacağı ile sizin neyi kafaya ne kadar taktığınız arasında hiçbir ilişki yok.Yani niye bu erkekler bu kadar kafaya takılıyot anlamıyorum.
Bir eksiklik mi illa bulmak mı gerekiyor
Çok ilginç bakıyor herkes ilişkilere.
Biri çıkar aşık olursun yada çıkmaz çocuğunla yaşarsın yani bunda ne var .
İlla olacak ama değil mi.
Hiç evlenmedim sizin kadar takmıyorum bu kafayı anlamam hiç.
Duyguların öldüüğünğ sanmıyorum ölse bu konuyu açmazdın.
İstediğin gibi biri çıkmıyordur karşına.
Beniö mesela ölü şu an hiç düşünmüyorum bile niye kalbim taşlaştı diye bir telaşım yok.
Ben fikrimi yazdım geçtim bu kadar alıngan olmanıza gerek yok.Çok ilginç bakıyor herkes ilişkilere demişsiniz. Bu da sizin ilginç bakışınız. Kim hayatında neyin eksikliğini çekecek size soracak hali yok. Kıyasa girmek anlamsız ve saçma. Konu sahibi benim duygularım sizce ölmüş mü diye sormuyor ki kalkıp duygularının öldüğünü sanmıyorum gibi bir yorumun ardından benim mesela ölü demeniz sidik yarışına giriyor. Herkes hayatında bir şeylerin eksikliğini çekebilir. Hissedebilir ve bunu gidermek isteyebilir. Kimin neyi kafaya ne kadar takacağı ile sizin neyi kafaya ne kadar taktığınız arasında hiçbir ilişki yok.
çok çok teşekkürler evet zordu ama geçti gitti....Bence harika bir insansınız. Eski konunuza baktım, öyle düzeninizi bozup, yeniden sıfırdan hayat kurmuşsunuz hem de küçük çocukla. Eski kocanız inşallah yaşattığını yaşar.
3 yıl normal bir süre, kızınız büyüdükçe sorumluluklarınız azalınca kendinize zaman ayırdıkça yepyeni bir heyecanlar hissedebilirsiniz.
Benim çevremde sırf eşiyle fikirleri uyuşmadığı için boşanıp, boşandıktan 3-4 ay sonra sevgilisili olan kadın da var, 5 yıldır sevgilisi olmayan da. Bu kişiden kişiye değişiyor. Bu ilk bahsettiğim kişi çokta mutlu sevgilisiyle. Hatta bir eski komşumuz kendisini aldatan kocasını boşayıp, 7 ay sonra yeniden evlendi. Mutlaka karşınıza kalbinizi heyecanlandıran bir erkek çıkacaktır.
Yasadıklarınızdan dolayı cünkü. O heyecan beklerken yakalamaz ansızın gelir.işte onu diyorum içimde neden hiç istek yok heyecan yok onu çözemiyorum![]()
anne olduktan sonra insanın karşıcinse olan duyguları daha da azalıyor bu bir gerçekUzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...
Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?
Türk kadını için önce koca bulmak lütfenBir insanı. Hayata geliş amacı bir eş değildir kendinizde mutlu olabilirsiniz
Bunu anlamayacak ne var ki insan kalbi sevmediği birine karşı ne duygusu olur nede isteği. Karşınıza çıkan kişiler size uygun olmadığı için böyle hissediyorsunuz.işte onu diyorum içimde neden hiç istek yok heyecan yok onu çözemiyorum![]()
Belki de daha zamanı vardır?Uzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...
amacım sadece koca bulmak olsa 2 üniversite bitirip de kariyer yapıp ayaklarım üzerinde durmazdım. senin amacın o heralde için için bunları yazdığına göre.Türk kadını için önce koca bulmak lütfen![]()
zaten mutluyum sadece duygusal paylaşım yapmakta bir ihtiyaç bana göreBir insanı. Hayata geliş amacı bir eş değildir kendinizde mutlu olabilirsiniz
Ay senin için yazmadım uzatma.amacım sadece koca bulmak olsa 2 üniversite bitirip de kariyer yapıp ayaklarım üzerinde durmazdım. senin amacın o heralde için için bunları yazdığına göre.
yazık sana demek ki hiçbir şey başaramamış olmanın verdiği özgüvensizliği burda insanlara saldırarak çıkartıyorsun. Allah yardımcın olsun bura benim konum bilmem farkında mısın buradan çıkıp gidecek olan sensin.Ay senin için yazmadım uzatma.
Benim amacım koca bulmak olsaydı senin gibi 28 yaşında tek çocuklu boşanmış bir kadın olurdum herhalde kalbim taşlaşmış olurdu bide
Demek ki değilmiş canım artık yazma bence gerek yok laf sokmaya ben kendimi biliyorum
Aa kuzum bu nasil yorum? insanlar evlenir ,ama sorun cikar ayrilirlar kimse ayrilmak istemez hem kizi yanina kâr kaldi bu evlilikten cocuk boyle bir seydir, yuk degildir.Ay senin için yazmadım uzatma.
Benim amacım koca bulmak olsaydı senin gibi 28 yaşında tek çocuklu boşanmış bir kadın olurdum herhalde kalbim taşlaşmış olurdu bide
Demek ki değilmiş canım artık yazma bence gerek yok laf sokmaya ben kendimi biliyorum
Sen bana yazdıkça cevap hakkı doğuyor gitmemi istiyorsan yazma o hak doğmasın.yazık sana demek ki hiçbir şey başaramamış olmanın verdiği özgüvensizliği burda insanlara saldırarak çıkartıyorsun. Allah yardımcın olsun bura benim konum bilmem farkında mısın buradan çıkıp gidecek olan sensin
süper harikasın şimdi gidebilirsinSen bana yazdıkça cevap hakkı doğuyor gitmemi istiyorsan yazma o hak doğmasın.
Sen üniversite bitirdin biz ilkokul mezunuyuz zaten.
Sana saldırdığım yok gerçekçiyim o kadar.
Gerçekleri duymak kimsenin hoşuna gitmez sende haklısın.
Keşke o ayakta durma işini önceden yapıp daha kaliteli bir eşle evlenseydin bu yaşta bu boşluk hissini yaşamazdın mesela.
Ben bu hayatta her istediğimi yaşadım sen beni düşünme maddi manevi ayaklarımın üstündeyim hoş üstünde olmasaydım da çok da çabalamam gerekmiyordu ailem sayesinde