Duygularım Öldü Galiba :)

Aa kuzum bu nasil yorum? insanlar evlenir ,ama sorun cikar ayrilirlar kimse ayrilmak istemez hem kizi yanina kâr kaldi bu evlilikten cocuk boyle bir seydir, yuk degildir.
Hayır gelmiş bana özgüvensiz falan diyor bilmeden .
Çelişkili bir konu açmış .
İstiyor belli istedipi gibi biri olmuyor kalbim taşlaşmış diyor bende diyorum taşlaşmış olsa erkek yüzü görmek istemezsin.
Alınıp bana yanık dedin diyor ki öyle varoş bir kelime benim lugatımda yoktur.

Hayır gelmiş bana özgüvensiz falan diyor bilmeden .
Çelişkili bir konu açmış .
İstiyor belli istedipi gibi biri olmuyor kalbim taşlaşmış diyor bende diyorum taşlaşmış olsa erkek yüzü görmek istemezsin.
Alınıp bana yanık dedin diyor ki öyle varoş bir kelime benim lugatımda yoktur.
ilk yaptığın yorumu değiştirmeseydin ne kadar itici bir üslupla yazdığın için o lugatında olmayan cevabı aldığını hak ettiğini zaten düşünürdü herkes. lütfen kendini burada değilde o muhteşem hayatında ıspatlamaya çalış. zira beni ilgilendirmiyorsun

ilk yaptığın yorumu değiştirmeseydin ne kadar itici bir üslupla yazdığın için o lugatında olmayan cevabı aldığını hak ettiğini zaten düşünürdü herkes. lütfen kendini burada değilde o muhteşem hayatında ıspatlamaya çalış. zira beni ilgilendirmiyorsun
Sen kendini o kelimeyle tanımladın ben ne yapayım.
İstiyorsun dedim diye ölmiş olsa zaten bunları kafaya takmazsun dedim diye bunu söyledin.
Lugatımda yok evet sen kendine yakıştırıyorsun .
Birini hayatında istemek çok normal yani ama bunu kafaya takıp ayy kalbim taşlaşmış demek iki yüzlü bir yaklaşım şekli onu belirttim.
Ayrıca ben birşeyi değiştirmedim ki ekleme yaptım o kadar.
Sen o kadar bu konuya takıksın ki dediğim şeyi tamamen farklı algılayıp kendine yanık dedin sinirlenip.
Hadi canım önce kendinize dürüst olun bulamıyorum bunu da kafama takıyorum mutlu değilim desen anlarız burda her gün bu tip konu açılıyot zaten

Sen kendini o kelimeyle tanımladın ben ne yapayım.
İstiyorsun dedim diye ölmiş olsa zaten bunları kafaya takmazsun dedim diye bunu söyledin.
Lugatımda yok evet sen kendine yakıştırıyorsun .
Birini hayatında istemek çok normal yani ama bunu kafaya takıp ayy kalbim taşlaşmış demek iki yüzlü bir yaklaşım şekli onu belirttim.
Ayrıca ben birşeyi değiştirmedim ki ekleme yaptım o kadar.
Sen o kadar bu konuya takıksın ki dediğim şeyi tamamen farklı algılayıp kendine yanık dedin sinirlenip.
Hadi canım önce kendinize dürüst olun bulamıyorum bunu da kafama takıyorum mutlu değilim desen anlarız burda her gün bu tip konu açılıyot zaten
:super::super:

Uzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...

Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?
Baya kötü zamanlar atlatmışsınız. Bu kadar yaşanmışlıktan sonra birine güvenmeniz çok zor olur bilinç altınız sizi koruma altına almıştır ve temkinli olmaya yöneltiyordur sizi. Karşınıza güvenebileceğiniz biri çıktığında tekrar duygularınız oluşur. Ve belli ki kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsınız. işinizde iyi çocuğunuzla gezin tozun Seyahatlere gidin hatta imkanınız olursa yurtdışına farklı ülkelere gidin yeni insanlarla tanışın yani kızınızla hayatınızı yaşayın. Çok gençsiniz zaten aşk kendiliğinden çıkar karşınıza tekrar sever sevilirsiniz. 😊

Baya kötü zamanlar atlatmışsınız. Bu kadar yaşanmışlıktan sonra birine güvenmeniz çok zor olur bilinç altınız sizi koruma altına almıştır ve temkinli olmaya yöneltiyordur sizi. Karşınıza güvenebileceğiniz biri çıktığında tekrar duygularınız oluşur. Ve belli ki kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsınız. işinizde iyi çocuğunuzla gezin tozun Seyahatlere gidin hatta imkanınız olursa yurtdışına farklı ülkelere gidin yeni insanlarla tanışın yani kızınızla hayatınızı yaşayın. Çok gençsiniz zaten aşk kendiliğinden çıkar karşınıza tekrar sever sevilirsiniz. 😊
evet bu sene ufak bir yurtdışı planım var inşallah sorun olmazsa... şimdilik kızıma aşık takılıyorum bakalım inşallah benimde yeniden duygularım canlanır. canlanmazsa da ne yapayım ya gezer tozarım :KK15:

Ben dediğimin arkasındayım ki sadece ekleme yaptım o kadar.
Kalbim taşlaşmış diyen bir kadın erkek görmek istemez ama sen istiyorsun.
Erkek istemek aşk istemek de yanıklık falan değil bu alıngan tutumunu değiştir önce .
Herşeyi yanlış anlayıp saldırgan bir tipsin heralde.
Ay neyse banane ya umarım karşına beyaz atlı prensin çıkar tez zamanda.
Bu işleri bu kadar kafaya takmaya gerek yok akışta yaşamak gerek demek istedim.
Kafaya takıp takıp ay ben niye böyleyim şöyleyim eski eşim evlendi o mutlu ben yalnızım modundan çıkmak lazım önce.
dediklerinize katılıyorum ben de. gerçekten ilişki istemeyen/ üyenin dediği tabirle kalbi taşlaşan insanın bunu sorgulayacak durumu bile olmuyor, kendi hayat deneyimimden de biliyorum. Bence istemem yan cebime koy durumu yaptığı için bu kadar alınmış size, ben yazdığınızda bir hakaret vs göremedim.

dediklerinize katılıyorum ben de. gerçekten ilişki istemeyen/ üyenin dediği tabirle kalbi taşlaşan insanın bunu sorgulayacak durumu bile olmuyor, kendi hayat deneyimimden de biliyorum. Bence istemem yan cebime koy durumu yaptığı için bu kadar alınmış size, ben yazdığınızda bir hakaret vs göremedim.
Kendi kendine hakaret etti sinirlenip.
Ben özgüven siz ve saldırganmışım.
Burda konulara realist bir bakış açısı getirdiğim için yemediğim hakaret kalmamıştır zaten.
Neyse ben diyet topiğime döner herkese hayırlı kısmetler dilerim..

Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?
Karşınıza çıkan kişilerin yaklaşımına bağlı. siz temkinli olun ve önyargılı yaklaşmayın gerisi gelir 🌸

Vardır sizinde size göre nasibiniz.

Bence harika bir insansınız. Eski konunuza baktım, öyle düzeninizi bozup, yeniden sıfırdan hayat kurmuşsunuz hem de küçük çocukla. Eski kocanız inşallah yaşattığını yaşar.

3 yıl normal bir süre, kızınız büyüdükçe sorumluluklarınız azalınca kendinize zaman ayırdıkça yepyeni bir heyecanlar hissedebilirsiniz.

Benim çevremde sırf eşiyle fikirleri uyuşmadığı için boşanıp, boşandıktan 3-4 ay sonra sevgilisili olan kadın da var, 5 yıldır sevgilisi olmayan da. Bu kişiden kişiye değişiyor. Bu ilk bahsettiğim kişi çokta mutlu sevgilisiyle. Hatta bir eski komşumuz kendisini aldatan kocasını boşayıp, 7 ay sonra yeniden evlendi. Mutlaka karşınıza kalbinizi heyecanlandıran bir erkek çıkacaktır.
Severek ayrılınca zor geliyor insana.

Yaşadıklarınız sizi kötü etkilemiş, yeniden birine güvenebilmek, yeniden bir şeyleri inşa etmek zor geliyor çünkü şuan rahatsınız, konfor alanındasınız, oradan çıkmak zor geliyor olabilir. Belki de bir nebze korku da var içinizde.
Demek ki şuan hala bir ilişkiye hazır değilsiniz. Zaten gerçekten isteseniz duygularınız yumuşardı. Zamana ve doğru insanın karşınıza çıkmasına ihtiyacınız var sadece. O kişi karşınıza çıktığında zaten o duygulardan taşlaşmış kalbiniz yumuşayqcaktır.

Tavsiyem, kızınız için acele etmeyin. Hem kendinize zaman tanıyın hem de evladınız biraz toparlasın kendisini kurtarsın.

Çocuklar, babayı kaybetmeye biraz alışabiliyorlar ama annenin başkası ile ilişkisi veya evliliğini kaldıramıyorlar.. Öğretmenim, çok fazla bu tarz durumlarla karşılaştım.O öğrencilerim hep içimi sızlatmıştır.

Amaann linç ederler beni burda.. Şurda 2 dk içimi dökeyim acaba tecrübeli hatunlar da bu süreçlerden geçmiş mi objektif yorum alayım diyorum hemen erkek delisi oluyorum. Birde öyle desem kim bilir ne yorumlar gelir :işsiz:
Yavrum seni anlayan anladı boşver.

Rabbim doğru zamanda doğru insanı çıkarsın karşına

Böyle düşündüğüne göre tabi ki seveceksin. Henüz sevebileceğin kendine yakışan birini görmemişsindir. Bir evlat olunca ona da uygun olsun istiyor insan. Ben evlatlarıma da layık göremiyorum kimseyi. Onlarla aynı evde yaşayacak kişi buna layık olmalı

sanırım okuduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorsunuz duygularım öldü G A L İ B A yazmışım. içinden çıkamadığım anlam veremediğim bir durağanlık var ve bunun sebebiini tanımlayamıyorum ben tutup kimseyi istemiyorum dememişim istiyorum ama şuan neden uzağım demişim. okuduğunuzu anlasanız zaten böyle bir yorum yapmazdınız. ben konumda aşk vs istemiyorum demiş miyim? istiyorum ama şuan neden kimse için çaba göstermek istemiyorum acaba gibi bir yaklaşımda bulunmuşum.

Back
X