Yahu millete özgüven diyen insan sevgilisini evli arkadaşından kıskanmaz. Bahsettiğin özgüven ilişkilerinde yok. Ve evet burada erkeksiz duramıyorsun diyorsun ama sen de bal gibi ilişki istiyor ve arıyorsun. Burada gelip evli halimle evlenmek isteyenlere erkeksiz mi duramadın dersem gel o zaman çık karşıma ben kendimle çekişmem senin gibi.
Ve İsabel ne konuda konu açayım? Evliyim, eşimle aram iyi ve tek bir de çocuğum var. Genel sorunlarım yok yani ufak tefek çocukla ilgili sorunların konusunu mu açayım? Ne korkması ne saçmalıyorsun ay

Aradığımı nerden biliyorsun .
Ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum bu benim tercihim .
Arasaydım iyi kötü birini bulur evlenirdim şimdiye kadar.
Güzel bir kadınım işim gücüm var param var dünyanın her yerini gezdim gördüm .
Yani benim gibi bir kadınla evlenmek isteyen binlerce adam çıkar.
Ben tabiki evlenmek isterdim ama istediğim gibi biriyle .
Erkeklere güvenmiyorum karşıma çıkan erkekler sahtekar aldatmaya yatkın tipler çıktu benim suçum mu bu.
Bu benim fellik fellik koca aradığımı mu gösterir.
Aksine şu koca hayatımda üç dört kez sevdim aşık oldum çok sınırlı bir aşk hayatım oldu bu konuda tutucu bile sayılabilirim.
Yani oturduğun yerden bilmediğin hayatlar hakkında konuşma.
O evli arkadasom evet o çocuğun dikkatini çekmek istedi insanlar evli diye arkadaşının sevgilisine sarkmayacak diye bir kural mı var bu dünyada.
Herkesin hayatı seninki gibi değil.
Evli olup kocasını aldatan binlerce kadın var.
Bak sen bunu çok diline doladın umarım burdan sınanmazsın kimsenin başına gelmesini istemem
Neden bana taktın hiçbir fikrim yok.
Ben konu sahibine yalnız kal demedim akışa bırak kasarsan yanlış insanlara denk gelebilirsin dedim o beni anladı zaten.
O kadar saçma sapan konuşuyorsun ki bir çocuk yetiştiriyorum bu kadar agresif olup millete niye satıyorsun.
Sana daha önce ne dedim kalbini kırdım inan hiçbir fikrim yok.
Ama sen sürekli beni bir şekilde bulup laf sokma derdindesin.
Diyelim ki mutsuzum bundan sanane .
Çok garip bir tipsin beni merak ediyorsun belli neyse merakını gidermişsindir adresimi verdim zaten.
Lütfen kendine gel çocuk gibi davranan sensin ben seni tanımıyorum bile