duygularimdan emin degilim

KestaneliPasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
206
14
118
İstanbul
Sevgilimle 6 aydir beraberiz. En yakin arkadaslarim tarafindan bastan beri bu iliskimiz hakkinda elestiriler aliyorum. Onlara gore sevgilim cok cirkinmis, ben ona fazlaymisim. Ben bastan beri beni koruyan, sahiplenen, hafif maco birini istemisimdir ve sevgilim tam istedigim gibi, ama hep kiskancligi yuzunden bize zarar veriyor. Kac kere ayrilma esiginden donduk ve hepsinin nedeni kiskanclikti. Kiyafetim acik olmadigi halde ona gore acikmis o yuzden bagiriyor cagiriyor. Butun erkek arkadaslarimi sosyal medyada engelledi konusmicaksin dedi ben cok tepki gosterdim. Bunun yuzunden kac kere kavga ettik. En sonunda tamam dedim ama sanalda engelli olan arkadaslarimla gercek hayatta konusuyorum ve sevgilim bunu bilmiyor.

Erkek arkadasim giyimine cok ozen gosterir ama farkli giyicek diye bazen sacma sapan giyer. Onunla acik acik konustum sana bosbol pantolonlar yakismiyor diye ve bir daha giyinmedi. Bazi hirkalari var cok rukus onlari da giyinme dedim tamam dedi. Ama hala giyimini begenmiyorum bikac kiyafeti haric. her gun "acaba bugun yine mi kotu giyindi" diye dusunmekten usandim. Disarida insanlar bizi gordugunde yuzlerini burusturuyorlar.
Son iki gundur ona soguk davraniyodum. Dun kiyafetim yuzunden tartistik ama ben hic konusmadim bu sefer ya konus ya da bas git dedi ve kalktim gittim. Arkamdan geldi bagirdi cagirdi kendisine zarar verdi cok bagirdi en sonunda yatistirdim. Son iki gundur duygularimdan emin olmadigimi farkettim. Ona her seni seviyorum dedigimde kandiriyormusum gibi hissettim. O cok sadik ve asik biri. Oysaki ben ona onlarca kez yalanlar soyledim. Ona zarar vermek istemiyorum. Ayrilmak istedigimi daha onceden de soylemistim ama kendine zarar verdi bu sefer yine oyle yapacak diye korkuyorum. 6 ay boyunca cok sey yasadik benim ailem onu taniyor ve cok sevdiler bi ablam haric. O da cok cirkin vs.Diyor. ben de yakismadigimizi dusunuyorum. Ama bir yandan da her sey guzellik degil diye dusunuyorum. Sadece dis gorunumu yuzunden degil, bana kufurler ettigi ve zararlar verdigi icin dayanamiyorum artik. Icimde bi gram ask hissetmiyorum ona karsi. Ne yapmaliyim? Lutfen bana akil verin :/

Gerçek bir sevgi söz konusu olsa birbiriniz bu şekilde değiştirmeye çalışmaz olduğunuz gibi kabul ederdiniz.

Valla siz duygularinizdan emin degilsiniz ama ben eminim, sevmiyorsunuz. Sevseniz dunyanin en cirkin adami bile gozunuze prens gozukur. Yamuk disine asik olursunuz, yamuk oldugunu bile farketmeden. En guzel yuz onun yuzu olur, en guzel bakan goz onun gozu. Etrafta size yuzlerini burusturarak bakan insanlarin neden oyle baktigini anlamazsiniz. 'Acaba sevgilimin yanina yakismiyor muyum, onun kadar iyi degil miyim' diye dusunursunuz hatta. Sevmiyorsunuz arkadasim, boş verin kendinize de ona da eziyet etmeyin daha fazla devam ederek.

Valla siz duygularinizdan emin degilsiniz ama ben eminim, sevmiyorsunuz. Sevseniz dunyanin en cirkin adami bile gozunuze prens gozukur. Yamuk disine asik olursunuz, yamuk oldugunu bile farketmeden. En guzel yuz onun yuzu olur, en guzel bakan goz onun gozu. Etrafta size yuzlerini burusturarak bakan insanlarin neden oyle baktigini anlamazsiniz. 'Acaba sevgilimin yanina yakismiyor muyum, onun kadar iyi degil miyim' diye dusunursunuz hatta. Sevmiyorsunuz arkadasim, boş verin kendinize de ona da eziyet etmeyin daha fazla devam ederek.

arkadaşa katılıyorum zaten yazdıklarınızdan sevmediğiniz belli oluyor kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu tip kavgalar çocuksu yok şunu giyme yok bunu giyme herkesin kendi hayatı kimse için değiştirmeye değmez üzülme ayrıl gitsin :34:

çoktandır ayrılmak istiyorum ama dediğim gibi, hem kendine zarar verecek diye korkuyorum, hem de geçmişte çok kez terkedilmiş o yüzden kıyamıyorum da.

"Acıma acınacak hale düşersin" gerçekten de doğru... o yakışıklı biri olsaydı sen onun yanında çirkin kalsaydın kötü giyinseydin ve ona küfretseydin o sana acımazdı emin ol... ayrıca içine sinmeyen seni haketmeyen biriyle neden zaman kaybediyosunki daha iyisini bulursun boşveeerrr.... :12:

Ne kadar güzel yazmışsınız. Erkek arkadaşımın dişi kırıldı ve kendi insan içine çıkmak istemezken bana göre hiç belli bile olmuyordu hatta ona ayrı bir hava katmıştı. İnsan eğer birini seviyorsa dünyanın en güzeli o oluyor ve sen bazen kendini onun yanında çirkin bile hissediyorsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Surekli ayrilmayalim, bitmesin diyip duruyor ve ben daha da kotu oluyorum. Ablam "yazik cocuga, arkadaslarin seni kiskaniyo o yuzden oyle diyorlar" dedi. Ailem de seviyor erkek arkadasimi ama ben cevreden gelen olumsuz tepkilerden cok cabuk etkilenen biriyim… cok sevdigim bir hocam bile "hic yakismiyosunuz" diyip agzini buzduyse ne yapabilirim ki artik?

Back
X