duygularımı kaybettim sanki..

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
selam kızlar biz biteriz ama dertler bitmez ... yaşım çok fazla değil sorunum yani bi kadın gidip okşanmak sarılmak ister sevgi görmek ister bende o duygudan zerre yok ne aşk filan çevredeki bayanları görüyorum güzel sözler söylüyor eşleri filan ben bi erkek güzel bişey desede umrumda olmuyor filan neden böyle ?

Demek ki gerçekten aşık olmadın hiç.
Çünkü karşında aşık olduğun adam olduğunda bırak öpüp okşamasını bir gülüyor sen ölüyorsun:)
Umarım yakın zamanda yaşarsın zamana bırak

Benimde umrumda degil bende ruhsuzlastim, cunku erkeklerin samimiyetine inanmıyorum en cok seveni bile Değişiyor. Uzak dursunlar

Garipmis. Ben iltifattan ve flört etmekten acayip hoslanirim mesela. Aşık olmama da gerek yok. Karakter meselesi demek ki. Kafatay takilacak bi sey olduğunu sanmıyorum.

Bence en iyisini yapıyorsun hiç sorgulama kendini.
Herkes hoşlanacak diye bir kaide yok zaten.

Belkide simdiye kadar cok iltifat almissindir.
Cok güzel seyler duymussundur. Doymossundur o sözlere.
Yada istedigin kisiden duymadikca, baskasindan duymak bos gdliyor olabilir.

Profilde 21 yazıyor da 'Sinirden uyuyamadım' konusunda yaş 33 yazmış boşuna parmaklarımızı yoruyoruz :KK59:

Aa öyle mi, zaten şimdiki açtığı konuda dert değil yani öyle can sıkıntısı gibi duruyor. :KK69:
Belki uyuyamadığı için yaş atmıştır :KK14:

Sen hani burun çevremde ki etkilerin sana cinsellik teklif ettiği hatta sevgilinin bile öyle düşündüğü cinsellik kokuyorsun dediği üye misin yoksa karıştırıyor muyum?

eğer öyle ise çevrende adam yok ki sana güzel duygular hissettirsin.
O canım o.
21 yaşında 'Cinsellik kokuyorsun masumiyetin yok' diyecek seviyede bir sevgili, etrafında dönen bir dolu erkek, evli erkek kankalar bu yaşta?
Bilemedim.

bence ağır bişey yaşadın bunu atlatmak için duygularını bilinçaltına ittin şimdi iyileştin ama o duygular gelmiyor geri çünkü çok fazla baskıladın

Keşke bizim dertlerimiz de bu kadar basit olsa ya :KK53:
12 yaş birden atmış maşallah istediği zaman gerçek yaşına da dönebiliyor :KK59:

Çok amaçlı :KK59:
Kadesa yazmış ya eğer o üyeyse canı sıkılıyordur hepsi boş konular çünkü.
Neyse ki az kaldı okulların açılmasına :KK55:

Back
X