duygularımı kontrol edemiyorum

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
siz duygularınızı nasıl kontrol ediyorsunuz?
karşımdaki bana çok küçükte olsa bir şey söylediği zaman çok sinirleniyorum, öfkeme hakim olamıyorum
tabi sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor. (tabi küçükte olsa dediğim benim hoşuma gitmeyen davranışlar yani kısacası rahatsız olduğum durumlar )
ve söylenilen şeyleri kafama çok takıyorum . içim içimi yiyor resmen ,dert oldu bu bana resmen
birazda umursamaz olmak istiyorum bunu nasıl başarabilirim ?

Umursamayarak :) benden degerli degil diye düsüneceksin. Valla acik konusim artik kimse de hic biseyde benden degerli degil kendi kendimi yedigimle kaliyorum onlara degil bana zarari var sekerim. Salla gitsin

Bu karakter meselesi, uzgunum kolay kolay degismez...
Ben de sinirli bir insanim, ben de soyleneni aklima takarim, ben de yeri gelir teror estiririm...
Arada denedim gevsek bir insan olsam diye ama yok olmadi...
Degisebilirsen bana da haber ver

Kontrol etmiyorum, ölümüne soğuk kanlıyım her şeye tepkisizim ben de bundan şikayetçiyim.

Sonradan degisitirilmesi kolay birsey degil bu....

Herkesin kendine ozel bir davranisi var , kimi daha sakin gec sinirlenen..

Kimi hemen sinirlenir hic dinlemez....

Sende hemen sinirlenenlerdensin..
Malesef, kolay kolay degismeyecek bu durum...

nekadar değişmek istesende değişebileceğini sanmyorum.çünkü bende öyleyim gece uykularım bile kaçıyor biri ufakta olsa canımı sıkacak bir şey dediğinde,niye dedi keşke bende şöyle deseydim vs bi sürü şey.nekadar düşünmeyim desemde beynimi kemirir durur birkaçgün sürer böyle.elde olsa keşke ama olmuyo maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…