- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 38
Ooo kimleri goruyorum:) canim sen de cok tatlisin :) Sen verirsin ben sana inaniyorum.O kadar sey basarmissin bunu mu basaramaycksinSen gercekten cok hos birisin, ekolumsun :) bir insan birinde bu kadar mi kendine uygun seyler bulur :) Tabi ben de seksenlerdeyim ama henuz 20 kilo veremedim, versem mutlu olurdum herhalde :)
okudum canim onu da okudum ama yine ayni ..Canim ben konunu yeni görüyorum. Kitap tavsiyesi verebilirim belki duymussundur. 'Mucize sizsiniz' diye.
Sadece internet üzeri siparis veriliyor bir bak istersen.
Birde instagram kullaniyormusun?
grup kurmayı düşünüyorum arkadaslar katılır mısınız
Instagram perisoko diye bi kadin var takip et.onun mucize sizsiniz kitabini okuArkadaslar bu durumdan muzdaribim sıkılıyorum yiyorum üzülüyorum yiyorum strese giriyorum yiyorum..O kadar çok duygumu yemekle bastırdim ki yıllardır artık çıkış yolu bulamiyorum.
Yenebilen ya da tavsiyesi olan var mıdır?
Yol yöntem olur,sosyal medya hesabi olur,kitap olur..Lütfen yardımcı olun
grup kurmayı düşünüyorum arkadaslar katılır mısınız
nasil yendin helal olsunBENDE katılayım
ama ben yendim duygusal açlığıııı
arada nüksetsede hemen topluyorummmmmmmmm
nasil yendin helal olsun
ben mutluyken de yiyorum mutsuzkende yiyorum nasıl bir duygusal açlıksa artık..sevinirim sevincimi pekiştirmek için üzülürüm derdimi unutmak için yerim...kesinlikle bir şekilde olumlu olumsuz bu enerjiyi bir yere kanalize etmek lazım ..
canım benim seni gördüğüme çok sevindim çok özlemişim. Dediğin gibi geçen sene hangi noktadaysak hâlâ o noktadayiz malesef.En azindan senin kilo problemin yok bende var vucudumu beğenmiyorum malesef.Bugün yeni bir sayfa acmayi düşünüyorum. Fikrin var mi ne yapacagimiz konusunda?Aynı ben de böyleyim. Genelde yeme bozukluğu olanlar ve "binge eating" yaşayanlar, atakları mutsuzken yaşıyor aslında. Ben mutlu olduğumda da yaşıyorum. Mesela o gün, ertelediğim ve yapmak istemediğim bir işi yaptım diyelim. O iş halloldu, kafam rahatladı ya, keyiften bir şeyler yiyerek kutlamak istiyorum.
Neyse,
@cranial, canım, ben de varım. Kilo problemini halletim ama bu atakları tamamen ortadan kaldıramıyorum ve çok sıkıldım cidden. Normal insanlar gibi olamıyorum; ay içinde bazı günler kıtlıktan çıkmış gibi yiyip, diğer günler diyet modunda yaşayarak ancak koruyabiliyorum kilomu.
Geçen sene de, şeker oruçları yaparken, seninle bu konuyu çok konuşmuştuk hatırlıyor musun? Bu yıl yine bu noktadayız, yine bu lanet döngü devam ediyor. Bambaşka bir yol izlemeliyiz sanırım, nerden bulaştık bu belaya yahu .
Nasıl yendiniz bizlerede anlatır mısınız rica etsemBENDE katılayım
ama ben yendim duygusal açlığıııı
arada nüksetsede hemen topluyorummmmmmmmm
canım benim seni gördüğüme çok sevindim çok özlemişim. Dediğin gibi geçen sene hangi noktadaysak hâlâ o noktadayiz malesef.En azindan senin kilo problemin yok bende var vucudumu beğenmiyorum malesef.Bugün yeni bir sayfa acmayi düşünüyorum. Fikrin var mi ne yapacagimiz konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?