- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi amsterdam12
-
sevgilinden ayrıldığını düşün
Allah korusun annenin babanın başına kötü bişey geldiğini düşün
durduk yere elinin ayağının tutmaz olduğunu düşün
...
bu ve bunun gibi konular mutsuz olmanı gerektiren konular.
sonra kendine gel ve ben neden mutsuzum diye yeniden sorgula kendini.
Diyetisyen kontrolünde kilo verirken tüm bu hislerden kurtulacaksın. Alışverişte her seferinde 1küçük beden giyiyor olmak yetiyor insana. Ama diyetisyen çok önemli. İlk 2 hafta listeye harfiyen uy. Tartıdaki fark motive edecek seni. O iki haftadan sonra sana minik kaçamaklar armağan eden bir diyetisyen olabilmeli.kızlar merhaba..kendimi o kadar iradesiz hissediyorum ki..sizinle paylaşmak istedim..1,5 yıl önce 27 kg verdim..üzerine çok istediğim ameliyatımı oldum.şu an 7 kg sunu geri almış bulunmaktayım..
sürekli kendimi mutsuz hissediyorum..her mutsuz anımda direk yemeğe saldırıyorum.insan canı acıyana kadar yemek yer mi?ben yapıyorum..yatağa girdiğimde karnım şiş ve mutsuzum uzun zamandır..her gün nerdeyse diyete girip akşamına ya da ertesi gün bırakıyorum..
diyetisyene gideceğim bugün..bir dönem psikologa da gittim.duygusal açlık olduğunu söyledi..neden bilmiyorum.kendime engel olamıyorum.canım her sıkıldığında sadece yemek yiyorum..midem çöplükmüş gibi..
98 kg dan 70 e kadar inmiştim oysa ki..şu an 78-79-77 gidip geliyorum.
psikolojimi düzeltmem gerek önce farkındayım..mutsuzluğumun en büyük nedeni sürekli düşündüğüm kilolarım..kendimi çok güçsüz,iradesiz,mutsuz hissediyorum..
hele ki adet öncesi psm dönemlerimde başka bir insan oluyorum..şu an olduğu gibi.erkek arkadaşım var beni çok seven..ailemle yolunda herşey..tek sorun şu lanet kilolar.ve ruh halim...nasıl düzeltebilirim bilemiyorum..sürekli mutsuz hissetmekten,yüzüm asık gezmekten çok sıkıldım..kimseyle değil sizinle paylaşmak istedim..
Siz ameliyat olmak için mi kilo vermiştiniz?
O zamanlar sizi motive eden ve de mutlu eden bir hedefiniz varmış.
Hedef ne kadar önemli...
Diyetisyen kontrolünde kilo verirken tüm bu hislerden kurtulacaksın. Alışverişte her seferinde 1küçük beden giyiyor olmak yetiyor insana. Ama diyetisyen çok önemli. İlk 2 hafta listeye harfiyen uy. Tartıdaki fark motive edecek seni. O iki haftadan sonra sana minik kaçamaklar armağan eden bir diyetisyen olabilmeli.
Benimki öyle çünkü. Kontrolde iyi kilo vermişsem canın ne çekiyor diye soruyor.
Ama kıştan dolayı sanırım bende dün anlattığın gibi midem bulanana kadar yedim.
Ben kilomu verdim. Şimdi 2 ayda 700 gr 600 ü yağdan almışım. Ama hiç diyet yapmamıştım az bile yediklerime. Tekrar başladım. Normalde haftada iki gün ödül günün diğer günler de öyle haşlanmış sebze tarzı keyifsiz yemiyorum ama 7 24 baklava börek kebap yersem olacağı bu. İpin ucunu yakalarım inşallah. Kilo versen bile diyetisyen i bırakma. 2 ayda bir de olsa git o yüzden. Bide dedim ya diyetisyen önemli. Benim için en zoru saatler. Saatler önemli uyarsan hiç acikmiyorsundaha önce gittim diyetisyene ama dayanamadım bıraktım...şimdi kararlı bir şekilde diyetisyene gidip tamamına uymayı düşünüyorum..tekrar eski kiloma dönerim diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?