duygusal açlığım!sürekli mutsuz hissetmekten bıktım..

amsterdam12

Moryel
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
3.730
3.979
158
kızlar merhaba..kendimi o kadar iradesiz hissediyorum ki..sizinle paylaşmak istedim..1,5 yıl önce 27 kg verdim..üzerine çok istediğim ameliyatımı oldum.şu an 7 kg sunu geri almış bulunmaktayım..
s

Son düzenleme:
sevgilinden ayrıldığını düşün
Allah korusun annenin babanın başına kötü bişey geldiğini düşün
durduk yere elinin ayağının tutmaz olduğunu düşün
...

bu ve bunun gibi konular mutsuz olmanı gerektiren konular.

sonra kendine gel ve ben neden mutsuzum diye yeniden sorgula kendini.

sanki tek çare yemek yemekmiş gibi yemeğe saldırıyorum..sonrasında daha da mutsuz oluyorum..
tek istediğim hayata biraz daha mutlu bakmak..insan her şeyden mutsuz olacak bir şey çıkarır mı?ya ben çıkarıyorum..bazen ruh hastası olduğumu falan düşünüyorum o derece..

çok haklısın canım..

Mutlu olmak için başkasına mı ihtiyacın var? Öyle mi hissediyorsun? Mutluluk için başkasına bağımlılık daha kötü. Kendi kendine de mutlu olabilirsin. Seni başkaları mutlu edemez, bunu bekleme. Sen mutlu olmazsan başkaları da mutlu olmaz. Sağlıklısın şükret ve kendine zulüm etmeyi bırak. Salakça şeylerden kaç gününü berbat etmişsin farkında mısın? Oysa dert ettiğin şeyler sen mideni çöplüğe çevirince geçti mi? Sürekli yemek seni mutlu etmiyorsa neden hala aynı tavrı sergiliyorsun ki? Demek ki bir şeyler yanlış. Onu değiştir. Önce her şeyi dert etmeyi bırak. Pozitif ol. Ve sen sana yetersin. Bunu öğrendiğinde zaten mutluluk kendiliğinden gelecektir. Şunu da unutma: mutlak mutluluk diye bir şey yok. Hayatta acılar da var, sevinçler de. Her an mutlu değil insanlar. Acıyı da sevinci de kabullenmeyi öğren.

98 kiloyken mi mutsuzdun yoksa simdi mi? İçinden bir insan çıkmış nerdeyse neyin mutsuzlugu bu? Bence sukret. Ya eski kilona geri donersen?

yani 15 kg verseniz mutluluktan uçacaksınız eeeee verin o zaman
yani kilo veremediğiz için yiyor mutsuz oluyor sürekli yediğiniz için kilo veremiyor mutsuz oluyorsunuz paradoks

Diyetisyen kontrolünde kilo verirken tüm bu hislerden kurtulacaksın. Alışverişte her seferinde 1küçük beden giyiyor olmak yetiyor insana. Ama diyetisyen çok önemli. İlk 2 hafta listeye harfiyen uy. Tartıdaki fark motive edecek seni. O iki haftadan sonra sana minik kaçamaklar armağan eden bir diyetisyen olabilmeli.

Benimki öyle çünkü. Kontrolde iyi kilo vermişsem canın ne çekiyor diye soruyor.

Ama kıştan dolayı sanırım bende dün anlattığın gibi midem bulanana kadar yedim.

Siz ameliyat olmak için mi kilo vermiştiniz?
O zamanlar sizi motive eden ve de mutlu eden bir hedefiniz varmış.
Hedef ne kadar önemli...

Siz ameliyat olmak için mi kilo vermiştiniz?
O zamanlar sizi motive eden ve de mutlu eden bir hedefiniz varmış.
Hedef ne kadar önemli...

aslında hayır..kilo vermeye başladım..sonra karın bölgemde ki problemden kurtulmak için oldum..daha çok motive olup kilo vermem gerekirken ben almaya başladım.çok canımı sıkıyor bu durum..stresten durmadan bişeyler yiyorum.

daha önce gittim diyetisyene ama dayanamadım bıraktım...şimdi kararlı bir şekilde diyetisyene gidip tamamına uymayı düşünüyorum..tekrar eski kiloma dönerim diye ödüm kopuyor

daha önce gittim diyetisyene ama dayanamadım bıraktım...şimdi kararlı bir şekilde diyetisyene gidip tamamına uymayı düşünüyorum..tekrar eski kiloma dönerim diye ödüm kopuyor
Ben kilomu verdim. Şimdi 2 ayda 700 gr 600 ü yağdan almışım. Ama hiç diyet yapmamıştım az bile yediklerime. Tekrar başladım. Normalde haftada iki gün ödül günün diğer günler de öyle haşlanmış sebze tarzı keyifsiz yemiyorum ama 7 24 baklava börek kebap yersem olacağı bu. İpin ucunu yakalarım inşallah. Kilo versen bile diyetisyen i bırakma. 2 ayda bir de olsa git o yüzden. Bide dedim ya diyetisyen önemli. Benim için en zoru saatler. Saatler önemli uyarsan hiç acikmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…