Şimdi olay öyle tamam hadi devam edelim bı olay değil. Gayet rahat elinizde kartlar var. Atıyorum "gel bakalım Ahmet Efendi senle ciddi bı konu var konuşmamız gereken." Diye başlayıp, ben hayatımda böyle kötü hissetmedim. Sen bunu bana sen yaşattın. Kendimi iyi hissetmemi de sen sağlayacaksın! Mesela şu, şu evi, ve arabayı bana hediye olarak noterde üstüme yapacaksın, ardından artık kendi bütçemi ayırmaya karar verdim. Evin erkeği sen olduğun için top sende.
yok ben bunlara gelemem diyorsan, anlarım ki bu evlilik zaten çoktan bitmiş. Sadece kağıt üzerinde ve benim çabamla devam ediyor . O zamanda yine tercihine saygı duyarım. Yasal bütün haklarımı almak üzere mahkemeye giderim.
çünkü senin bir hatan bana hergun kabir azabı. Ölmeden ölmüş gibi hissediyorum. " Deyip, ilk iş günü soluğu noterde alırsanız.
Emin olun bu şekilde, hem birdaha aslaaaa böyle bir salaklık yapmaz. Hem siz daha ayakları yere basan adimlar atmış olursunuz.
Zaten bu konudaki asıl görülmeyen sancılar, siz kendi arkanızda durmamış olmanızdan ortaya çıkıyor. Kendi kendinizi tamir etmek için bu maddi çelmeyi mutlaka takmalisiniz.