• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal anlamda çöktüm ..

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Daha önce de bi kaç sorun yaşamıştım . Kurum müdürü bana bi iki kez bağırmıştı . Ama sonra çağırıp konuştuğu için çok üstünde durmamıştım .. en son gün, ufak bir tartışma yaşadık ve beni herkesin içinde çık git diye odadan kovdu .. bir daha o işe de gitmek istemiyorum.. yine bu konu geçerse , ki illa geçecek , siz olsaydınız ???

Daha önce de bi kaç sorun yaşamıştım . Kurum müdürü bana bi iki kez bağırmıştı . Ama sonra çağırıp konuştuğu için çok üstünde durmamıştım .. en son gün, ufak bir tartışma yaşadık ve beni herkesin içinde çık git diye odadan kovdu .. bir daha o işe de gitmek istemiyorum.. yine bu konu geçerse , ki illa geçecek , siz olsaydınız ???
Devlet mi orası özel sektör mü?

Okul müdürünün öğretmene ilk defa böyle bağırdığını görüp duyuyorum. O anda haklı tepkinizi gösterseydiniz keşke. En azından bundan sonra güçlü durun ve kendinizi ezdirmeyin, üstleriniz size emir verebilir bunda bir sıkıntı yok ama iş hakaret ve insanlık dışı muameleye geldiğinde dur demeniz gerekiyor.

Misal neden size iki kez üst üste bağırdı..
Bununla da 3 etmiş.
Diğerlerine de tavrı aynı mi yoksa size mı özel ?
Neden bu kadar yükseldi ?
Neyi hatalı yapıyorsunuz yahut hangi konuda haklı oldugunuz halde size bagirdigini düşünüyorsunuz ?
Problem nedir ; yarım yamalak anlatmayın bence.
Sırf eksik anlatım için beğenmedim..🙅

Bunu dilekçe ile sorun bağırma nedenini ve üstüne şikayet edin. Zaten araştırma bile vermeden kapamaya çalışırlar siz iki dilekçe verip aynı gelen evrak nosunu alacaksınız ki şikayet ettiğinize dair elinizde bir kayıt olsun

Öncelikle sorun tespiti yapmak lazım.
Bağırma sebepleri nedir sesini yükseltmeden o konularla ilgili uyarı yaptı mı yada geri dönülmez hatalar mıydı vs...
Hiç birimiz sesin yükseltilmesini istemeyiz özellikle de iş hayatında ancak her idareci bir değil.
Ancak bir önceki idareci inanılmaz gergin bir kadındı kadrolu memura da bağırırdı, işçiye de. Onu herkes öyle kabul etmiş kimse de birbirini kınamazdı öğrenilmiş çaresizlikti sanırım hepimizinki😅
Yapısal bir mesele mi acaba?
Böyle durumlarda görmezden gelip sakin ama dik duruşlu olabilmek en güzeli.

Bağırma sebepleri nedir sesini yükseltmeden o konularla ilgili uyarı yaptı mı yada geri dönülmez hatalar mıydı vs...
Hiç birimiz sesin yükseltilmesini istemeyiz özellikle de iş hayatında ancak her idareci bir değil.
Ancak bir önceki idareci inanılmaz gergin bir kadındı kadrolu memura da bağırırdı, işçiye de. Onu herkes öyle kabul etmiş kimse de birbirini kınamazdı öğrenilmiş çaresizlikti sanırım hepimizinki😅
Evet genelde çoğu kişiye bu sekılde
Durduk yere azarlıyor bazen

İdarecinin öğretmene bağırması kanuna aykırı bir kere. Hayat memat meselesi olması lazım ki bir şekilde mazur görülebilsin. Yoksa yukarıda yazmışlar, sana dilekçe hakkı doğar.olanları anlatır ve gereğinin yapılmasını arz edersin. Evrak numarasını alırsın, yirmi gün sonra cevap gelmezse x numaralı dilekçeme cevap alamadım diye ikinci dilekçeyi yazarsın. Tam olarak nerde çalışıyorsun?

Aklı basında ve mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim
Hayır uyarmadı , bir konuda hatalı olduğumu söyledi bende kabul etmedim
Sonra çık diye bağırdı sinirlendi işte

Back
X