Devlet mi orası özel sektör mü?Daha önce de bi kaç sorun yaşamıştım . Kurum müdürü bana bi iki kez bağırmıştı . Ama sonra çağırıp konuştuğu için çok üstünde durmamıştım .. en son gün, ufak bir tartışma yaşadık ve beni herkesin içinde çık git diye odadan kovdu .. bir daha o işe de gitmek istemiyorum.. yine bu konu geçerse , ki illa geçecek , siz olsaydınız ???
Evet genelde çoğu kişiye bu sekıldeÖncelikle sorun tespiti yapmak lazım.
Bağırma sebepleri nedir sesini yükseltmeden o konularla ilgili uyarı yaptı mı yada geri dönülmez hatalar mıydı vs...
Hiç birimiz sesin yükseltilmesini istemeyiz özellikle de iş hayatında ancak her idareci bir değil.
Ancak bir önceki idareci inanılmaz gergin bir kadındı kadrolu memura da bağırırdı, işçiye de. Onu herkes öyle kabul etmiş kimse de birbirini kınamazdı öğrenilmiş çaresizlikti sanırım hepimizinki
Yapısal bir mesele mi acaba?
Böyle durumlarda görmezden gelip sakin ama dik duruşlu olabilmek en güzeli.
Tutanak tutmazmışBir derdi varsa bağırmak yerine tutanak tutsun uyarı yazısı versin disipline versin resmi yolla ne gerekiyorsa onu yapsın. Bağırmak nedir yahu çocuk muyuz...
Çocukları seviyorum onlarla ciddi sorunum yok halledilmeyecek kadar yniÖğrencileriniz ile anlaşamıyorsunuz okul müdürünüzle keza öyle tayin hakkımız yok mu sizin sürekli bir sorun oluyor orada..
Aklı basında ve mantıklı yorumunuz için teşekkür ederimÖncelikle sorun tespiti yapmak lazım.
Bağırma sebepleri nedir sesini yükseltmeden o konularla ilgili uyarı yaptı mı yada geri dönülmez hatalar mıydı vs...
Hiç birimiz sesin yükseltilmesini istemeyiz özellikle de iş hayatında ancak her idareci bir değil.
Ancak bir önceki idareci inanılmaz gergin bir kadındı kadrolu memura da bağırırdı, işçiye de. Onu herkes öyle kabul etmiş kimse de birbirini kınamazdı öğrenilmiş çaresizlikti sanırım hepimizinki
Yapısal bir mesele mi acaba?
Böyle durumlarda görmezden gelip sakin ama dik duruşlu olabilmek en güzeli.
Konuyu açıp konuşmak isterse ???Hiçbir şey yok gibi davranın, samimi olmaya çalışırsa mesafe koyun
Açmaz bence açarsa da geçiştirin üzerinde durmayın anlam yüklemeyinKonuyu açıp konuşmak isterse ???
Düzelecek yanı yok artk tayin isteyeceğim durmak istemiyorumGeçiştirin konunun üzerine gitmeyin düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?