- 20 Şubat 2019
- 1.399
- 2.775
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Hakaretlik bir konu degil ki.Hakaretlere hazır ol konu sahibi
Gelir şimdi birazdan onlarda sever diyenler
Konu sahibinin haklı bir tarafı yokkkkk.Hakaretlik bir konu degil ki.
Konu sahibi kismen hakli ama bu sevgi tek anadan gelmiyor, baba sevgisi, kardes sevgisi de lazim.
Bi de cevre diye bir sey var, cevresi kotu olmamali.
Boyle seyler sadece anne sevgisiyle olacak seyler degil.
Ama haklı bir küfür....Yine de küfür etmeseymişsiniz...
Konu sahibinin haklı bir tarafı yokkkkk.
8 yaşında babam kanser oldu 11 yaşında öldü. Annem hem anne hem baba oldu yeri geldi sevdi yeri geldi görmedi acılarımı. Ama metres olmadım. Bunun sevgi açlığı falanla alakası yok.
Fake olanı da var gerçeği de ama iki güzel söz kalp çarpıntısı için yozlasan yok olan gençlik var öyle üzülüyorum ki dağılan yuvalar herşeyden habersiz evde koca bekleyen kadın baba bekleyen çocuklar var aşkın büyüsü ile vicdanımı yok saydım zaten herkes yapıyor diyen insanlar var .. anneler sevin evlatlarinizi kizlarinizi sevginizi esirgemeyin şımarır diye korkmayın sonra o sevgiyle saramadiginiz kizlariniz hiçbir karakter gözetmeksizin başka adamların koynunda or...u oluyor sevin kizlarinizi baskıyla azarla tehditle terbiye etmeyin.. ne olur
Ama akılları var diyelim öyle oldu. İlla evli erkek mi olmak zorunda? Yapmayın lütfen korumayın ama sevgi görmemiş bla bla cümleler kurmayın. Evde bekleyen kadın çocuk yerine koyun kendinizi.Her kes sizin gibi degil.
Her kes guclu de degil.
Bazilari anne babadan sevgi gormuyor, evde surekli asagilaniyor, dayak yiyor, önüne cikan ilk erkekde sevgi ariyor.
Bazilarinin cevresi kotu, dogru arkadas secemiyor.
Bazilarinin da kani bozuk, gozu baskalarinin kocasinda, malinda, mulkunde, mutlulugunda.
kımse duygusal bosluk yuzunden annesı babası sevmedıgı ıcın metres olmazFake olanı da var gerçeği de ama iki güzel söz kalp çarpıntısı için yozlasan yok olan gençlik var öyle üzülüyorum ki dağılan yuvalar herşeyden habersiz evde koca bekleyen kadın baba bekleyen çocuklar var aşkın büyüsü ile vicdanımı yok saydım zaten herkes yapıyor diyen insanlar var .. anneler sevin evlatlarinizi kizlarinizi sevginizi esirgemeyin şımarır diye korkmayın sonra o sevgiyle saramadiginiz kizlariniz hiçbir karakter gözetmeksizin başka adamların koynunda or...u oluyor sevin kizlarinizi baskıyla azarla tehditle terbiye etmeyin.. ne olur
o... deme Cesaretini size kim verdi
Ama akılları var diyelim öyle oldu. İlla evli erkek mi olmak zorunda? Yapmayın lütfen korumayın ama sevgi görmemiş bla bla cümleler kurmayın. Evde bekleyen kadın çocuk yerine koyun kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?