Duygusal boşluk yüzünden metres olan gençler ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok haklisin. Sevgi acligindan metres olmak ne sacma yahu. Benim de annem babam 15 yasimda öldü. Universite okudum yeri geldi bulasikcilik yaptim iyi bir kariyer elde ettim
Metres olanlar kisa yoldan para pesinde olan kisiler. Nedense metres olup issiz adamla olan yok. Hep adamin parasini yiyorlar.

Benim kimseni korudugum filan yok.
Evli biriyim, esim birileriyle sevgili olursa ayyy sevgi gormemis demeyecem tabii ki.
Ve az once de metres konusunda ban olacagimi bildiyim halde hakaret dolu yorum yazdim.
Ben sadece sebeb saydim.
Ben böyle bir şeye sebep sayamıyorum. Tabi sizin düşünceniz.

Bunu cok şımarık büyütülen kişilerde yapiyor ama bencede bu tamamen karakter ile alakali birşey evlatlarimiza sadece sevgi vermek yetmez onlari doğruyu yanlışı empoze ederek buyutmek lazım

Aynen öyle. Kolay yoldan geçinip gidiyorlar. Midesizliklerini de ama seviyorum sevgiye açım diyerek kapatmaya çalışıyor. İnş çocuklarından çıkmaz bu yaptıkları.

Ben böyle bir şeye sebep sayamıyorum. Tabi sizin düşünceniz.

Fikrinize saygi duyuyorum.
Bir kac tane boyle metres tanidim, inceleme firsatim oldu. Oyuzden sebepler arasinda aile de soyledim.

Tabii ki, boyle insanlara sevgi açi denmez ,boyle insanlara kani bozuk, pislik, oksijen israfi denir.

Fikrinize saygi duyuyorum.
Bir kac tane boyle metres tanidim, inceleme firsatim oldu. Oyuzden sebepler arasinda aile de soyledim.

Tabii ki, boyle insanlara sevgi açi denmez ,boyle insanlara kani bozuk, pislik, oksijen israfi denir.
Yahu sebepleri değil onlar. Yaptıklarını öyle normalleştirmeye çalışıyorlar. Sevgiyi gitsin işsiz güçsüz parasız evinin kirasını veremeyen evli adamdan bulsun bakalım buluyor mu?

Aynen öyle. Kolay yoldan geçinip gidiyorlar. Midesizliklerini de ama seviyorum sevgiye açım diyerek kapatmaya çalışıyor. İnş çocuklarından çıkmaz bu yaptıkları.
Ben bir universitede ders veriyorum. Bir kiz ogrenci ilk okula geldiginde ustu basi baskaydi. Uc ay sonra inanilmaz cantalar kiyafetlerleudi. Kir papaz bir adam mercedesle kizi aliyordu. Ne sevgi acligi kir papazin parasina aclik sadece

O.. Evet hoş bir kelime değil.
Ama buna deme ona deme peki kime denir bu "o"?
Bence tam da metreslere denir. Konu sahibine çok katıldım.
Diğer fikirlerine değil ama "o" tam isabet valla.
Peki bunu Anne baba sevgisiyle bagdaştırması ne alaka
Yapan zaten hertürlü yapar
İçinde varsa Sevgi pıtırcıgı olsada yine yapar

Ne kadar kolay o.pu olunuyor bu ulkede.Konu haklı,kullandiginiz kelime olmamış

Yahu sebepleri değil onlar. Yaptıklarını öyle normalleştirmeye çalışıyorlar. Sevgiyi gitsin işsiz güçsüz parasız evinin kirasını veremeyen evli adamdan bulsun bakalım buluyor mu?

Kimseden ailesini filan sormadim, ailesini, yasamini inceledim sadece. Kimese neden metreslik yapiyorsun diye sormadim. Bu benim haddim degil.
Hem bu neyin israri?

Dusuncenize nasil saygi duyuyorsam siz de aynisini yapin lutfen, zira ortak noktada bulusamayacaz.

Evli olup arkadasımın aylarca peşinden koşan mı ararsın? Sevgilisi olup 2 dk yanından ayrılmayan mı ararsın? Bence sorun kadınlarda da değil evli nişanlı yada sevgilisi olup gözleri fıldır fıldır aranan ve bakanlarda.
Adam 37-38 yasında evli yanımıza gelmek ıcın bınbır takla rica mınnet hadı soyluyor nerede olduğumuzu bu sefer yanımızdan kalkmıyor.Gitmiyor kız istemiyorum senin durumundan dolayı konuşmayalım görüşmeyelim istemiyorum diyor engelliyor bu sefer başka telefondan.. Yani eskiden bazı kadınlar evli erkeklere yazıyor zannedıyordum şimdi etrafımda sevgilisini aldatan nişanlısını aldatan karısını aldatan ve zerre umursamayan erkekleri görüyorum.Gerçekten evlilik istiyordum ama midem bulandı erkek cemaatinden.

Önce erkek çocuklarına, insanlık, vicdan, uçkuruna sahip olabilme gibi temel şeyleri öğretmekle başlanabilir.

Siz çocuk yuvalarında, yetim, öksüz büyüyen herkesi zan altında bırakıyorsunuz.Keşke size de biraz sağduyu öğretselermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…