- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Cok haklisin. Sevgi acligindan metres olmak ne sacma yahu. Benim de annem babam 15 yasimda öldü. Universite okudum yeri geldi bulasikcilik yaptim iyi bir kariyer elde ettimKonu sahibinin haklı bir tarafı yokkkkk.
8 yaşında babam kanser oldu 11 yaşında öldü. Annem hem anne hem baba oldu yeri geldi sevdi yeri geldi görmedi acılarımı. Ama metres olmadım. Bunun sevgi açlığı falanla alakası yok.
Ben böyle bir şeye sebep sayamıyorum. Tabi sizin düşünceniz.Benim kimseni korudugum filan yok.
Evli biriyim, esim birileriyle sevgili olursa ayyy sevgi gormemis demeyecem tabii ki.
Ve az once de metres konusunda ban olacagimi bildiyim halde hakaret dolu yorum yazdim.
Ben sadece sebeb saydim.
O.. Evet hoş bir kelime değil.o... deme Cesaretini size kim verdi
Aynen öyle. Kolay yoldan geçinip gidiyorlar. Midesizliklerini de ama seviyorum sevgiye açım diyerek kapatmaya çalışıyor. İnş çocuklarından çıkmaz bu yaptıkları.Cok haklisin. Sevgi acligindan metres olmak ne sacma yahu. Benim de annem babam 15 yasimda öldü. Universite okudum yeri geldi bulasikcilik yaptim iyi bir kariyer elde ettim
Metres olanlar kisa yoldan para pesinde olan kisiler. Nedense metres olup issiz adamla olan yok. Hep adamin parasini yiyorlar.
Ben böyle bir şeye sebep sayamıyorum. Tabi sizin düşünceniz.
Yahu sebepleri değil onlar. Yaptıklarını öyle normalleştirmeye çalışıyorlar. Sevgiyi gitsin işsiz güçsüz parasız evinin kirasını veremeyen evli adamdan bulsun bakalım buluyor mu?Fikrinize saygi duyuyorum.
Bir kac tane boyle metres tanidim, inceleme firsatim oldu. Oyuzden sebepler arasinda aile de soyledim.
Tabii ki, boyle insanlara sevgi açi denmez ,boyle insanlara kani bozuk, pislik, oksijen israfi denir.
Ben bir universitede ders veriyorum. Bir kiz ogrenci ilk okula geldiginde ustu basi baskaydi. Uc ay sonra inanilmaz cantalar kiyafetlerleudi. Kir papaz bir adam mercedesle kizi aliyordu. Ne sevgi acligi kir papazin parasina aclik sadeceAynen öyle. Kolay yoldan geçinip gidiyorlar. Midesizliklerini de ama seviyorum sevgiye açım diyerek kapatmaya çalışıyor. İnş çocuklarından çıkmaz bu yaptıkları.
Peki bunu Anne baba sevgisiyle bagdaştırması ne alakaO.. Evet hoş bir kelime değil.
Ama buna deme ona deme peki kime denir bu "o"?
Bence tam da metreslere denir. Konu sahibine çok katıldım.
Diğer fikirlerine değil ama "o" tam isabet valla.
Yahu sebepleri değil onlar. Yaptıklarını öyle normalleştirmeye çalışıyorlar. Sevgiyi gitsin işsiz güçsüz parasız evinin kirasını veremeyen evli adamdan bulsun bakalım buluyor mu?
Evli olup arkadasımın aylarca peşinden koşan mı ararsın? Sevgilisi olup 2 dk yanından ayrılmayan mı ararsın? Bence sorun kadınlarda da değil evli nişanlı yada sevgilisi olup gözleri fıldır fıldır aranan ve bakanlarda.Fake olanı da var gerçeği de ama iki güzel söz kalp çarpıntısı için yozlasan yok olan gençlik var öyle üzülüyorum ki dağılan yuvalar herşeyden habersiz evde koca bekleyen kadın baba bekleyen çocuklar var aşkın büyüsü ile vicdanımı yok saydım zaten herkes yapıyor diyen insanlar var .. anneler sevin evlatlarinizi kizlarinizi sevginizi esirgemeyin şımarır diye korkmayın sonra o sevgiyle saramadiginiz kizlariniz hiçbir karakter gözetmeksizin başka adamların koynunda or...u oluyor sevin kizlarinizi baskıyla azarla tehditle terbiye etmeyin.. ne olur
beyin kivrimlarinizi azıcık kullansaydiniz böyle yorumlar miydiniz a kardesim :)Esinizin metresi var ve metresin ailesine aciyor sevin o***** kizlarinizi mi diyorsunuz ? Dogru mu anladim
beyin kivrimlarinizi azıcık kullansaydiniz böyle yorumlar miydiniz a kardesim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?