duygusal boşluk

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.321
2.221
133
geçenlerde konu açmıstım adım atmakla ilgili.mantıken reddedilecegimi biliyordum çünkü 1,5 senedir görmediğim ve aramızda sadece 3-4 ay bakışma olan biriydi.tanısmamıştık bile ve şu an yakın da olsa farklı şehirlerdeyiz. Reddedilecegimi bilsem bile yazmaya karar verdim en son çünkü saçma bir takıntıdan kurtulmalıydım. instagram paylaşımlarına ulaşmıştım,hic kız fotosu yoktu sevgiliye dair.Ama iyiki de yazdım diyorum şimdi.

sosyal medyamdan yazdım "merhaba ben 2020 yılında x şirketinde staj yapmıstım.siz de o zamanlar y bölümündeydiniz galiba" diye. o da "merhaba.evet orada çalışıyorum" dedi.
ben de net sekilde açıkladım onu o zamanlar orada görüp hoslandığımı ama yazmak için çekindiğimi,o da isterse tanışmak istedigimi yazdım."yazdıklarımın biraz fazla net oldugunun farkındayım ama aklımda olmasındansa artık yazmak daha mantıklı geldi" dedim.
mesajı gördukten 4-5 dakika sonra yazmaya başladı. 7 dakika boyunca yazdı bir şeyler(ne yazıyor bu kadar diye bekledim )
cevabı da "çekinilecek bir durum değil aslında erken sorabilirdiniz kafanızı meşgul etmemesi daha iyi olurmuş.sorunuza gelince de görüştüğüm birisi olduğu için durumum uygun değil diyebilirim" dedi.
ben de "teşekkür ederim açıklamanız için" dedim. o da "rica ederim Allah gönlünüze göre versin iyi akşamlar" deyip emoji koydu. Ben gayet normal karşıladım sadece "ya millet aşkı yaşıyor ben hâlâ yalnızım" diye düşündüm. Yani görüştüğü biri olduğunu ögrendigim bir erkeği merak da etmem stalk da yapmam çünkü beni ilgilendirmiyor hic önüme bakmak daha kolay olacak ama sevebilecegım tarzda biri hayatıma gelmiyor diyor üzülüyorum şu günlerde.ne tavsiye edersiniz bu duygusal boşlukla ilgili ? bu arada 23 yaşındayım

Son düzenleme:
Yeni insanlar ile tanışabileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Bu bir kurs olur, bir aktivite olur.

Duygularınızı dile getirmiş rahatlamışsınız. Karşıdaki insan da olgunlukla yanıt vermiş. Hayatın çok başındasınız. Ayaklarınızı yerden kesecek çok kişi ile tanışacaksınız

hoşlandığım kisiden "gönlüme göre biriyle karşılaşma" duası almış olmak da ayrı bir ilginc oldu tabi

Yalnız çok medeni çok beyefendi bir erkekmiş. Çok kibar çok da centilmen Bayılırım

Bir de üstüne sevgilisine sadık. Sazan gibi atlamamış fırsatın üstüne hemen. Sizin de medeni cesaretinizi tebrik ederim. Ben hala ilk adımı erkek atsın diyen tarih öncesi kafadayım. İkinizin de ayrı ayrı tarzını tavrını beğendim. Bence zaten bu medeni cesaretle daha iyi ilişkileriniz olur, bunda takılıp kalmayın. Çok mutlu olursunuz inşallah

hoşlandığım kisiden "gönlüme göre biriyle karşılaşma" duası almış olmak da ayrı bir ilginc oldu tabi

Ben davranışını takdir ettim. Sizi kırmamak adına yedi dakika boyunca mesajı en uygun şekilde nasıl yazacağını düşünmesi ve sevgilisinin olduğunu söylemesi bana göre iyi bir insan olduğunun göstergesi. Sizin davranışınızı da ayrıca takdir ettim

Dilerim gönlünüze göre olur

İyi biriymiş çocuk takdir ettim mutlu olsunlar. Siz de cesur birisiniz bu da takdirlik bi durum. Çoook da gençsiniz daha durun bi bakalım duygusal boşluğa düşmeye çok var :) Kafanızda biri olduğu için o enerjide kaldığınız için kimseyi görmediniz muhtemelen. Şimdi önünüze bakın eminim karşınıza daha iyisi çıkacaktır.

evet benim için de bir tecrübe oldu erkeklerin bakışlarından bir anlam çıkarmamam gerektiği ile ilgili. artık tanımadığım bir insan gelip benimle iletişime geçmediği sürece bir şeyler hissetmemeliyim.çünkü konunun ilerlemesi için arada bir tanışıklık olması gerekiyor. tavrı bence de güzeldi. zaten beni kıracak şeyler yazmayacağını bildiğim için yazdım.zaten bir daha adım atmam kimseye.sevecek olan kendi gelip tanışıyor yani

Amin insallah

evet bu durumda önüme bakmak çok daha kolay olucak

Diyalogunuzu cok beğendim, net kararlı seviyeli bi iletişim olmus. Yasınız çok genc cok sey cıkar daha.

Adam çok güzel cevap vermiş. Belli ki kırmamak için düşünmüş. Ama ben en çok sizin cesaretinizi beğendim ben olsam platonik takılmaya devam eder ve kara sevdaya dönüştürürdüm.

Adam çok güzel cevap vermiş. Belli ki kırmamak için düşünmüş. Ama ben en çok sizin cesaretinizi beğendim ben olsam platonik takılmaya devam eder ve kara sevdaya dönüştürürdüm.

bana da cesaret aradan o kadar zaman geçince geldi zaten.Aslında adım atmak zor bir şey degilmis. adım atmasam görüstugu biri olan birine platonik aşık olmaya devam edecektim ne gerek var sanki. insallah bir sonraki kişi gelip bana kendi ilanı aşk eder

Öncelikle tavsiyem bir daha beğendiğiniz biri olduğunda bu şekilde yaklaşmayın hem çocukça hemde itici duruyor.
Duygusal boşlukla alakalı olarak da bazı şeyler aranarak bulunmuyor. Karşınıza çıkıyor. Değerlendirmek size kalmış. Biraz sosyalleşirseniz iyi olur.

zaten bir daha tanışmadığım bir insan her gördüğünde bana bakıyor diye hoşlanmak gibi bir hataya düşmeyeceğim.
arada tanışıklık olan biriyle iletişim kurmak daha kolay olur. ama onu hiç tanımıyorken sosyal medyadan havadan sudan konular açıp konuşamazdım.onun için direk aklımdan geçenleri söyleyip bu konuyu netliğe ulaştırmak istedim ve öyle de oldu.
zaten anladım ki hoşlanan erkek bakıp beklemez tanışmak ister

Özgüvenini sevdim. Adamın kibarlığını da.
İnsanın evleneceği kişinin değişmediğine inanan biriyim. Yani alnımızda ne yazarsa o.

Özgüvenini sevdim. Adamın kibarlığını da.
İnsanın evleneceği kişinin değişmediğine inanan biriyim. Yani alnımızda ne yazarsa o.
aslında özgüven değil de kendimi iyi ifade edebilmiş olmamla ilgili bir durum.çünkü acaba adım atmalı mıyım diye düşünmekten bıkmıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…