• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal boşlukta olmak

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Selam kızlar duygusal boşluktayım 1,5 yıllık ilişkim biteli 5-6 ay oluyor iletişimi keseli ise 1 ay yeni olmuştur bittiğinde çok üzüldüm ağladım önüme baktım bir şekil şimdi ise karşıma çıkan erkeklere karşı son derece iyi olmama rağmen ve açıkçası güzel olduğumu düşünüyorum çevremdekiler de öyle ve biliyorum fakat hiç bir türlü kurmaya çalıştığım ilişkiler yürümüyor çocuklar bir şekil konuşmayı benle kesiyor ve ben hem eski ilişkimi tekrardan özlemeye başlıyorum hemde bitiren kişiyle aramda yaşananlara da üzülüyorum aramda çok birşey olmasa bile az zaman geçse bile böyle oluyor ne yapmalıyım

Merhaba, eski ilişkini düşündüğün için orada takılıyorsun ve yeni ilişkine bu etken oluyor olabilir

Selam kızlar duygusal boşluktayım 1,5 yıllık ilişkim biteli 5-6 ay oluyor iletişimi keseli ise 1 ay yeni olmuştur bittiğinde çok üzüldüm ağladım önüme baktım bir şekil şimdi ise karşıma çıkan erkeklere karşı son derece iyi olmama rağmen ve açıkçası güzel olduğumu düşünüyorum çevremdekiler de öyle ve biliyorum fakat hiç bir türlü kurmaya çalıştığım ilişkiler yürümüyor çocuklar bir şekil konuşmayı benle kesiyor ve ben hem eski ilişkimi tekrardan özlemeye başlıyorum hemde bitiren kişiyle aramda yaşananlara da üzülüyorum aramda çok birşey olmasa bile az zaman geçse bile böyle oluyor ne yapmalıyım
İletişimi keseli daha 1 ay olmuş kaç çocukla konuştun da yürümedi…

Biraz zaman ver kendine

aynısını yaşıyorum bir yıla yakin süren ilişkim üç buçuk ay önce bitti ve ben dikiş tutturamadim şu sıralar aslında mutlu olmak için ilişkiye ihtiyacım olmadığını düşünüyorum ve kendine odaklanıp uzun süre erkekler ile duygusal yakınlık kurma konusunu rafa kaldırıyorum. Hem psikolojik olarak cok yıpranmış olduğumdan hem de akademik olarak yoğun olduğum için.

muhtemelen alışmışsın o kişiye
ve bir ilişki içinde olmayı özlüyorsun
geçmişi düşünme
özlediğinde neden bittiğini aklına getir

Back
X