oooy oooy herrgece bu saatlerde sabaha karşı 4-5 iç sıkıntısı+depresyonla uyanıyorum uykumu alamıyorum oysa yorgunluktan ölüyorum.sonrada gün içinde zorlandığım için küçücük kızıma sabredemeyip çok bağırıyorum sonra ona bağırdım diye depresyonum ikiye katlanıp böğüre böğüre ağlıyorum ne olacak iiiç bilmiyorum.evim çöp eve döndü kızıımın sayedindee 37.haftam bitiyor yardımcım yok bunca işi bu psikolojiyle nasıl yapıcam of düşündükçe daralıyorum Rabbim yardım etsin çok yoruldum çok.varis ağrısından kaburga ağrısından uykum dinlenmek değil işkenceye dönüşüyoor biryerlerde düşüp kalıcam korkuyorum artıkk.kimsede acımıyor halime dün telde görümcemi aradım kim görürse yardıma gelcek doğumda yanımda kalıcak 1 hafta falan dedim kız çok yaramaz evin halini bir görsen.bana diyorki toplaaaa eviii son ana bırakma diyorum yapamıyorumm anlamıyorr.bense beklerdim canım sen kendini yorma ben gelince yaparımm bunada canım sıkıldı bir postada buna ağladım ama kimin haberiii oldu tııınnnnn.gelcem gelcem dicekler son nokta işleri çıkacak sonra ben çileyi çekecem kırıp saracm tam düze çıkıcam sonra hepsi gezmeye dolacak o zaman yeğende yeğen torunda torun iş bittikten sonra düzenini bozmayamı çalışmayacaklar,herşeyemi karışmayacaklar hepsi olacak hepsiiiii