• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal dalgalanmalar yaşayanlar

bende de sivilce çıkıyo ama eğer çok şüphelenıyosan dr danış derım ama hormonların etkısıyle olduğunu okumuştum ama canın yanıyorsa doktoruna sorarsan en azından sana daha kalıtelı bır bılgı verırır ama bende de kulak arkamda kısık yerımde çıkıyor hemde acıyo amaben doktoruma nrmal haldeyken ulaşamıyorum kontrole bıle gıdemedım ama senın doktorun elının altında ve hemen ıletışım kurabılecek durumdaysan sor derım ben kendı doktoruma sorabılırsem sanada bılgı verırırm arkadaşım

saol teşekkür ederim. dogumu yapacagım yer ve doktor konusu net olmadıgı için belli bi doktorum yok :D bi çözüm bulcaz artık

aynen bende dr umu 3 aylıkken sezeryan dedi diye bıraktım sonra 5 aylık olana kadar dr bulamadım daha doğrusu her kafadan ses çıktığı için kesın karar veremedım
kadın doğuum hastanesıne gıttım ordakı dr iyiydi ama 3 hasta bırden muayne edıyo dr iyi olsada sana vakıt ayırmayınca bır şey ıfade etmıyor tıp fak. başka bır dr a daha gıdıyorum bende ama o dr hakkında bazıları ıyı dıyo bazıları kötu dııyo ne yalan soyleyım korkmuyo değilim bu konuya ne kadar tıtızlıkle yaklaşsam karşımdakı dr o kadar umursamaz oluyor yada ben karmaşığım bılmıyorum

arkadaşlar cuma gunu bebışımın hareketlerını hıssetmedım akşamı zor ettım acil olarak kadın doğuma gittim orda da bebışın kalp atışlarını dınledıler çok rahatladım ama bende tepkı sıfır oldu annelerre gıttım ordan orda bır şey yaqpamdım dıyemdım de uzmemek için onları sonra eve gelınce patlama yaşadım ağladım ama ne ağlamak o kadar korktum kı bır şey oldu dıye bebğime sonra rahatladım ama gunun stresı yetmöıştı bana :(:2:

arkadaşlar cuma gunu bebışımın hareketlerını hıssetmedım akşamı zor ettım acil olarak kadın doğuma gittim orda da bebışın kalp atışlarını dınledıler çok rahatladım ama bende tepkı sıfır oldu annelerre gıttım ordan orda bır şey yaqpamdım dıyemdım de uzmemek için onları sonra eve gelınce patlama yaşadım ağladım ama ne ağlamak o kadar korktum kı bır şey oldu dıye bebğime sonra rahatladım ama gunun stresı yetmöıştı bana :(:2:

gel gıtler dahada artıyo arkadaşlar sanırım hormonlar dahada hareketlenıyor korkum lohusalık depresyonu

arkadaşlar duygularınız ne ben hıç bır şey hıssetmıyorum karma karışık sevınç uzuntu stres hepsi mevcut ama ne hıssettoığımı bıle anlamakta guçluk çekıyorum

bende çok fazla duygu değişikliği yok yani bulantılarım azalınca çok rahatladım hamileliğimden mutluluk duymaya başladım. Yalnız benim etrafımdakilerde bir duygu durumu değişikliği var garip olarak. Bebek için bir sürü hazırlık yapıyorlar sipariş veriyorlar. Ben bekleyin acele etmeyin deyince de darılıyorlar ciddi ciddi. Hamile ben miyim onlar mı anlamadım:)

bende çok fazla duygu değişikliği yok yani bulantılarım azalınca çok rahatladım hamileliğimden mutluluk duymaya başladım. Yalnız benim etrafımdakilerde bir duygu durumu değişikliği var garip olarak. Bebek için bir sürü hazırlık yapıyorlar sipariş veriyorlar. Ben bekleyin acele etmeyin deyince de darılıyorlar ciddi ciddi. Hamile ben miyim onlar mı anlamadım:)

çok süper duygusal gel gitlerde çok yıpratıyo sende olmamasına sevındım canım

var tabiiki!
hamileliğim boyunca aşırı duygusallaştım alıngan oldum, bazen durduk yerde ağlamak istiyorum. kendimde farkındayım ama elden bişey gelmez. Geçicek elbet :)

var tabiiki!
Hamileliğim boyunca aşırı duygusallaştım alıngan oldum, bazen durduk yerde ağlamak istiyorum. Kendimde farkındayım ama elden bişey gelmez. Geçicek elbet :)

ya ben doğum sonrası depresyondan da korkmuyor değilim :(

oooy oooy herrgece bu saatlerde sabaha karşı 4-5 iç sıkıntısı+depresyonla uyanıyorum uykumu alamıyorum oysa yorgunluktan ölüyorum.sonrada gün içinde zorlandığım için küçücük kızıma sabredemeyip çok bağırıyorum sonra ona bağırdım diye depresyonum ikiye katlanıp böğüre böğüre ağlıyorum ne olacak iiiç bilmiyorum.evim çöp eve döndü kızıımın sayedindee 37.haftam bitiyor yardımcım yok bunca işi bu psikolojiyle nasıl yapıcam of düşündükçe daralıyorum Rabbim yardım etsin çok yoruldum çok.varis ağrısından kaburga ağrısından uykum dinlenmek değil işkenceye dönüşüyoor biryerlerde düşüp kalıcam korkuyorum artıkk.kimsede acımıyor halime dün telde görümcemi aradım kim görürse yardıma gelcek doğumda yanımda kalıcak 1 hafta falan dedim kız çok yaramaz evin halini bir görsen.bana diyorki toplaaaa eviii son ana bırakma diyorum yapamıyorumm anlamıyorr.bense beklerdim canım sen kendini yorma ben gelince yaparımm bunada canım sıkıldı bir postada buna ağladım ama kimin haberiii oldu tııınnnnn.gelcem gelcem dicekler son nokta işleri çıkacak sonra ben çileyi çekecem kırıp saracm tam düze çıkıcam sonra hepsi gezmeye dolacak o zaman yeğende yeğen torunda torun iş bittikten sonra düzenini bozmayamı çalışmayacaklar,herşeyemi karışmayacaklar hepsi olacak hepsiiiii

oooy oooy herrgece bu saatlerde sabaha karşı 4-5 iç sıkıntısı+depresyonla uyanıyorum uykumu alamıyorum oysa yorgunluktan ölüyorum.sonrada gün içinde zorlandığım için küçücük kızıma sabredemeyip çok bağırıyorum sonra ona bağırdım diye depresyonum ikiye katlanıp böğüre böğüre ağlıyorum ne olacak iiiç bilmiyorum.evim çöp eve döndü kızıımın sayedindee 37.haftam bitiyor yardımcım yok bunca işi bu psikolojiyle nasıl yapıcam of düşündükçe daralıyorum Rabbim yardım etsin çok yoruldum çok.varis ağrısından kaburga ağrısından uykum dinlenmek değil işkenceye dönüşüyoor biryerlerde düşüp kalıcam korkuyorum artıkk.kimsede acımıyor halime dün telde görümcemi aradım kim görürse yardıma gelcek doğumda yanımda kalıcak 1 hafta falan dedim kız çok yaramaz evin halini bir görsen.bana diyorki toplaaaa eviii son ana bırakma diyorum yapamıyorumm anlamıyorr.bense beklerdim canım sen kendini yorma ben gelince yaparımm bunada canım sıkıldı bir postada buna ağladım ama kimin haberiii oldu tııınnnnn.gelcem gelcem dicekler son nokta işleri çıkacak sonra ben çileyi çekecem kırıp saracm tam düze çıkıcam sonra hepsi gezmeye dolacak o zaman yeğende yeğen torunda torun iş bittikten sonra düzenini bozmayamı çalışmayacaklar,herşeyemi karışmayacaklar hepsi olacak hepsiiiii

Allah kolaylık versın ne dıyım arkadaşım Allah sabır ve kuvvet versın hemen hemen aynı zamanda bebeğimiz olacak sanırım

Son düzenleme:
Ben daha sekiz haftalıkken kafayı yemek üzereyim, sizin gibi sona yaklaşınca ne yaparım bilmiyorum :14: Günler çok boş geliyor, çalışmama rağmen, canım sıkılınca elime bir şey alıyorum oyalanmak için, ama yalnızca "oyalanmak için" olduğunu bildiğimden gereksiz görüp bir kenara atıyorum. Bir şey sanki sürekli içimi sıkıyor. Sürekli bir bezginlik... Normal olmadığımı biliyorum ama bir şey yapamıyorum. Sürekli gerginim ve bıkkınım. Denildiği gibi sürekli uykum gelip uyusam belki bu kadar düşünmeye fırsat kalmayacak :) Ama bende hiç öyle uyku hali filan yok. Günler geçmiyor... Umarım bu can sıkıntısı ve karamsarlık geçici bir durumdur.

bendede sabahları kalktığımda sanki üzerimden tren geçmiş gibi bi yorgunluk bitkinlik oluyor.Devamlı uykum geliyor hep yorgunluk halsizlik hiçbişeden zevk alamama yemek iştahım bile olmuyor hele kahvaltı bile zor yapıyorum ağlama durumuna gelince durdukyere ağlıyorum ama nedenini bilmiyorum korku kaygı endişe hakim :(

canım benim görümceden iyilik bekleyince böyle oluyor iste icini dökeli cok olmus umarım atlatmıssındır zor günleri dogumuna da ne kadar az kalmıs öyle dogum yaptıysan hikayeni merak ediyorum ben..

Back
X