Tuvalet Eğitimi Bilenlerin yardımına ihtiyacım var

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

cagla59

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
2
0
1
33
Merhabalar kızım 2 buçuk yaşında doğduğundan beri 💩 problemimiz var hep ilaçla yapıyor 3 hafta önce bezi çıkardık çişle ilgili bi sıkıntım olmadı söylüyo ve yapıyor ama 💩 çok zor ve sürekli ağlıyor yapmak istemiyor gelince gidip yatıyor asla kalkmıyor acıyor diye ağlıyor sürekli doktora gittik 💩 sıvıltıcı ilaçları kullanmaya devam etmemizi söyledi ve krem verdi kullanmama rağmen 1 haftadır yine aynı kabız değil iç çamasırına biraz kacırıyo görüyorum kabız kesinlikle değil yapmak istemiyor yapmıyor tutuyor 💩 sını ne yapmam lazım

Bir cocuk cerrahi baksa iyi olur canım.Anal bölgede kaslarda vs bir sorun bir anomali mi var acaba yavrucak ağrımasa öyle direnmez

Katı ekmek pilav makarna yedirmeyin bir süre sebze ağırlıklı besleyin. Yoğurt kefir mutlaka verin gün içinde . Benimde bebeğim altına 💩 kaçırıyordu eğitimden sonra. Lazimliga yapmak istemiyordu görmek istemiyordu heralde tuvalete yapınca birde 💩yaptığında sana ödül vericem dedim. 2,5 yaşına kadar çikolata vermedim ve ekran yoktu hayatımızda . Ekrandan youtubede. Tuvalet eğitimi hakkında bir kaç video izledim gerçekten çocukların ve annelerinin anlattığı eğitim videoları birkacda eğitici şarkı dinlettim . ödülüm de çikolata oldu su ayicikli çikolatayı ( tekli küçük petito ) günde bir kere 💩yaptığında ödül verdim ve bir süre sonra kaçırmadı koşa koşa kendi gitti yapmaya .Bay bay yaptık ve 💩ları arkadaşlarınin yanına uğurladık 🤭öyle böyle bitti artık kaçırma olmadı.

Back
X