Duygusal düşünmek istemiyorum?

Sus testisi su yolunda deyince uyuşturucu komasından öldü sandım.

Boşanmak daha mantıklı duruyor. Çünkü değişecek olsa bu saate kadar değişirdi.

Iki çocukla boşanmak ve baba evine dönmek evet çılgınlık.. ama bu tiplerle evlenmek ve çocuk yapmak daha büyük çılgınlık .
Siz ne büyük çılgınlıklar yapmişsiniz. Bunu mu yapamayacaksınız.

Allah yardımcınız olsun. Kolay gelsin.

Ne güzel cevabını yazmışsın, kaderimiz bizim ellerimizde, sen ne istediğini bildikten sonra yapman gereken tek şey o yola doğru bir adım atmak...
Böyle doğruya doğru diyen tipleri seviyorum
Savunmaya kalkmamış. Görünen köye kılavuz tayin etmemiş. Konu sahibini sevdim.

Ne kadar ceza aldı. Bence onun anne ve babası ile kalacağına kendi babanla kal ve ona bak. Ayrıca git çalış ve çocuklara evde bakacak birini bulmaya çalış. Aklıma bunlar geliyor ama onun anne babası da bir gün sizi atarsa evden diye korktum. O yüzden bir düzen lazım sizeZ. Ayrıca bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o oluyor. Yine çıktığı gibi her pisliğe bulaşır. Boşuna zamanını onu bekleyerek heba etme derim

Doğruca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gidin.
Eşinizin cezaevinde olduğunu,sizin çalışmak zorunda olduğunuzu ama çocuklara bakacak kimseniz olmadığını anlatın ve kreş-gündüz bakımevi başvurusunda bulunun.
Onlar size çocuklarınızın ikametinize yakın bir kuruma yerleştirilmesi için yardımcı olurlar.
Çocuklarınızı sabah bırakır, akşam alırsınız.
Her özel kreş ve gündüz bakımevinin kontenjanına göre belli sayıda çoçuğu ücretsiz alma zorunluluğu var.
Aile ve Sınıf Politikalar İl Müdürlüğü de bunu organize ediyor.

Ordan çıkıp İş-Kur'a iş başvurusunda bulunun.
Siz niyet edin,devletin kurumlarından yardım isteyin mutlaka bir çıkış yolu bulunur.
Geçmiş yıllarda sizin durumunuzda çok velim oldu.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Çocuklarınızı sağlıkla ve sevgiyle büyütün.

Sus testisi su yolunda deyince uyuşturucu komasından öldü sandım.

Boşanmak daha mantıklı duruyor. Çünkü değişecek olsa bu saate kadar değişirdi.

Iki çocukla boşanmak ve baba evine dönmek evet çılgınlık.. ama bu tiplerle evlenmek ve çocuk yapmak daha büyük çılgınlık .
Siz ne büyük çılgınlıklar yapmişsiniz. Bunu mu yapamayacaksınız.

Allah yardımcınız olsun. Kolay gelsin.

Cezaevine girmemiş olsaydı ölebilirdi de, çok teşekkür ederim yorum için şimdi boşanma aşamasındayım barodan avukat talebin de bulundum, bakalım neler olacak

Doğruca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gidin.
Eşinizin cezaevinde olduğunu,sizin çalışmak zorunda olduğunuzu ama çocuklara bakacak kimseniz olmadığını anlatın ve kreş-gündüz bakımevi başvurusunda bulunun.
Onlar size çocuklarınızın ikametinize yakın bir kuruma yerleştirilmesi için yardımcı olurlar.
Çocuklarınızı sabah bırakır, akşam alırsınız.
Her özel kreş ve gündüz bakımevinin kontenjanına göre belli sayıda çoçuğu ücretsiz alma zorunluluğu var.
Aile ve Sınıf Politikalar İl Müdürlüğü de bunu organize ediyor.

Ordan çıkıp İş-Kur'a iş başvurusunda bulunun.
Siz niyet edin,devletin kurumlarından yardım isteyin mutlaka bir çıkış yolu bulunur.
Geçmiş yıllarda sizin durumunuzda çok velim oldu.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Çocuklarınızı sağlıkla ve sevgiyle büyütün.
Onu bende duymuştum zaten başka çare de yok umarım yardımcı olurlar çünkü çocuklarıma iyi bir gelecek sunmak istiyorum, inşallah öyle olur.

Back
X