- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 27.578
- 798
- Konu Sahibi kadersizsanssz
Astrolog değilim ama düm tek bildiğim kadar yorumluyorumsiz bu konulardan anlıyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astrolog değilim ama düm tek bildiğim kadar yorumluyorumsiz bu konulardan anlıyor musunuz
öğrenirsem size yazıcamAstrolog değilim ama düm tek bildiğim kadar yorumluyorum
Belkide eski aşkını hatirlayip duygulaniyormesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
ahahahaha bu da olabilirBelkide eski aşkını hatirlayip duygulaniyor![]()
Tamam mesaj atarsın özel olarak bekliyorumöğrenirsem size yazıcam
evet kesınlıkle mesela akrep kadınıAynen tek basına günes etkili olmuyo ay demek ruh demek zaten belkide tüm gezegenleri su. Belkide hava. Cünkü hava dümen demek kandırmayı cok severler... severim havaları ama onların karsında Zeki olmak lazım
mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Kavuşamadığı eski sevgilisini hatırlatan bir şarkıdır belki. Yazık ya...mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Hele hele ikizler-kova-terazi hava üçlüsü tam bi rolcü. Benim duygusal sandıgım tiplemede kovaydı. Bi’ baktım takıntılı. Oturuyorum aglıyo, kalkıyorum aglıyo ya abicim gözünün icine sogan mı yerlestirdiler naptılar dakka bası aglıyo. Sonra foyası cıktı. Bu 3 lü tehlike.
öyle olsa bile ağlamak nedir yaKavuşamadığı eski sevgilisini hatırlatan bir şarkıdır belki. Yazık ya...
söylediklerim saçma geliyor olabilir ama benim de kendimce nedenlerim varBir daha birini bulamam mı
Evet bencede asla bırakmayın, naparsınız bir erkek olmadan ?
Erkeksiz yaşanmaz.
Duygusal muygusal boşver bir erkek bulmuşsun ya. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi hayatta ?
En fazla yanında sürekli peçete taşırsın, erkek arkadaşının göz yaşlarını silmek için…
Ne gibi nedeniniz var ? Sevmediğiniz bir adamla evlenimce aynı hayatı ve aynı yatağı paylaşacaksınız biliyorsunuz değil mi ?söylediklerim saçma geliyor olabilir ama benim de kendimce nedenlerim var
biliyorum farkındayım. sevdiğim kişiyle olmuyor yapacak bir şeyim yok ömür boyu yalnız kalamamNe gibi nedeniniz var ? Sevmediğiniz bir adamla evlenimce aynı hayatı ve aynı yatağı paylaşacaksınız biliyorsunuz değil mi ?
Var da hep kapmislargaliba böyle bir erkeğin nesli tükenmek üzeredir![]()
Yok artık ya şaka falan değil mi ? Adama yazık gerçekten.biliyorum farkındayım. sevdiğim kişiyle olmuyor yapacak bir şeyim yok ömür boyu yalnız kalamam
evet şaka yapıyorum adama da yazık aynenYok artık ya şaka falan değil mi ? Adama yazık gerçekten.
Burdan bakınca adam duygusal değil siz çok mantık insani gibi geliyorsunuz hatta soğuk biraz da duygusuzbiliyorum farkındayım. sevdiğim kişiyle olmuyor yapacak bir şeyim yok ömür boyu yalnız kalamam
evet şaka yapıyorum adama da yazık aynen
haklısınız biraz soğuk biriyim zamanla böyle oldum. ondan konu açtım zaten bende mi anormallik var diyeBurdan bakınca adam duygusal değil siz çok mantık insani gibi geliyorsunuz hatta soğuk biraz da duygusuz