• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal erkek

mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan

Duygusal erkegi severim ben, duygusal olmak guçsuzluk degildir ama yukaridaki durum bana da itici yani sarkida aglamak vs. Hayatta bin bir turlu şey var. Herşeyde duygusal çöküntü yasayip aglayacak biriyle de uğraşamam. Sevmiyorum hemene herşeyi drama çeviren birilerini, arkadaş olarak bile...

mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Kavuşamadığı eski sevgilisini hatırlatan bir şarkıdır belki. Yazık ya...

Hele hele ikizler-kova-terazi hava üçlüsü tam bi rolcü. Benim duygusal sandıgım tiplemede kovaydı. Bi’ baktım takıntılı. Oturuyorum aglıyo, kalkıyorum aglıyo ya abicim gözünün icine sogan mı yerlestirdiler naptılar dakka bası aglıyo. Sonra foyası cıktı. Bu 3 lü tehlike.

Eşim kova agladigini görmedim diyebilirim. 😁
Kova erkeklerini cidden severim, daha once başka kova sevgilim de olmustu 1 seneye yakin sürmüştü O'nun da agladigini gormedim.
Sadece sevgili degil arkadas olarakta kova erkekleriyle arkadas oldum.
Ben seviyorum bu kovalari. ❤️🔥😁

Bir daha birini bulamam mı :KK70:
Evet bencede asla bırakmayın, naparsınız bir erkek olmadan ?
Erkeksiz yaşanmaz.
Duygusal muygusal boşver bir erkek bulmuşsun ya. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi hayatta ?
En fazla yanında sürekli peçete taşırsın, erkek arkadaşının göz yaşlarını silmek için…

Bir daha birini bulamam mı :KK70:
Evet bencede asla bırakmayın, naparsınız bir erkek olmadan ?
Erkeksiz yaşanmaz.
Duygusal muygusal boşver bir erkek bulmuşsun ya. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi hayatta ?
En fazla yanında sürekli peçete taşırsın, erkek arkadaşının göz yaşlarını silmek için…
söylediklerim saçma geliyor olabilir ama benim de kendimce nedenlerim var

Back
X