Eskiden nasıl biriydiniz doğumdan önce? Çocuğunuza bakabiliyor musunuz?
Allah şifalar versin, üzüntü hissi var mı pekiNeşeli sevgi dolu enerjiktm böyle olunca annem bakıyor 6 aydır
Böyle olmanızın sebebi ne sizce? Mutlaka bir kırılma noktanız vardır.Neşeli sevgi dolu enerjiktm böyle olunca annem bakıyor 6 aydır
Çok geçmiş olsun, geçmişe dair bir tramvanız oldu mu?Neşeli sevgi dolu enerjiktm böyle olunca annem bakıyor 6 aydır
Amin canım oda yok huzursuzluk çok robottan farkım yokAllah şifalar versin, üzüntü hissi var mı peki
Çok geçmiş olsun, geçmişe dair bir tramvanız oldu mt
YokÇok geçmiş olsun, geçmişe dair bir tramvanız oldu mu?
6 aydır böyleyim ama gecmıyor takmıylrum duygusuz bır sekılde yaşamaya baslamısım kımı görsem heyecan hok ne yapsam heyecan yok çok değişik gerçekten hastalıgım ne zaman bitecek bu kabus çok merak ediyorumBelki de geçsin diye çok uğraşmamak lazımdır. Uğraştıkça artıyordur belki. Biraz oluruna mı bırakmalı acaba ne dersin ?
Çok sağolasın canım benım allah sesini duysun inşallah Allahın izniyle geçecekahhh kiyamam ya... Rabbım yardımcınız olsun inşallah. şifalar dilerim. geçeceğine inanın ve geçsin bitsin inşallah. tecrübe ettiğimiz konu değil o yüzden tavsiyem olamayacak ama size tüm güzel dileklerimi yolluyorum.
Uykusuzluk, yorgunluk , hormanlarınız, birçok nedeni olabilir , daha yeni doğum yapmışsınız , kendinize zaman tanıyın, mümkünse dinlenmeye çalışın , bende doktorların dediği gibi zamanla geçeceğine inanıyorum, kendinizi üzmeyin ..Kızlar mrb 6 ay önce doğum yaptım ne olduysa 15 günden sonra oldu duygusal hissizleşmek hiç birşey bır duygu hissedememek çocuklarıma sarılırken eşime sarılırken birşey hissedemiyorum ve herkese karşı durum böyle kısacası robotlaştım beynim sarhoş gibi sürekli dalgın kolumu kaldırıcak gücüm yok enerjim yok mutluluk huzur duygusunu hissedemiyorum en önemlisi sevgi acıma duygusu bile yok sıfır duygu ile hayata tutunuyorum ne zaman bitecek psikiyatri gittim ilaç kullanıyorum aynı zamanda 1 ay bakırköyde yattım EKT bile oldu bir çok kez ama doktorlar geçer dıyorlar ama kendimi hic iyi hissedemiyorum ve konsetre olamıyorum böyle olan varmı acaba?
Doğum sizde travma yaşatmış olabilir. Geçmiş olsun.Kızlar mrb 6 ay önce doğum yaptım ne olduysa 15 günden sonra oldu duygusal hissizleşmek hiç birşey bır duygu hissedememek çocuklarıma sarılırken eşime sarılırken birşey hissedemiyorum ve herkese karşı durum böyle kısacası robotlaştım beynim sarhoş gibi sürekli dalgın kolumu kaldırıcak gücüm yok enerjim yok mutluluk huzur duygusunu hissedemiyorum en önemlisi sevgi acıma duygusu bile yok sıfır duygu ile hayata tutunuyorum ne zaman bitecek psikiyatri gittim ilaç kullanıyorum aynı zamanda 1 ay bakırköyde yattım EKT bile oldu bir çok kez ama doktorlar geçer dıyorlar ama kendimi hic iyi hissedemiyorum ve konsetre olamıyorum böyle olan varmı acaba?
Hormonlarım en son 0 da idi tekrardan baktırıcam belkide hormonlar dan ötürü hiç birşey hissedemiyorum kolumu kaldırıcak gücüm yok beyin uykuya da çalmıyor uyku hapı ile uyuyorum çok kötü günler geçiriyorum ne zaman son olucak geçecek blmyrmUykusuzluk, yorgunluk , hormanlarınız, birçok nedeni olabilir , daha yeni doğum yapmışsınız , kendinize zaman tanıyın, mümkünse dinlenmeye çalışın , bende doktorların dediği gibi zamanla geçeceğine inanıyorum, kendinizi üzmeyin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?