Duygusal hissizleşme

uzgk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
47
5
6
30
Kızlar mrb 6 ay önce doğum yaptım ne olduysa 15 günden sonra oldu duygusal hissizleşmek hiç birşey bır duygu hissedememek çocuklarıma sarılırken eşime sarılırken birşey hissedemiyorum ve herkese karşı durum böyle kısacası robotlaştım beynim sarhoş gibi sürekli dalgın kolumu kaldırıcak gücüm yok enerjim yok mutluluk huzur duygusunu hissedemiyorum en önemlisi sevgi acıma duygusu bile yok sıfır duygu ile hayata tutunuyorum ne zaman bitecek psikiyatri gittim ilaç kullanıyorum aynı zamanda 1 ay bakırköyde yattım EKT bile oldu bir çok kez ama doktorlar geçer dıyorlar ama kendimi hic iyi hissedemiyorum ve konsetre olamıyorum böyle olan varmı acaba?

Eskiden nasıl biriydiniz doğumdan önce? Çocuğunuza bakabiliyor musunuz?

ahhh kiyamam ya... Rabbım yardımcınız olsun inşallah. şifalar dilerim. geçeceğine inanın ve geçsin bitsin inşallah. tecrübe ettiğimiz konu değil o yüzden tavsiyem olamayacak ama size tüm güzel dileklerimi yolluyorum.

Belki de geçsin diye çok uğraşmamak lazımdır. Uğraştıkça artıyordur belki. Biraz oluruna mı bırakmalı acaba ne dersin ?

Belki de geçsin diye çok uğraşmamak lazımdır. Uğraştıkça artıyordur belki. Biraz oluruna mı bırakmalı acaba ne dersin ?
6 aydır böyleyim ama gecmıyor takmıylrum duygusuz bır sekılde yaşamaya baslamısım kımı görsem heyecan hok ne yapsam heyecan yok çok değişik gerçekten hastalıgım ne zaman bitecek bu kabus çok merak ediyorum

Çok sağolasın canım benım allah sesini duysun inşallah Allahın izniyle geçecek

Uykusuzluk, yorgunluk , hormanlarınız, birçok nedeni olabilir , daha yeni doğum yapmışsınız , kendinize zaman tanıyın, mümkünse dinlenmeye çalışın , bende doktorların dediği gibi zamanla geçeceğine inanıyorum, kendinizi üzmeyin ..

Doğum sizde travma yaşatmış olabilir. Geçmiş olsun.

Hormonlarım en son 0 da idi tekrardan baktırıcam belkide hormonlar dan ötürü hiç birşey hissedemiyorum kolumu kaldırıcak gücüm yok beyin uykuya da çalmıyor uyku hapı ile uyuyorum çok kötü günler geçiriyorum ne zaman son olucak geçecek blmyrm

Korkunc bir durum. Kesinlikle bedensel degisimdendir. Ben panik atak hastasiyim seyi hatirlarim anti depresan kullanimini azalttigimda bir aksam ruhumu bedenimin disinda hissettigimi. Cok gariptir bu gibi beyinden gelen seyler. O zaman bir is arkadasimi aramistim inanamamisti, onunda eşi ilaçlarini azalttiginda ayni seyi soylemis, ruhum bedenimin disinda sanki demis. Sonra ilaci ayni dozda kullandigimda geçmişti. Tavsiyem ilaclarinizi aksatmayin.

Duygusal hissizlik var ama huzursuz da hissediyorsunuz. Kaygı esbepliyse ilaçlarla geçmiyor mu veya terapi yapmadılar mı size?

Belki çocuğa bakamayacak, bu ilk aylar nasıl geçecek vs düşüncelerinden veya doğumun zorlu geçmesinden dolayı bu süreci yaşıyorsunuzdur.

Doğum sonrası kadinlar bir yas süreci yaşıyor diyorlar önceden oldukları kadin olamayacakları için eski hallerine ilişkin bir yas. Eski halinizden en çok neyi özlüyorsunuz, neyi yapmayı seviyorsunuz onlara odaklanın. Psikiyarik ilaçlarının vardır ama vitamin minarel alımına ve hareket etmeye önem verin
Kendinizi lütfen suçlamayın yaşadıklarınız çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…