- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Şu an hiç iyi değilim. Kalbimin tuhaf çarpıntılarından bile anlıyorum. Sanırım duygusal olarak yaşadığım sorunlar vucüdumu etki altına aldı. Tedavi olmalıyım. Ama doktor ve hastane olarak bi bilgim yok. Nereye gidebilirim. Param olmadığı için devlette görünebilirim ancak.. Lütfen yardım edin..
ben doktor konusunda bişi dıyemıycem sadece ALLAH ferahlık versın dıyorum
önce bi dahiliye ve kardiyoloji bölümüne gidin
gereken tahlilleri yaparlar,bi sorun yoksada psikiyatriste yönlendirirler
rica ederim,geçmiş olsunTeşekkür ederim inşallah..
Çok sağol yapıcam dediklerini. Yardımcı olduğun için sağol..
rica ederim,geçmiş olsun
çarpıntın çok mu,bende yaşadım biliyorum
ama ben nefes alamıyordum resmen.
muhtemelen üzüntüdendir,üzüntüden kalp bile sıkışıyorSadece eşimle tartıştığımız zamanlar çok üzüldüğüm için oluyor. Aynı dediğin gibi. Sanki kalp çarpıntımdan yatak sallanıyor. O derece..
muhtemelen üzüntüdendir,üzüntüden kalp bile sıkışıyor
bende bi ara hastalanmıştım onu kafaya taktım
birde dr bana göz tansiyonun var dedi onuda kafaya taktım : )
sonra 2 dr'a daha gittim,halbuki bişi yokmuş
bundan dolayı taşikardi oldum,bilirim o çarpıntıyı
ama şu an hiç bişeyim yok çok şükür
hastalık ilk geldiğinde tanımıyorsun,afallıyorsun
tanıştıktan sonra kendin yeniyorsun onu
başa çıkmayı öğreniyorsun
çarpıntın olduğu zaman,hemen tansiyonuna bak
uzan ve derin nefes al
panik yapınca kalp atışların çok hızlanıyor
seninki nasıl bilemiyorum
aklına takılan bişi olursa yardımcı olurum.
esinle skntnz nedir tam olarak : /
son 1 aydir sahsi hatalarla olan bi durumsa ve nedenlerinin farkindaysaniz, kolay cozulur Allah in izniyle.. karakter yuzunden olsa zordu.. ama hata insaAllah duzeltilebilir.. uzulmeyin, umit cok sizin iliskideSanırım biriken sıkıntıların kötü bir biçimde patlak vermesi. İkimizde sadece dertlere odaklandık. Mutlu olamadık son bir aydır. Benim sıkıntım yalnızlıktan eşime sarmam, huzursuz ve inatçı olmam. Eşimin de kendi dertlerini düşünmesi bizi böyle bi duruma itti. Kararlı olmak istiyorum bu sefer gerçekten bir şey yapabilmek istiyorum. Çünkü seviyoruz ve evliliğimizin bitmesini istemiyoruz..
Evlilikte sorunlar ve huzursuzluk cok can yakar.
Eger yeni evliyseniz bu bir alisma sureci, birlikte yasamaya, aile olmaya basladiginizda sorunlar hafifleyecektir.
Evde kalmak insani bunaltan, bos-degersiz vakit gecirdigini hissettiren, zaman zaman tembellestiren, yapacak bir sey bulamayincada ese ve kendisini uzen diger insanlara kafasini takmasina sebep olan bir durumdur.
Her gun disari hava almaya cikin, evde egzersiz yapin, ilginizi ceken ugraslar varsa onlara yonelin, gunluk yazin, kitap okuyun...
Enerjinizi baska seylere harcarsaniz daha huzurlu olursunuz.
Esinizlede sorunlarinizi sakinken konusup halletmeye calisin.
Sizi aritmi yasayacak seviyede bir tartismaya suruklemeden, gecmis olsun.
tamam işte sinirlendiğin için oluyor o çarpıntıSanırım biriken sıkıntıların kötü bir biçimde patlak vermesi. İkimizde sadece dertlere odaklandık. Mutlu olamadık son bir aydır. Benim sıkıntım yalnızlıktan eşime sarmam, huzursuz ve inatçı olmam. Eşimin de kendi dertlerini düşünmesi bizi böyle bi duruma itti. Kararlı olmak istiyorum bu sefer gerçekten bir şey yapabilmek istiyorum. Çünkü seviyoruz ve evliliğimizin bitmesini istemiyoruz..
son 1 aydir sahsi hatalarla olan bi durumsa ve nedenlerinin farkindaysaniz, kolay cozulur Allah in izniyle.. karakter yuzunden olsa zordu.. ama hata insaAllah duzeltilebilir.. uzulmeyin, umit cok sizin iliskide
tamam işte sinirlendiğin için oluyor o çarpıntı
kimindede panik ataktan,korkulardan olur
benim hastalığımı dert etmem,korkularımdan kaynaklı oldu
acile gittiğimde cihaza bağladılar,kalbim 190 atıyordu düşün
serumlar iğneler yedim,doktorum lustral yazdı
psikiyatriste gitmedim,acil doktorum,aile doktorum gibi olmuştu
çok ilgilendi,3 ay kullandım,yavaş yavaş azalmaya başladı sonradan geçti
kalb atışlarımı beynimde ve sırtımda hissediyorum,hiç durmadan çarpıyordu
1 ay sürdü nerdeyse.
evde yalnızsın,ama kendine meşgale bul
bulamasanda eşine bu yüzden sarma
seninle ilgilenmiyormu ?
ama onunda dertleri var demişsin,karşılıklı anlayış gösterin birbirinize.
hemde ne zordu,rabbim kimseye yaşatmasınAtlatmana sevindim. Zor günler geçirmişsin Allah korusun bir daha yaşamazsın inşallah.
İlgili bir eş ama son zamanlarda sadece esprileşmelerimiz vardı oturup ciddi konuşmuyorduk. Ben bunalıyorum dediğimde, bana yansıtma kendin çöz diyordu. Bunun gibi şeyler basit bi konuyu boşanma sebebi bile yaptık. Neyse ki farkına vardık ama çözüm arıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?