- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Oooo düpedüz şeytanmış... Eşinize çok üzüldüm umarım bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur.
Böyle kadinlar/anneler malasef varlar.
Babaannenize gelirsek.
Bazi insanlar bu tip kötü insanlara karşı bağımlilik geliştiriyorlar (genelde cocuklari), eğer sirt çevirirsem hayati bana zindan eder diye korkuyorlar (ki bunu yapiyorlar, eşimden biliyorum).
Bu sebepten etraflarinda aile fertleri kalıyor. Bu insanlara psikolojide flying monkey denilir. O kötü insanın aman şeytan damarina basmamak için yeri geliyor kendileri bile kötülük yapiyorlar. Ayrica o insan yillarca diğerlerinin eksik, salak, pis (akliniza ne gelirse) olduğuna inandiriyor.
Benim KV mesela çocukluğundan beri eşime, sen ayni baban gibisin...seni kimse sevmicek, sevimli değilsin diye aşilamiş. Seni sadece ben, annen olduğum için, severim diye diye yillarca bu sohbet dönmüş.
Babaanneniz yaşıyormu bilmiyorum ama eğer öldüyse fark etmişsinizdir belki, kimse güzel bir anısını anlatmaz/anlatamaz. Herkes içten bir oh çeker ve sırtındaki yükün hafiflediğini hisseder.
Bu tip insanların kimseyle bir güzel anısı, yaşanmışlıği olmaz. Kimse açık açık psikolojik şiddete uğradığını anlatmaz ama o kişiden içten içe nefret ederler.