duygusuz cinsellik olurmu???

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
slm kızlar bu konuyu dün gösterime giren bir filmden esinlenerek açtım:60:filmin konusu başarısız ilişki yaşamış iki arkadaş sonunda aşktan vazgeçip eğlenmeye karar veriyor ve arkadaşlıklarına duygusuz cinselliğide ekliyorlar bu konuda hep beraber fikirlerimizi paylaşalım.erkekler duygusuz cinselliği kolay yaşayabilir belki ama peki ya kadınlar???:92:

duygulu cinselsizlik oluyor. yani evli kadınların hatırı sayılır bir çoğunluğu o işi tatmin olmuyor ama yapıyor. ama aile düzeni mi dersin eşini sevmek mi dersin artık ne dersen de. yani kadın açısından duygu var ama cinsellik cık :))

e o oluyorsa terside olur gibime geliyor.

benim kişisel durumumu sorarsan ben eşime kızgınsam tesadüfen bile dokunmasını istemem. kaldı ki sevmediğim biri ile olamam.

Son düzenleme:
Bayanların çoğu duygusuz yapamaz..Ben de öyle..O yüzden sevdiğimle evleneyim diyorum ama o da olmuyor;bir bahane çıkıyor;ne olacak halim bilmiyorm..zaten üzgünüm de..

Arkadastan öte filmini diyosun sanırım :))) bu tamamen şehvet meselesi bana göre.şehvetli kadın sevdiğiyle de, aşık olmadığı biriyle de gayet iyi sevişebilir ve zevk alır gibime geliyo :9:

olur ama sadece cinsellik olur heralde...

ve bayanın duygusal ve nazenin yanına hiç yakısmadıgını dusunuyorum...

ancak erkekleşmiş artık diye tabir ettigimiz, kadınlık ruhunu coktan kaybetmiş kadınlar arada ask ve duygu olmadan da salt cinsellik için yasar belki...

erkekler içinse cok da bi önemi oldugunu dusunmuyorum... arkadasımı tatilde bu anlamd aldatan sevgilisi bana kızma erkekler için bu wc ye gitmek gibi bir şey demişti... kızı sorsan hatırlamam bile

çok kötü...

aynı seyi bi kadının soledigini dusunebiliyomusunuz

sevgisiz cinsel birliktelik olur tabiki çünkü sevmiyor olduğunuz halde arzulayabilirsiniz.Arzulamak ta bir duygu bana göre.

erkeklere çamurdan olsun yeter ki olsun bence benim kafam almıyor ya erkek arkadaşım askere gitti 4ay oldu ve ben askere gitmeden önce beni aldattığını yeni öğreniyorum ve 5 yıldır birlikteyiz bu bana göre aldatmak ama o öyle söylemiyor onun için ihtiyaç giderme ya bana bi akıl verin arkadaşlar ben napıym nerelere gideyim nasıl bir karar alayım o kadr dağıldım ki.....

erkeklere çamurdan olsun yeter ki olsun bence benim kafam almıyor ya erkek arkadaşım askere gitti 4ay oldu ve ben askere gitmeden önce beni aldattığını yeni öğreniyorum ve 5 yıldır birlikteyiz bu bana göre aldatmak ama o öyle söylemiyor onun için ihtiyaç giderme ya bana bi akıl verin arkadaşlar ben napıym nerelere gideyim nasıl bir karar alayım o kadr dağıldım ki.....

Bana göre sevgisiz cinsel birliktelik olur ama sevgi deilse de mutlaka bunu başlatan bir arzu bir çekim vardır.Tabi bu ben böyle yapıyorum anlamına gelmesin benim izlenimlerim bu şekilde.Fakat senin erkek arkadaşın hayatında biri varken yapmış bunu,onu sevmemiş olabilir ama senin istemediğin bişeyi yaparak sana saygısızlık yapmış,sana yalan söylemiş veya kandırmış bana göre.

kadının duygu olmadan zevk alıcağını hiç sanmam hadi zevk aldı diyelim ama orgazm olur mu hiç sanmam:19:

aa hiç olur mu?

beni etkilemelii,sadece bedenlerimiz değil ruhlarımızda sevişmeli...

yoksa havasını alır:63:

Başıma gelmedi değil,denedim ama şu da var,bu tip ilişkilerde ön planda tutulan şey cinsellik olduğu için her iki tarafta duyguları önemsemiyor.Yani o kıvama geldiğiniz zaman zaten sex yapmak için birisiyle birlikte oluyorsunuz,duygularınızı kendinize saklamaya devam ediyorsunuz...

valla ben filmi izlemedim ama filmde duygusuz bi cinsellikte olsa, fiziksel beğeni vardır muhtemelen:51:
soruyorum hanımlar, ama dürüst olun :1:
karşınıza kıvanç tatlıtuğ, mehmet günsur, kenan imirzalıoğlu üçlemesinden biri çıktı:52: (kişileri daha önceden hiç tanımadığınızı farzedin)
ne diceksiniz??? dur :53:duygusuz cinsellik olmaz mı diceksiniz :37: :1::1::1:
sonuçta fiziğini beğeniyorsunuz karşınızdakinin, duygusal birşey hissetmesenizde bi beğeni var
tabiki sözüm meclisten dışarı :55:
sadece fikir istiyorum:65:

valla ben filmi izlemedim ama filmde duygusuz bi cinsellikte olsa, fiziksel beğeni vardır muhtemelen:51:
soruyorum hanımlar, ama dürüst olun :1:
karşınıza kıvanç tatlıtuğ, mehmet günsur, kenan imirzalıoğlu üçlemesinden biri çıktı:52: (kişileri daha önceden hiç tanımadığınızı farzedin)
ne diceksiniz??? dur :53:duygusuz cinsellik olmaz mı diceksiniz :37: :1::1::1:
sonuçta fiziğini beğeniyorsunuz karşınızdakinin, duygusal birşey hissetmesenizde bi beğeni var
tabiki sözüm meclisten dışarı :55:
sadece fikir istiyorum:65:

bunlardan daha cok begendigim insanlarda cıksa sana cokda durust bir cevap veriyorum

hayır... kesinlikle hayır...

ben sevdigim adamdan baskasıyla kendimi peri padişahının oglu da olsa aynı yatakta dusunemiyorum

acık kesin ve net...

Bu konuda büyük konuşmamanızı öneriyorum,sexte duygular değil hormonlar ön plandadır,hormonlarınızı kontrol edemezsiniz ve sizi nereye kiminle sürükleyeceğine karar veremezsiniz...

yani şimdi ben ne yapmalıyım birde üstüne üstlük sevgilim askerde ya beş sene bu insan kendini çok ezik hissediyor içimde yanan bir ateş var arayıp ağlıyor telefonlarda haline acırsam ya sonra ben yine acıncak hale gelirsem ne yapıcam bennnnn

duygusuz derken yani kadın sadece hoşlandığı birinden mi zevk alır? ya tabi kadınlar erkek olsun yeter gözüyle bakmazlar ancak her türlü zevk alırlar ve bu evet duygusuz cinsellik oluyor:1: hiç tanımadığın biriyle bile birliktelik yaşarsan zevk alırsın, bunun duygularla bir alakası yok:60:

Son düzenleme:
Back
X