duygusuz cinsellik olurmu???

Olur efendim olur..Maddi çıkar için sevmediği adamla beraber olan beyin yoksunu kadınlar var...... :47:..

Son düzenleme:
evet 10 kadından 1i duygusuz cinselliği yaşıyordur amaa bu türkiyede. yani bayanlar duygusuz olmaz demişsiniz ama türkiyedeki kadınların çoğu aşık olduğu adamla da birlikte olmuyo evlenmeden önce. bence olur niye olmasın ya bu tamamen hormonel bişey. mesela amerikada sevmeden birlkte olan bi sürü kadın var ne yani hiçmi zevk alıyolar mecburen mi yapıyolar hayr alıyolardır tabki ama sevdiğin admla başka tabi. ama bu herşey için geçerli yolda yürümek bile sevdiğin yanındaysa daha güzeldir

Duygusuz cinsellik -bence- olmamalı, cinsellik aşkın ve bağlılığın uzantısı olmalı. Ama cinsel deneyimin evlilik öncesi yaşanmamasını çok tehlikeli buluyorum ben. Toplum kuralları evlilikleri bitiriyor böyle işte... Cinsel uyum denen bir şey var ve kumar oynar gibi bunun var olup olmadığını anlamayı imzayı attıktan sonrasına bırakmak çok yanlış. İşte bu yüzden bu ülkede kadınların çoğu frijit, bu yüzden erkeklerin çoğunun erken boşalma problemi var ve bu yüzden biten evliliklerin çoğunun bitme sebebi yataktaki problemler. Bunları açıkça konuşabilen medeniyetteki kadınları bile "hafif" gören ataerkil, geri kalmış ve cahil bir toplumda zincirleri kırıp kendi hayatının iplerini ele almak kolay değildir ama elalem ne der diye sınırların içinde yaşayıp gittiğiniz mutsuz hayatın içinde debelenmek en zoru olsa gerek.
Olaya dinsel yönden bakalım, eğer kadında bekaret aranacaksa, erkekte de bakirlik aranacak. Müslümanlıkta kural böyle, erkeğin de kadının da nikahsız cinsel deneyimi olamaz. Bizim din dahil her olguyu kendi çıkarlarına göre çarpıtan erkek egemen toplumumuzda durum nedir? Müslümanlık kisvesi altında, örf adet namus kisvesi altında kadının eline el değmeyecek ama erkek her çiçekten bal alacak, oh ne ala! Sizler de bunu kuzu kuzu kabul ettiğiniz sürece bu çark böyle dönecek ve mutsuz, tatminsiz insanlar çoğalacak. Mutsuz bir cinsel yaşam herşeyi mahvediyor ve bunu dillendirmek değil düşünmek bile gerçeklerden kaçan insanları rahatsız ediyor. Kocasıyla mutsuz bir cinsel hayatı olan kadın sinirlenip çocuklarından çıkarıyor hırsını mesela, binlerce örneği olduğuna eminim. Evli olan ama en azından bir başkasına platonik de olsa aşk duyan yüzbinler olduğuna da eminim. Dışarıya mutluluk oyunu oynayan ama birbirine dokunmak istemeyen, dokunamayan yüzbinlerce çift, ne acı... İşte bu trajik durumun tek sebebi bu ataerkil düzende kadını ezip erkeği pohpohlayan kuralların benimsenmesine izin vermek.

Konu Dışı : Sadece filmi merak ettim, az önce izledim.. Güzeldi..

Duygusuz cinsellik -bence- olmamalı, cinsellik aşkın ve bağlılığın uzantısı olmalı. Ama cinsel deneyimin evlilik öncesi yaşanmamasını çok tehlikeli buluyorum ben. Toplum kuralları evlilikleri bitiriyor böyle işte... Cinsel uyum denen bir şey var ve kumar oynar gibi bunun var olup olmadığını anlamayı imzayı attıktan sonrasına bırakmak çok yanlış. İşte bu yüzden bu ülkede kadınların çoğu frijit, bu yüzden erkeklerin çoğunun erken boşalma problemi var ve bu yüzden biten evliliklerin çoğunun bitme sebebi yataktaki problemler. Bunları açıkça konuşabilen medeniyetteki kadınları bile "hafif" gören ataerkil, geri kalmış ve cahil bir toplumda zincirleri kırıp kendi hayatının iplerini ele almak kolay değildir ama elalem ne der diye sınırların içinde yaşayıp gittiğiniz mutsuz hayatın içinde debelenmek en zoru olsa gerek.
Olaya dinsel yönden bakalım, eğer kadında bekaret aranacaksa, erkekte de bakirlik aranacak. Müslümanlıkta kural böyle, erkeğin de kadının da nikahsız cinsel deneyimi olamaz. Bizim din dahil her olguyu kendi çıkarlarına göre çarpıtan erkek egemen toplumumuzda durum nedir? Müslümanlık kisvesi altında, örf adet namus kisvesi altında kadının eline el değmeyecek ama erkek her çiçekten bal alacak, oh ne ala! Sizler de bunu kuzu kuzu kabul ettiğiniz sürece bu çark böyle dönecek ve mutsuz, tatminsiz insanlar çoğalacak. Mutsuz bir cinsel yaşam herşeyi mahvediyor ve bunu dillendirmek değil düşünmek bile gerçeklerden kaçan insanları rahatsız ediyor. Kocasıyla mutsuz bir cinsel hayatı olan kadın sinirlenip çocuklarından çıkarıyor hırsını mesela, binlerce örneği olduğuna eminim. Evli olan ama en azından bir başkasına platonik de olsa aşk duyan yüzbinler olduğuna da eminim. Dışarıya mutluluk oyunu oynayan ama birbirine dokunmak istemeyen, dokunamayan yüzbinlerce çift, ne acı... İşte bu trajik durumun tek sebebi bu ataerkil düzende kadını ezip erkeği pohpohlayan kuralların benimsenmesine izin vermek.

kesinlikle çok doğru söylemişsiniz. biz de artık 'ama bu erkekler için wc gibi bişey' yalanlarına pabuç bırakmayın lütfen. sağlıklı bir erkek zaten rüyalanma ya da idrar yanında bi şekilde vücudundan bunu uzaklaştırır hadi istedi kendi kendine boşalır. bir kadınla yatmak ihtiyaç değildir boşalmak ihtiyaçtır ve cinsellik sadece bunun yollarından biridir. asla şart ya da 'bedensel ihtiyaç' değildir.

kesinlikle çok doğru söylemişsiniz. biz de artık 'ama bu erkekler için wc gibi bişey' yalanlarına pabuç bırakmayın lütfen. sağlıklı bir erkek zaten rüyalanma ya da idrar yanında bi şekilde vücudundan bunu uzaklaştırır hadi istedi kendi kendine boşalır. bir kadınla yatmak ihtiyaç değildir boşalmak ihtiyaçtır ve cinsellik sadece bunun yollarından biridir. asla şart ya da 'bedensel ihtiyaç' değildir.
cinsellik ihtiyaç değil miymiş? bu konuları bilmediğiniz belli

hadi gerçekten bilmiyorsunuz.çoğu gencin yaptığı gibi haydar dümen okusaydınız bile cinselliğin ihtiyaç olduğunu bilirdiniz

diğer söylediklerinizse erkeklerin sen benm ilkimsin aşkım...gibi yalanlarıdır

yoksa 30 una gelipte cinsellik yaşamamışsa bu yalandır.böyle bir erkek yoktur

varsA da hızla kaçın ordan.cinselliğini doğru yaşamış bi erkek partnerini de mutlu etmesini bilir

hadi gerçekten bilmiyorsunuz.çoğu gencin yaptığı gibi haydar dümen okusaydınız bile cinselliğin ihtiyaç olduğunu bilirdiniz

varsA da hızla kaçın ordan.cinselliğini doğru yaşamış bi erkek partnerini de mutlu etmesini bilir

kanka aacaba hiçbiri mi beklemez ki ya:53::24:

bu konuda kendi fikrimi belirteyim, ihtiyaç veya değil bilemem,
ama banada şöyle geliyorki, çoğu erkek ihtiyaç bahanesinin altına sığınıyor:20:
madem bi ihtiyaç, kadınlar içinde bi ihtiyaçtır:40:
kadınlar ihtiyaçlarını gidermek için ne yapıyorlar, parayla beraberlik mi kuruyorlar:26: yada sevgillileriyle beraber mi oluyorlar:26:
en azından geneli böyle... burda işin içine nefis denen şey giriyor...
işte erkekler nefsine hakim olamamayı ihtiyaç diye nitelendiriyor...
kısaca herşey Allah korkusunda bitiyor...
buarada atractive 24 yaşında samimi olduğum bi erkek arkadaşım var, kendini evliliğe saklayan:nazar: ve Allaha olan inancıyla, Ona olan korksuyla nefsine hakim olmuş bugüne kadar... o bile erkeklerin kendi kendine bahane yarattığını düşünüyor bu konuda:16:
çok nadir bulunur böylesi... zaten ondan başkada duymadım görmedim:50:
bakmayın haydar dümene falan o adam cinsellikle bozmuş kafayı:1:

haydar dümen okuyup burda dinimizin gereklerini hiçe sayan şeyler söylüyosunuz. aynen söylendiği gbi resmen cinsellikle kafayı bozmuş bi adamın örneğini veriyosunuz burda anlatılmak istenen erkeklerin 'ihtiyaç' bahanesi altında yaptıklarını masum göstermesi. bunu haklı bulan kadınlara da 'doğru cinsellikler yaşamış' partnerlerle 'mutlu birliktelikler' diliyorum..

bilmem ki kanka :44: hepsi aç kurt gibi baksana:53:
bu konuda kendi fikrimi belirteyim, ihtiyaç veya değil bilemem,
ama banada şöyle geliyorki, çoğu erkek ihtiyaç bahanesinin altına sığınıyor:20:
madem bi ihtiyaç, kadınlar içinde bi ihtiyaçtır:40:
kadınlar ihtiyaçlarını gidermek için ne yapıyorlar, parayla beraberlik mi kuruyorlar:26: yada sevgillileriyle beraber mi oluyorlar:26:
en azından geneli böyle... burda işin içine nefis denen şey giriyor...
işte erkekler nefsine hakim olamamayı ihtiyaç diye nitelendiriyor...
kısaca herşey Allah korkusunda bitiyor...
buarada atractive 24 yaşında samimi olduğum bi erkek arkadaşım var, kendini evliliğe saklayan:nazar: ve Allaha olan inancıyla, Ona olan korksuyla nefsine hakim olmuş bugüne kadar... o bile erkeklerin kendi kendine bahane yarattığını düşünüyor bu konuda:16:
çok nadir bulunur böylesi... zaten ondan başkada duymadım görmedim:50:
bakmayın haydar dümene falan o adam cinsellikle bozmuş kafayı:1:
zaten o ihtiyaç bahanesinin altına sığınanlardan bahsetmedim honourcuğum

kadınların büyük bi çoğunluğu duygusuz yaşayamaz cinselliği,sevgilisiyle yaşayanlarda var tabi

ben yaşayamam o ayrı.sevdiğinin elini tutmak bile başka güzel:69:

çoğu erkek aç kurt gibi bakıyor kadınlarra,bu odunlara bende karşıyım tabi

ama sevdiceğyle karşılklı mutluluk içinde yaşayanlara da lafım yok

haydar dümen okuyup burda dinimizin gereklerini hiçe sayan şeyler söylüyosunuz. aynen söylendiği gbi resmen cinsellikle kafayı bozmuş bi adamın örneğini veriyosunuz burda anlatılmak istenen erkeklerin 'ihtiyaç' bahanesi altında yaptıklarını masum göstermesi. bunu haklı bulan kadınlara da 'doğru cinsellikler yaşamış' partnerlerle 'mutlu birliktelikler' diliyorum..

ben dini hiçe mi saydım? dinden bahsetmedim çünkü kkda yassak:kkk:

yine anlamamışsınız,cinsellik için uzun araştırmaalar yapmaya gerek yok

haydar dümeni bile okusanız bilirdiniz demek istedim

yazdığım her kelimenin açıkamasınıda yazmayacğım, okursanız ne demek istediğimi anlarsınız

Son düzenleme:
Ben kendi adıma kesinlikle duygusal anlamda birşey hissetmediğim biriyle cinselliği yaşayamam.Sorunun kendisi bile insanın midesini bulandırıyor düşünmek dahi istemem.

bence erkeklerde duygusuz yapamaz..
İllaki hoşlarına giden birisiyle beraber olurlar. hoşlarına gitmeyen biriyle beraber olmaktan ne zevk alabilirler kii soğurlar bile hattaa..
Hoşlanmakta bir duygu olduğuna göre kimse beğenmediği biriyle beraber olmaz diye düşünüyorum ama karşılıklı aşk-tutku-heyecan varsa daha anlamlı olur bence

kadınların bı kısmı yasıyor yetrkı zengın olsun valla yada ewlenmek ıcın can atıpta adamla sırf ewlenmek ıcın yatnda olabılır

genelevlerin yaygınlığını jigoloların yaygınlığıyla karşılaştırırsak diyebilirizki bayanlarda olma oranı düşük erkeklerde olma oranı yüksek bi durum ,
yine burdan bayanların para karşılığında yapabildiğini erkeklerin para verip kabullenip yapabildiğini çıkarabiliriz
Yine burdan bayanların zengin erkekle evlenme uğruna buna katlanabildiğini erkeklerin para için olduğunu bildiği halde yinede yapabildiğini offf....

Ay arkadaşım öyle bi konuya değinmişsinki pskolojik sosyolojik ekonomik her alanda değerlendirmeye kalksak sayfalar dolusu yazılacak bi topik.

özetle aşık olmadığım adamla aynı havayı solumaya bile katlanamıyorum ben....

birseyler hissetmedigim adama dokunmam dokunmasınada izin vermem

:46::46::46: katılıyorum size

sınıftan bi arkadaşım var fazla açık sözlü birisidir kendisi
söyledkleri ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama
seks partneri varmış.
birbirimize bağlanmadan sadece o işi hallediyoruz falan demişti bi gün
şok olmuştum :53::53:

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı kadınlar bıle yapıyor duyuyoruz goruyoruz ne ınsanlar var.erkekler mı yapmıcak...artık ne yazıkkı ıkı tarafta ıhtıyac gıdermek olarak goruyor ne yazıkkı...

amaç o anki duyguları bastırmak mı yoksa sevdiğin insanı herşeyiyle hissetmek mi??
ikincisi olmadan asla:19:

Back
X