duyrulur ben mayaya

iyi yapmışsın bence canım.genelde hep iyi şeyler duyuyorum maya hakkında.inşallah olumlu sonuçlarını müjdelersin burdan.hayırlı uğurlu olsun..

Selam ben de Maya'da tedavi oldum...28 Eylül'de transferim oldu ve şu an hamileyim....Şimdi kan değerlerime bakılıyor...Ben memnun kaldım umarım sen de kalırsın....

haırlısı olsun missçapraz bence memnun kalacaksın inşallah gebe kaldım haberini de alırız... hayırlısı olsun... doktoruna ve hemşirene güven...

umarım bu sefer sevinçten ağlarım 3.denemem olucak allah olmayanlara arasında banada evlat sahibi olmayı nasip etsin yanımda olun kasımda başlıyorum iyi olucak bende o kokuyu hissetmek istiyorum kaydirigubbakcemile4

Merhaba, bende maya ya gittim fakat bebeğimin dawn sendurumlu olduğu anlaşıldı bakın arkadaşlar bu yola çıkarken ben bilmiyordum ve maya dan bana bilgi de verilmedi eğer bu yola çıktıysanız transferden önce emriyoların genetik tapısına mutlaka baktırın bu çok önemli bizim ki bakılmamış ama bir daha ki tüp bebek denemem de bakılacakmış bence ilkinde bakılması da gerekli dediğim gibi benim 5.5 aylık bebeğim gitti :( ne kadar üzüldüm kahroldum bu yaşadığımı da hiç bir zaman unutmuyacağım.

Canım evet haklısın çok üzücü ve yıpratıcı yaşadıkalrın...Ben bişi sorucam...Hmile kaldıktan sonraki işlemlerini, testerini, muayeneni nerde kime yaptırdın?

eskiler tanırlar beni 1 yıl sonra tekrar yepyeni umutlarla yeni bir tedaviye başladım bu kez adres maya inşallah Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımızı yazmayıda nasip etsin kaydirigubbakcemile5

selam herkese .. ben de mayada yaptım ilk denememi.. gebe kaldım ancak malesef düşükle sonuçlandı.. kendi hatalarım da var tabii.. ama merkezimden çok memnun kaldım.. şu ara düşünmüyorum yeniden başlamayı ama düşündüğümde adresim maya olucak.. hayırlısı olsun.. inşallah iyi habewrlerini alırız canım :)

kızlar paylaşmaya devam lütfen bize bizden başka kimse yardım edemez ancak yaşayan anlar halimizi allah herkeze versin

nuur allah sabır versin ne deyim senin yaşadıkların daha zor benim hiç olmadı ama sen onu hissetmişken kaybetmişsin umarım bundan sonrası hepimiz için hayırlısı ile mutlulukla son bulsur:teselli:

bende mayada yaptırdım 3 aylık hamileyim allah hepimizin gönlüne göre versin umarım seninde iyi haberlerini alırız

Back
X