Duyulmamış, değişik kız ismi aranıyor ACİLL!!!

bonbolin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
234
0
96
42
Bursa
:ecrin_bebek:Arkadaşlar ne kadar zormuş isim bulmak, hele de değişik olsun çok duyulan bir isim olmasun diyorsanız..Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız???

Benim çok hosuma giden Ayliz (cennet bir bahçe anlamina geliyormus) ismi nedense her söyledigimde karsindaki isme bir tuhaf geliyor. Ama benim çok hosuma gidiyor. Benimde kizim olucak Allahin izniyle bir 20 gün sonra, ismi EDA olucak. Evet gerçekten çok zor isim bulmak. Anlami da çok önemli bence. Allah hayirli dogumlar nasip etsin

Merhaba bonbolin, KK'den Libyana'nin kiz isimleri ile ilgili bir arastirmasi var.Degisik isimler var arasinda. tavsiye ederim.

niye duyulmamış istiyosunuz merak ettim.. daha zorlaştırcaksınız çocuğunuzun hayatını. kendimden biliyorum, bi yere başvuru yapacağımda ismimi heceleyerek ve yüksek sesli olarak söylemem gerekiyor. çoğu zaman da yanlış yazıyolar bu sefer düzeltmek için tekrarlamam gerekiyor. hülasa insanlarla tanışırken de öyle. her yeni birisiyle tanıştığınızda her adınızı söylediğinizde karşınızdakinin "hö?" diye bakması ve size isminizi tekrarlatması hiç de hoş bi duygu değil. sizi kırmak değil niyetim ama ismi farklı olanların bu çeşit olumsuzluklarla karşılaştığını da bilin lütfen.
(ki benim ismim aslında o kadar da az rastlanan bir isim değil, ama ben böyleysem hiç duyulmamış ismi olanları düşünemiyorum.)

niye duyulmamış istiyosunuz merak ettim.. daha zorlaştırcaksınız çocuğunuzun hayatını. kendimden biliyorum, bi yere başvuru yapacağımda ismimi heceleyerek ve yüksek sesli olarak söylemem gerekiyor. çoğu zaman da yanlış yazıyolar bu sefer düzeltmek için tekrarlamam gerekiyor. hülasa insanlarla tanışırken de öyle. her yeni birisiyle tanıştığınızda her adınızı söylediğinizde karşınızdakinin "hö?" diye bakması ve size isminizi tekrarlatması hiç de hoş bi duygu değil. sizi kırmak değil niyetim ama ismi farklı olanların bu çeşit olumsuzluklarla karşılaştığını da bilin lütfen.
(ki benim ismim aslında o kadar da az rastlanan bir isim değil, ama ben böyleysem hiç duyulmamış ismi olanları düşünemiyorum.)

bu benim tercihim, ayrıca duyulmamış diyorum anlaşılmayan demiyorum ki...

Back
X