Düz bir elbise ile hangisi ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar bu elbiseyi tek renk düşünün bunu nişanda giyeceksiniz ama yolların durumundan topukluyla yürünülmeyecek halde köyden bahsediyorum. şık bir babet mi giyersiniz yoksa topuklu mu ?

$Koton-2013-Elbise-Modelleri-11.webp

Kim nişanlanıyor merak ettim ; senin nişanlanmadığın kesin :1: süslü ! Yol esnasında düz ayakkabıyla yürürsün yanına da topuklularını alırsın nişan da da onu giyersin oldu bitti.Hadi hayırlısı olsun . Darışı başına :34:

Kim nişanlanıyor merak ettim ; senin nişanlanmadığın kesin :1: süslü ! Yol esnasında düz ayakkabıyla yürürsün yanına da topuklularını alırsın nişan da da onu giyersin oldu bitti.Hadi hayırlısı olsun . Darışı başına :34:

..................................

Son düzenleme:

bana daha çok var kızz. dur önümde sen varsın :) kimin nişanlandığını msnde anlatırım. nişan yerininde hep yolları asfalt değilse nolcak :1:

Altına şık bir dolgu topuk olabilir belki canım gerçi oda topuklu ama en azından diğerinden daha rahat olur :)

Back
X