Kızlarrrrrrrr
Özür dilerim affınıza sığınarak soruyorum..
Daha önce sıkıntılı ve bayağı zorlu ve sonu küretaj ile biten bir gebelik yaşadım ve bu bizi manen çok üzdü..
Ama çok şükür şimdi yine 6 haftalık hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun ...
Tabi her şeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin....
Sorun şu ki ben bilmiorum çok çekiniyorum eşime yanaşmaya korkuyorum resmen kaçıyorum.
Bebeğime bişey olur mu diye
Hamileliğimi öğrenmeden de kv ve kp sorunu vardı neredeyse 2.3 aydır
Çok afedersiniz ama ya bir ya iki kere olmuştur aisıkıntı kavga kv yüzünden son 6 haftadır da ben kaçıyorum köşe bucak ..
Eşimde sürekli istekli afedersinz ama en ufak bişeyde hemen erkte oluyur.
Çok öZÜr dilerim ama dün yine yanaşmak istedi ve hayır cvbını alınca
Düz duvara tırmanıcam yakında gibi bişi dedi ve benim içşme oturdu bu .
Eşim çok bayanlı bir ortamda çalışıyor gece nöbetleri de oluyor off çok korkuyorum şeytana uyar mı diye
Ben hiç yakıştıramıyor hiç konduramıyorum ama yinede ne biliyim.
Sizce ne yapmalı
Özür dilerim affınıza sığınarak soruyorum..
Daha önce sıkıntılı ve bayağı zorlu ve sonu küretaj ile biten bir gebelik yaşadım ve bu bizi manen çok üzdü..
Ama çok şükür şimdi yine 6 haftalık hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun ...

Tabi her şeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin....
Sorun şu ki ben bilmiorum çok çekiniyorum eşime yanaşmaya korkuyorum resmen kaçıyorum.
Bebeğime bişey olur mu diye
Hamileliğimi öğrenmeden de kv ve kp sorunu vardı neredeyse 2.3 aydır
Çok afedersiniz ama ya bir ya iki kere olmuştur aisıkıntı kavga kv yüzünden son 6 haftadır da ben kaçıyorum köşe bucak ..
Eşimde sürekli istekli afedersinz ama en ufak bişeyde hemen erkte oluyur.
Çok öZÜr dilerim ama dün yine yanaşmak istedi ve hayır cvbını alınca
Düz duvara tırmanıcam yakında gibi bişi dedi ve benim içşme oturdu bu .
Eşim çok bayanlı bir ortamda çalışıyor gece nöbetleri de oluyor off çok korkuyorum şeytana uyar mı diye
Ben hiç yakıştıramıyor hiç konduramıyorum ama yinede ne biliyim.
Sizce ne yapmalı