Düz duvara tırmanırmış.....

En azından sarılıp koklaşın. İlk 3 ay tehlikeli olabiliyor sonrası içinse sıkıntı yok.

Hamilelik döneminde doktor yasak koymadığı sürece sex yapmamayı
Af edersiniz ama saçmalık olarak görüyorum
Sonuçta bu işi fetiş şekilde yapmıyorsunuz ki bebek zarar görsün.
Hormonlar tavan yapmış
Hayatın boyunca yaşayacağın en büyük orgazmları yaşayabilirsin ki
4. Aydan sonra bebek annenin orgazm olmasına seviniyor :KK66:
Şunun şurasında kalmış 1,5 ayın iyi değerlendir
1-2 tane hamile pozisyonu öğrenip
En rahatını bulduktan sonra ne sorun kalabilir ki :KK66:
6 ay da çok az birlikte olmak
Sağlıklı bir adam için sabır taşı olsa çatlar

Eşiniz de şöyle bir dusunce olusur kendince siz boyle kactikca o da şu bebegi benden degerli goruyor diye bu da kotu huzursuzluk olur bosuna ne gerek var.

İş yerinde bayan olması demek onlara bakması demek ki böyle korkum varsa kaçmayo bırak canım sen şu mantığı çözdük mü kadın olrak nobel alırız valla

iş yerindeki bekar kızlar da karısı hamile olan x bey kendilerine gelsin diye bekliyorlardı :işsiz::işsiz::işsiz:

ilişkiye girmek istemeseniz bile eşinizle başka şeyler yapabilirsiniz sonuçta, hamilesiniz diye adam sizden kaçsa daha kötü bence

Risk yoksa kaçmayın, adama da yazık, daha çok süre var ve karnınız büyüdükçe daha zorlaşacak :)

Ya öle kesinlikle haklısınız da ne bileyim hormonnlardan heralde extra bi kıskançlık başladı ondan iş yeri örneğini verdim
Doğru sölüyorsunuz hemen ilk fırsatta ben bi atak başlatıcam bakalım

Kızlarrrrrrrr
Özür dilerim affınıza sığınarak soruyorum..

Daha önce sıkıntılı ve bayağı zorlu ve sonu küretaj ile biten bir gebelik yaşadım ve bu bizi manen çok üzdü..

Ama çok şükür şimdi yine 6 haftalık hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun ...:anneadayı:

Tabi her şeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin....

Sorun şu ki ben bilmiorum çok çekiniyorum eşime yanaşmaya korkuyorum resmen kaçıyorum.
Bebeğime bişey olur mu diye

Hamileliğimi öğrenmeden de kv ve kp sorunu vardı neredeyse 2.3 aydır

Çok afedersiniz ama ya bir ya iki kere olmuştur aisıkıntı kavga kv yüzünden son 6 haftadır da ben kaçıyorum köşe bucak ..

Eşimde sürekli istekli afedersinz ama en ufak bişeyde hemen erkte oluyur.

Çok öZÜr dilerim ama dün yine yanaşmak istedi ve hayır cvbını alınca
Düz duvara tırmanıcam yakında gibi bişi dedi ve benim içşme oturdu bu .

Eşim çok bayanlı bir ortamda çalışıyor gece nöbetleri de oluyor off çok korkuyorum şeytana uyar mı diye

Ben hiç yakıştıramıyor hiç konduramıyorum ama yinede ne biliyim.

Sizce ne yapmalı
İlk olarak şunu söyleyeyim, eşin şeytana uyacaksa sen hamile olsan da uyar, uymasan da uyar. Her gece birlikte olsanız da uyar. Bu onun karakterine kalmış bir iş. İkincisi doktorunla konuş. Çoğu gebelikte cinsel ilişkinin sakıncası yok. Ben altıncı ayıma girdim ve cinsel yaşamımızda bir sıkıntı yok çok şükür. Doktoruma ayda bir görünüyorum, ona sorduğumda ise sıkıntı olduğu zaman ben sizi uyarırım cevabını veriyor. O yüzden bu işi en iyi doktorun bilir.

Gebeliğiniz riskliyse eşiniz anlayışlı olmalı
Ama bir sorun yoksa hamileyken cinsel ilişki yaşamak bebekte herhangibir sıkıntı yaratmaz
Sadece ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor düşük riski olduğu için ve son 3 ay erken Doğum riski olduğu için dikkat etmek gerekir diye biliyorum
Benim hamileliğimde cinsel ilişki bir problem olmamıştı
Aman son aylarda iyi olmuyor zaten kocaman karınla :KK53:

doktorum cinsel ilişkiyi yasakladı ama mutlu olmanın bin yolu var illa tam birleşme şart değil bir takım hareketlerde bulunarak eksikliği hissetmiyor hissettirmiyorum ;)

Cok bayanli ortam :KK53:
Boyle gozunuzde ne canlaniyor acaba kopuk partisi falan mi :KK45:

Onca zaman kacmissiniz adam ne yapsin yani. Sonu duz duvar gibi cidden:110:

Hatırladım sizi. Şu kv kp i kışları gelip evinize yerleşiyordu. Sonunda onları basma eve taşıyıp da kurtulmustunuz. Gelelim asıl konuya hamilelikte cinsellik doktor yasaklamadigi sürece yaşanabilir. Yine de temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Pozisyona dikkat edersiniz falan. 9ay cinsellik olmadan da çok zor olur. Benimde eşim bebeğe birsey olur diye tam 9ay uzak durdu benden. Ben istiyordum eşim kaciyordu :D birde lohusalik tam 10 ay. Hiç iyi bir fikir değil uzak durmak tavsiye etmiyorum. Herşeyi akışına bırakın. Şöyle düşünün o bebegin yiyecek ekmeği , alacak nefesi varsa siz naparsaniz yapın yine de dünyaya gelecek :)

sıkıntı yapmana gerek yok çok bayanlı ortamın kocana yüz verceni sanmıyom napsınlar senin adamı yahu

Hatırladım sizi. Şu kv kp i kışları gelip evinize yerleşiyordu. Sonunda onları basma eve taşıyıp da kurtulmustunuz. Gelelim asıl konuya hamilelikte cinsellik doktor yasaklamadigi sürece yaşanabilir. Yine de temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Pozisyona dikkat edersiniz falan. 9ay cinsellik olmadan da çok zor olur. Benimde eşim bebeğe birsey olur diye tam 9ay uzak durdu benden. Ben istiyordum eşim kaciyordu :KK70: birde lohusalik tam 10 ay. Hiç iyi bir fikir değil uzak durmak tavsiye etmiyorum. Herşeyi akışına bırakın. Şöyle düşünün o bebegin yiyecek ekmeği , alacak nefesi varsa siz naparsaniz yapın yine de dünyaya gelecek :)

Ewet ta kendisi doğru hatrladınız.

Şu saatten itibaren tam olarak aslnda bbde öyle akışına bırakmayı düşünüyorum bakalım

Korkma canım stres yapmadigin surece sıkıntı yok haftada bire izin veriyor doktor 12. Haftaya kadar sonra serbest bırakır biz hiç takmiyoruz pozisyon filanda bilmiyorum kafan rahat olsun hayırlısı de;)

Kızlarrrrrrrr
Özür dilerim affınıza sığınarak soruyorum..

Daha önce sıkıntılı ve bayağı zorlu ve sonu küretaj ile biten bir gebelik yaşadım ve bu bizi manen çok üzdü..

Ama çok şükür şimdi yine 6 haftalık hamileyim rabbime binlerce şükürler olsun ...:anneadayı:

Tabi her şeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin....

Sorun şu ki ben bilmiorum çok çekiniyorum eşime yanaşmaya korkuyorum resmen kaçıyorum.
Bebeğime bişey olur mu diye

Hamileliğimi öğrenmeden de kv ve kp sorunu vardı neredeyse 2.3 aydır

Çok afedersiniz ama ya bir ya iki kere olmuştur aisıkıntı kavga kv yüzünden son 6 haftadır da ben kaçıyorum köşe bucak ..

Eşimde sürekli istekli afedersinz ama en ufak bişeyde hemen erkte oluyur.

Çok öZÜr dilerim ama dün yine yanaşmak istedi ve hayır cvbını alınca
Düz duvara tırmanıcam yakında gibi bişi dedi ve benim içşme oturdu bu .

Eşim çok bayanlı bir ortamda çalışıyor gece nöbetleri de oluyor off çok korkuyorum şeytana uyar mı diye

Ben hiç yakıştıramıyor hiç konduramıyorum ama yinede ne biliyim.

Sizce ne yapmalı
Adam haklı. Neden kaçıyorsun ki? Doktor yasaklamadıysa aynen devam. Doğuma kadar ara vermedik biz.

Belki kaçmayıp deneyebilirsiniz. Eğer kendinizi çok kötü hissederseniz eşinizle konuşun ortak yol bulun.

Eşinizin yaklaşımını dogru bulmadim acikcasi isteme kısmını degil tabiki isteyebilir bebek acisindan bir sorun yoksa ama bebek icin olan korkunuzu anlamalı ve beraber aşmalısınız bence beraber doktorunuza gidin ve en iyi bilgiyi ondan alin o sizi rahatlatsin en azindan kafanızdaki bütün sorulara en net cevaplari verir

Kendi nacizane fikrim 2 aya kadar ilişki olmasın.ki 2 hafta daha sabretse kimse ölmes :) bu benim fikrim tabiki en doğrusunu siz ve doktornz bilir.eşinizle korkularnzı paylaşın ,olmazsa idareten başka yöntemler deneyin...

Back
X