geldim geldim ama yanlız değil oğluşumla baldan tatlı bir oğlum oldu..şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür..ben yokken yazılanların hemen hemen hepsini okudum..kafalar karışmış sorular çoğalmış.kayıtlar yapılmış ve yapılmaya çalışılıyor.hadi hayırlısı..
birkaç soru vardı yardımcı olmaya çalışayım. gündüz grubu denen şey sabahın 8 inde değil öğle 3 gibi başlıyor.yani kız meslekteki öğrenciler evlerine gitmiş oluyor siz okula gidince. akşam grubuda saat 18 gibi başlıyor derslere. matematik türkçe okumayacaksak neden 2 yıl, uzun değilmi denmiş. bu iki yılın içinde stajda var arkadaşlar sadece ders değil. ayrıca iki yıl sadece hafta sonu değil hafta içide ders görülüyor.derslere gelince çocuk gelişimi eğitimi, beslenme, anne - çocuk sağlığı, oyun, müzik, temel sanat eğitimi, resim, uygulama 1 ve 2 gibi dersler zor değildir. birde biz halk eğitime kayıt yaptırmadık kız mesleğe yaptırdık değişiklik oldu herhalde..
başka sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışayım..sevgiler..
merhaba canım hoşgeldin, sana oğluşuna sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum allah acısını göstermesin canım,
yelizcim ya bana akşam grubundan bahsetmediler hiç ya yani gündüz derse gelemezsen kalırsın dediler ne yapacağımı bilemedim 8 kişi dolmuş 2 senede bitecek okul ama ne yapacağımı bilemedim staj konusuda aynı yani staja gitmem de zor bu durumda ama işten ayrılamam ki ya offf ne yapacağım ben çokda istiyorum senağlama. canım birde bu uygulama dersi ne staj dimi o?
bende düz lisesi mezunuyum aöf işletme okumaya calıştım ama olmadı
bu hayat sekreter olarak devam edemez bişeyler yapmam lazım ...
arkadaşlar inş alırsınız diplomalarınızı
canım çiçek64 ama nasıl kayıt yapılır ne gerekiyo nereye gidecez bilmiyorum araştırdım ama bulamadım ve kardeşim gidebilirmi acaba onuda bilmiyorum ya
çook tesekur ederim yelizcim gercekten aydınlatıcı bır cevap oldu madem metgeye gıttın ek puanda almıssındır neden okul oncesıyle ılgılı bı seyler yapmadın
sen kararını vermişsin, hakkında hayırlısı olsun.... ne diyim... ben başından beri kararlıydım, ne olursa olsun... en azından içimde kalmasın, kazanamazsam da en azından denedim derim, keşke demekten iyidir... ama kazanırsam süper olur...hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
mrb çiçek64 :1hug:kardeşim bugün bağlı olduğumuz halk eğiteme gitmiş
ordan kontenjanın dolduğunu sölemişler başka halk eğitime git demişler ayrıcada aöl yeterli bilgiyi alırsın demişler yani başlarınsan savmışlar..üzülmüştü o biraz basiftir.ben hallaetmeszem hayatta bişey yapamaz oo..bende çalışıyoruz izin almam zor bilemiyorum ne olacak bu işin sonu ama yardımlarınız için teşekkürlera.s.
canım ya sen evdesin dimi çalışmıyorsun senin için daha kolay derslere filanda gidersin benim ders saatlerimde sorun oldu dersler hep gündüz burada ve gelmezseniz devamsızlıktan kalırsınız dediler evet sen vazgeçme devam et inşallah herşey istediğin gibi olur. acaba össye girerken okul kaç puan verir 60 dan fazla verirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?