Düzce///81

afiyet olsun canım oğlun kaça gidiyor?allah zihin açıklığı versin bende iyiyim canım sağol canım sıkıldıda bır sızlere bakıyım dedım

saolcnm ii sayılırı işte oğlum hasta dişi cıkıyor dr. aradım pzrtesıye kdr doluymus (((((((((kızım okulda onunda alt dişi cıkmadan arkadan diş gelmiş (((
işte bole cnm sıkkın bırazda sen nasılsın?

ayyy canım benim çok geçmiş olsun huysuzlanıyordurda şimdi oğlun doktorunda 5 dk vaktı yokmuymus ya?bende iyiyim canım takılıyorum işte kk.da

slm bayanlarr ya yarın arkadaşımın doğumgünü haftasonu izmitteydim unuttum hediye almayı şimdi düzcede ne bulabilirim yani izmitte her tarafı nerde ne olduğunu biliyorum düzcede bilmiyorum o bakımdan giyim tarzı hayatta almam küpe kolye tarzı bişemi alsam yoksa nişanlı çeyiz tarzı bişemi alsam bide biliyosanız eğer nerden alayım CADIARZU

canım düzce merkezde ne arasan var spor sk orda bulabilirsin ne istersen

günaydın hanımlar
hayırlı cumalar dilerim herkese bugün dilediğiniz tüm dilekler kabul olur inşa.s.

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar.amin inşallah herkezin tüm dilekleri kabul olur canım.sen nasılsın?oğlun nasıl?

iyi sayılırım cnm akşam elime çay döküldü ve 2 parmağım yandı çok yandı gece uyuyamadım şimdi acısı yok ama su topladı bi süre can sıkacak işte oğlumsa iyi cnm daha önce sormuşsun anaokuluna gidiyor oğlum

ayy canım benim çok geçmiş olsun silverdin diye bir yanık kremi var onu al sür çok iyi geliyor.oğluşunuda öp benim yerime

evt gidicem bi eczaneye alırım cnm tşk ederim cnm benim kalkmam lazım hazırlanıcaz daha oğlum okula ben kursa gidicez 5 gibi evdeyiz görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…