Düzce///81

denef denizliye ablamın yanına gitmişti .şimdi döndü.. ama bu seferde ankara daki kardeşim geldi o yüzden pek giremiyor... inşallah canım görüşürüz...Şeniz

hımm anladım canım selamımı soylersın çok.özletmesın fazla kendını olurmuopuyorumnanaktan

hayırlı cumalar canım...Şeniz döndü canım da .sanırım vakit bulamıyor..kardeşim geldi..birde evi falan kırklıyordur..15 gündür evde değildiya...kaydirigubbakcemile3

hmm titiz arkadaşım benim opuyorumnanaktananladım canım, ohh ne güzel kardeş çok olunca bilhassa kız kardeş olunca :)keyfi yerinde olsunda gerisi önenmli değil ....

hımm anladım canım selamımı soylersın çok.özletmesın fazla kendını olurmuopuyorumnanaktan
söylerim canım..biraz toparlansın damlar buraya..burdan vazgeçemez denefcim...

hmm titiz arkadaşım benim anladım canım, ohh ne güzel kardeş çok olunca bilhassa kız kardeş olunca :)keyfi yerinde olsunda gerisi önenmli değil ....

öyle böyle değil acayip titizdelikafadulden beni bile korkutuyor..salla diyorum dinlemiyor..-tatlicadiarzu-keyfi bu ara iyi ya enerji depoladı 15 günde..şimdide erkek kardeşim yani denefin abisi düzcede ..keyfi yerinde canım.zemuszemus

ıyıyım sagol yasemıncım sen nasılsın kimse gırmıyor artık buraya mafoldumben

merhaba kızlar oğlus basladı yaramazlanmaya gıremıyorum cok
ama cok ıyıyız hasamasta deılız sukur sızler nasılsınız????

selam kızlarrrrhihoyyyt
birtürlü denk gelemiyoruz..:gitme:
şöyle denk gelip bir muhabbet edemedik..
aslında kurbanda fırsat olsada, herkes düzceye gitmiş olursa buluşsak ne güzel olurdukaydirigubbakcemile5
valla bunu düşünelim kızlarrr ..tanışalım kaynaşalım opuyorumnanaktan

iyi olur senayda bende yeni arkadaşlar ve dostlarla tanışmayı çok isterim kısmetse kurbanda gideceğım düzceye eğer buluşma olursa banada haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…