- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
:teytey::teytey::teytey:çok mutluyum seni görecem diye.ne zaman geliyon yanıma bakem...
acele etme len:mymeka:kazasız belasız gelemde
ben seni ararım:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:teytey::teytey::teytey:çok mutluyum seni görecem diye.ne zaman geliyon yanıma bakem...
merhaba arkadaşlar bende düzceliyim gölyaka ilçesnde oturuyorum. bu tarafa yolunuz düşerse beklerim.
merhaba arkadaşlar bende düzceliyim gölyaka ilçesnde oturuyorum. bu tarafa yolunuz düşerse beklerim.
evet gülse arkadaş
duruma üzüldüm doğrusu bir yalnış anlaşılmamı desem bilmem
arkadaşları ne duruma getirmiş
denef72 ara da giriyorda diğer arkadaşlar yok
gündüz hepten küstü galiba aktifesi yok sayfamıza
diğer düzcelileride göremiyom
neyse inşallah araları düzelir birgün
ne güzel ailenisin yanınızdasınız bol bol hasret giderin
a.s
:sm_cool: geliyorum geliyorum hemde cumartesi oleyyyyyyyyyyyy:dance:
teşekkur ederım 1 gunum kaldı artık bende dönuyorum ,,ama ordan gene ben topıge gelırım goruşmek dılegıylea.s.
ben gıdıyom dıyemı gelıyosun alacagın olsun bakalım :mymeka:.... neyse şaka bı yana canım senınle göruşmek ısterdım kısmet degılmış bıdahakıne inşallah :1hug:
ne zaman gidiyorsun gülse görüşemiycez sanırım bende yarın geliyorum
günaydın kankim....ablam cumartesi sabahı gidiyo...malesef görüşemiyeceksiniz...senağlama
heyecanlımısın bir günün kaldı gelmeye...anacugunda babacıgında özlemiştir seni...hasret giderirsiniz...
slm kızlar yenı uyeyım ınsallah tanısır guzel seyler paylasırız
herkese merhaba.yeni üyeyim ve siteyi yeni yeni geziyorum.düzceli olarak bende slm veriyim dedi sizlere...:lepi:
ula kanki sorarım sana:mymeka:ben yokken niye uğramadın sayfamıza
yeni konuklarımız gelmiş:mymeka:
fırtına ve deprem durdu artık Kötü Kazen nebiçim düzcelisin len sen hayin:mymeka:
vay vay ilk beni tanıdın onlarmı kankin oldu senağlama..alacağın olsun topram.sen yaşlı başlı bi hanımı üzmeye nasıl kıyıyorsunlülülülülülü
canımsın sen ya senin yerin bir başka
unutulduğunu sanma topram kankim sadece denef değil sizlerde
varsınız içinde ona bakarsan sanada topram diyorum yetmezmia.s. :1hug: