Düzce///81

gunaydın kızlar nasılsınız bugun gununuz aydınlık olsun hihoyyythihoyyyt

seninde canım bugün iyiyiz allaha şükür
istanbul istanbul olalı kapalı biraz bi yağmur yağsada hepten serinlesek
ıslansak düzce gibi olamasa da toprağın kokusunu hissetsek
kızlarla görüşüyormusunuz buluşma yokmu artık buluşmalar sonmu buldu
haydi bütün millet toplaşıp buluşuyorlar sizlerde sıklaştırın buluşmalarınızı
kalevyenin ucunda kalmasın dostluklar :1hug:

hopppppppppp düzcedekiler nere gizlendiniz haaaaaaaaaaa:jeyyar:
kaçıyonuz diymi benden :oklava:
çıkın len ortaya :oklava:

sohbet edıcez ama kımsecıkler yokkı :(

evet canım bizim bu kızlar tam sopalık vallah
adamı sorla çağırıyoruz kötükedihüso
sen neler yapmaktasın ben
cuma günü düzceye geliiyorum
eğer müsayit olursanız gelininizle gelsenize gelininizin köyüne
yani köyüme tanışırdık:1hug:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yarın düzceye gidiyorum uzun zaman yokum görüşürüz bir yandan gideceğime seviniyorum bir yandan içim buruk çok üzgünüm arkadaşım vefat etti akşam annemle görüştüm çok üzüldüm dayanamadım ağladım burda anlamıyorum görmediğim için öldüğüne inanamıyorum annesine çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş hasteneye gidince hep kapının önünde ağlayıp beklemiş arkadaşımı çok üzüldüm anneside hasta onada çok üzülüyorum yalnız kaldı arkadaşlar sizinde içinizi karartım kusura bakmayın görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yarın düzceye gidiyorum uzun zaman yokum görüşürüz bir yandan gideceğime seviniyorum bir yandan içim buruk çok üzgünüm arkadaşım vefat etti akşam annemle görüştüm çok üzüldüm dayanamadım ağladım burda anlamıyorum görmediğim için öldüğüne inanamıyorum annesine çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş hasteneye gidince hep kapının önünde ağlayıp beklemiş arkadaşımı çok üzüldüm anneside hasta onada çok üzülüyorum yalnız kaldı arkadaşlar sizinde içinizi karartım kusura bakmayın görüşmek üzere

başın sağ olsun canım bende cuma günü gidiyorum düzceye
cuma ordayım yani köyümdehihoyyyt

saol toprağım dostlarım saolsun hepinize teşekkürler insanın doğduğu yer gübü olmuyor çok güzelde olsa yaşadığı yer insan doğduğu yeri arıyor

gnydın kızlar
cnm basın sağolsun
Allah sabır versın aılesıne ,yakınlarına ,sevenlerıne

yuvalarda kuşlar eş eş
şu bağrıma düştü ateş
dertler geldi hepsi peş peş
terk edildim, terk edildim

elim kolum bağlı kaldım
açılmadan çıktı falım
çıkmaz sokak dört bir yanım

yosun tutmuş taşlar gibi
boynu bükük kuşlar gibi
affolmayan suçlar gibi

terk edildim kaderime
talih artık gül yüzüme
acımasız yüreğine

suya hasret otlak gibi
dalda duran yaprak gibi
sözü bitmiş dudak gibi
terk edildim ,terk edildim

terk edildim
kaderime...
senağlamasenağlama

canım başın sagolsun.allah sabırlar versin .malesef ölüm gercek.kabul etmek lazım.bir gün hepimiz bu fani dünyadan göç edip gidecez.önemli olan güzel anılmak.bak sen arkadaşını güzel anımsıyosun...sevgilerimle..

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım.ALLAH bu gecenin hürmetine, bütün günahlarımızı affetsin.ALLAHA emanet olun.

canım biliyon ben pek gelemıyom.ama hep aklımdasınız.sakın terk etme ha....bu topik yoksa ayakta duramaz..sevgilerimle

nasıl terk edip gidebilirim buraları
ben deldim gızzzzzzzlarrrrrrrrrrr hadi sizlerde gelinde azcuk sohbetler edelim ya
hiç kimse kalmıyor gelip gidiliyor
olmazki canım :1no2:

Back
X