Düzce///81

canlar şimdilik bana müsade.kayınvalidemle ilgilenecegim.felçlide.
sonra annemin misafiri gelecekmiş bişeyler hazırlayacagım.senayda canım şimdi atıyorum özelden .görüşmek üzere
kib kızlar

bende kalkıyım acıktım mutfağa bi yollanayım şöle.Hava serinlemişken bi parça işlerimi toparlayayım.Görüşmek üzere kızlar...

ah nerde canım ya komşumun kızı evleniyor çok isterdim ama mümkün görünmüyor..siz buluşun ben tatını çıkarayım burdan...Şeniz

huu herkes düzcede olacak o yuzden yapılacak kız buluşma... sen nasıl gelmeyeceksın :mymeka:..ben bıle orda olacagım ona göre yap planını

Son düzenleme:
canlar şimdilik bana müsade.kayınvalidemle ilgilenecegim.felçlide.
sonra annemin misafiri gelecekmiş bişeyler hazırlayacagım.senayda canım şimdi atıyorum özelden .görüşmek üzere
kib kızlar

allah kolaylık versin gülüm sana
ben yırttım diyebilirim artıkın ama sonrası ne olur ne bekler beni bilemiyorum
zati benden başka ilğilenen yokya işte
gecenlerde üst üstte ikisini dr ye götürdüm ama bittim vallah
gecen salı k.valideyi eşimle götürdük izin aldı
çarşamba ve perşembede k.pederi göze of of uğraşmak çok zor vallah
bir de kızdığım taraf ne oldu biliyonmu 2nolu oğlu birde bizle geldi ilk gittiğimizde
güya yardımcı olacakmış neyse eşim filan gittik hastaneye kadar birde bana emir veriyo 2 nolu oğlu s.... şöyle böyle yap filan diye suratına bakmadan girdim hastane kapısından
2.gün bey efendi evdeymiş biliyor aslında yine gitcemizi
adam kılını kıpırdatmadı vallah biz geldik saat 14:30 da adam indi karısıyla aşağıya
gelde sinir olma emir vermeye tabi sanki ben kendi anamı babamı götürüyom hastaneye
hiç ilği yok sadece emir vaki verseler birgün patlayacam kzılarıda ne diyor telefon acıp bilmiyom ama k.valide alttan alarak bana emir vermeye çelışıyor ama ben yemediğim için beceremiyor
neyse sabah sabah anlattığım konuya bak kafa şişirdim ya kötükedihüso

günaydın canlaarrr...
ohh mis gibi düzcemin tertemiz havasıyla uyandım....
çok mutluyum.....
hepinizi öpüyorum ........

huu herkes düzcede olacak o yuzden yapılacak kız buluşma... sen nasıl gelmeyeceksın :mymeka:..ben bıle orda olacagım ona göre yap planını

önümüzdeki hafta itibarıyla mümkün değil abloşum..düğün var düğün..komşumun kızı evleniyor..ama daha sonra olabilir kanımca..o zamanda gündüzüm topram için uygun değil sanırım....siz eğlenin...hihoyyyt

günaydın kızlar 3 gün sonra ordayım düzcemdeeeeeeeeeee

gunaydın bayanlar ..
malesef ben gelemıyorum ..kolum yuzunden ıyıleşmedı hala bu ayın sonuna kadar belkı dedı doktor ...:gitme:...agustos başı gıbı gelebılecegım galıba uzgunum mafoldumben
gunduzum senınle yıne göruşemeyecegız offff..:1no2:

geçmiş olsun gülse ablaçığım ne oldu koluna
kısmet be güzelim

Elbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak

İkimizin de hasreti son bulup
Öyle sımsıkı sarılacağız
:1hug:

ablamın adına ben cevap vereyim topram.. köpeği ısırdı...

abooooooooo çok çok geçmiş olsun ya derinmi yarası ya
ne kadar üzüldüm anlatamam ya of of nasıl olmuş olay ya
ne demiş atalar besle kargayı oysun gözünü diye

günaydın dücem günaydın hemşolarr günaydınnnn :))

günaydın canısı nasıl keyifler bakayım oh oh
ben bilirim o keyifleri bambaşka oluyor diymi
baba ocağında ve mis gibi düzce havasında ay çok özledim ya ağlıycam şimdik mafoldumben

günaydın canısı nasıl keyifler bakayım oh oh
ben bilirim o keyifleri bambaşka oluyor diymi
baba ocağında ve mis gibi düzce havasında ay çok özledim ya ağlıycam şimdik mafoldumben

günaydın şeker...keyifler çok güzel..ama eşim bir kaç günlük işi vardı ist la döndü sadece o biraz üzdü okadar....onun haricinde mis gibi yağmur yağdı çok güzel temiz bir hava ohh içime çektim doya doya..
sende üzülme geliceksin nasıl olsa sayılı gün çabuk geçer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…