Günaydın canlaaarrr...
yettim gare denefim.....evet ya kimsecikler uğramıyo bu aralar buralara...
burfe yok..gündüz uğrardı oda uğramıyo....bir sorun olmasında ....sağlık olsun napalım canım.....
slm bayanlar selam herkeze
Gunaydın kızlarr
düzcede havalar naslı denefim istanbul çok sıcak..gerçi düzceyle istanbulun pek farkı olmuyor ama....
düzcede geceleri biraz daha serin oluyor...burda gecelerde fena sıcak....
bugün biraz serin bacım.yagmur yagsammı yagmasammı diye düşünüyo ...:roflol:
h.geldin burfe'çiğim ne olsun be gülüm iyiyim bu sıralar sen ve oğluşun nasıllarslm kızlar ben akşam geldim.denefim uğra yazmışsın gelince gördüm annemlerde internet olmadığından bakamadım numaran olsaydı gelirdim senaydada numaran varmış bilseydim gelirdim seni görmeye neyse kısmet değilmiş bidahakine inş işten çıkıyormuşsun hayırlısı olsun cnm gündüzüm sen napıosun?
kanki tm ben gelene kadar evinde olursun sanırımbacım ben sana yazarım bi ara...evde degilim daha.2 hafta daha çalışıyoz..öbür cumartesi kapanıyoz..iş yeri toparlanacak.
günaydın blueworld inşallah 2 hafta sonra görüşürüz uğrarım yanına
kanki tm ben gelene kadar evinde olursun sanırım
herşeyin başı sağlık olsun bırak azcık kafanı dinle diycem emme k.validen
slm hepinize gündüzüm vakit yok inanki ama sizlere bakıp çıkıyorum arada biraz toparlandım heryerde koliler falan ev harman yeri gibi agustosun 15de taşıncam kısmetse
geçen yağmurlarda düzcede çok sel olmuş merkezdeki sandal cafeydi sanırım hepiniz bilirsiniz su onu alıp gitmiş şaşırdım annemden alıyorum hergün havadisleri evleri su falan basmış
neyse ben kaçıyorum öptüm sizi canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?