Düzce///81

düzcede havalar naslı denefim istanbul çok sıcak..gerçi düzceyle istanbulun pek farkı olmuyor ama....

düzcede geceleri biraz daha serin oluyor...burda gecelerde fena sıcak....

Günaydın canlaaarrr...

yettim gare denefim.....evet ya kimsecikler uğramıyo bu aralar buralara...

burfe yok..gündüz uğrardı oda uğramıyo....bir sorun olmasında ....sağlık olsun napalım canım.....

ay ay sizleri ihmal edermiyim şekerler bu sıralar gezmelerdeyim cuma günü orhangaziye gittik eşim ve anası babası filan
ablaları var ordada ziyarete yani
eğlenmedik diyemem eğlendik bu seferki ilği ve yaklaşım çok güzeldi
hepiniz iyiymişsiniz sevindim kızceler

düzcede havalar naslı denefim istanbul çok sıcak..gerçi düzceyle istanbulun pek farkı olmuyor ama....

düzcede geceleri biraz daha serin oluyor...burda gecelerde fena sıcak....

bugün biraz serin bacım.yagmur yagsammı yagmasammı diye düşünüyo ...:roflol:

bugün biraz serin bacım.yagmur yagsammı yagmasammı diye düşünüyo ...:roflol:

düşünsün bakalım düzcemin havası :roflol:
evdesin artık he bana evinin yolunu tarif et bakarsın kendimi eşime getirtirim canısı
arabayla nerden sapacam hangi yönden gelmem gerek senin köye gelişinin
çok altarnatif yolları varda
sancaklar su deposunu biliyorsun diymi oralardan geliş varmı canım

bacım ben sana yazarım bi ara...evde degilim daha.2 hafta daha çalışıyoz..öbür cumartesi kapanıyoz..iş yeri toparlanacak.

slm kızlar ben akşam geldim.denefim uğra yazmışsın gelince gördüm annemlerde internet olmadığından bakamadım numaran olsaydı gelirdim senaydada numaran varmış bilseydim gelirdim seni görmeye neyse kısmet değilmiş bidahakine inş işten çıkıyormuşsun hayırlısı olsun cnm gündüzüm sen napıosun?

burfem hoş geldin bacım.tahmin ettim okumadıgını.olsun artık bi daha kinde evime beklerim canım a.s.a.s.a.s.

h.geldin burfe'çiğim ne olsun be gülüm iyiyim bu sıralar sen ve oğluşun nasıllar
bacım ben sana yazarım bi ara...evde degilim daha.2 hafta daha çalışıyoz..öbür cumartesi kapanıyoz..iş yeri toparlanacak.
kanki tm ben gelene kadar evinde olursun sanırım
herşeyin başı sağlık olsun bırak azcık kafanı dinle diycem emme k.validen

aloooooooo saat kaç oldu uyanamadınızmı daha nen kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm hepinize gündüzüm vakit yok inanki ama sizlere bakıp çıkıyorum arada biraz toparlandım heryerde koliler falan ev harman yeri gibi agustosun 15de taşıncam kısmetse
geçen yağmurlarda düzcede çok sel olmuş merkezdeki sandal cafeydi sanırım hepiniz bilirsiniz su onu alıp gitmiş şaşırdım annemden alıyorum hergün havadisleri evleri su falan basmış
neyse ben kaçıyorum öptüm sizi canlarımmm

kanki tm ben gelene kadar evinde olursun sanırım
herşeyin başı sağlık olsun bırak azcık kafanı dinle diycem emme k.validen

anladın kankinin derdini.ah ah sorma derdim o kadar büyükki.gelirsen dertleşiriz bacım

evet bacım annenin dedikleri oldu.sandal batı buralar baya sel oldu..beyköyde su boruları patladı .2 gün şehir susuz kaldı..
ay ay bu taşınma işi çok zor bacım.kolay gelsin sana.kirayamı kendi evinemi bacım.nere taşınıyosun

slm kızlar nasılsınız?gündüzüm nasıl olalım tabir yerinde ise yuvarlanıp gidiyoruz iyiyiz allaha şükür.kedicik yeni evin hayırlı olur inş güle güle oturursun.bende taşınıyorum aynı dert bende de var anlayacağın hemde ayın 15 ine kadar ve bi an önce toparlanmaya başlamam lazım hepinizi öptüm kızlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…