Düzce///81

oooooooy kız 45 kılo olunur mu ?
caktırma ben olsam valla oyyy şiş gibi olurum zaten 52den asa dusunce kaldırmıyor bunyem bayıkmaya baslıyorum hemen ama nerdeeeee 52 yı gec 62 olsam yeter bana puhahahahah :)

oooooooy kız 45 kılo olunur mu ?
caktırma ben olsam valla oyyy şiş gibi olurum zaten 52den asa dusunce kaldırmıyor bunyem bayıkmaya baslıyorum hemen ama nerdeeeee 52 yı gec 62 olsam yeter bana puhahahahah :)

ula garııııııııııııı 52_62 de fazlamı sankia.s
sen kilo almak içinmi uğraşıyon yoksa vermek içinmi:roflol:
bence 52 iyi yada 50 kilo birşey değil uğraşma bence oldugun gibi kala.s

gunduzun karanlığı senın boyun kac valla benım boyuma gore tam 60yetıyor bana daha asasını ıstemem gercekten ıstemm

sabahın günaydını oldugu gibi gecelerinde akşamı var diymi
iyi akşamlar düzcem
iyi akşamlar gızzzzzzzzzzzzzlar:sm_cool:

bak bişeyi çok istemicen.düzce düzce diye çok andın...ondan nazar degdi arabaya..üzüldüm bak şimdi kıyamam sana...kısmetse ne zaman gelebiliyon ya...:delphin:

doğru söylüyon be arkadaşım ama tam bir haftam dolmadan kıydılar bana abla ve enişte kurbanı oldumsenağlama
sinirden :delphin:içiyom şimdide yok
ne zaman gelcem bilmiyom koçiş kapmışken beni yollarmı gayri:roflol:
gelçez ama ne zaman :1no2:
şimdi ferdi tayfurcuğumu dinleyip efkar dağıtıyom kanki
birde :delphin:bu olsaydı oooooooooo ne iyi olurdu haaaaaaaaa:roflol:

selam düzceli ahbaplarım nabersiniz bakalım özledim valla sizleride hee bidaha görüşemedik bu gün biz buluşma yaptık haydeç ablamın evinde ve çok eğlendik keşke sizlerde aramızda olabilseydiniz buyrun resimlerimize bekliyoruz sevgiyle kalınŞeniz

selam düzceli ahbaplarım nabersiniz bakalım özledim valla sizleride hee bidaha görüşemedik bu gün biz buluşma yaptık haydeç ablamın evinde ve çok eğlendik keşke sizlerde aramızda olabilseydiniz buyrun resimlerimize bekliyoruz sevgiyle kalınŞeniz

iyi geceler canım düzcem ve arkadaşlarım :1hug:

günaydınlar...abloşumda pekde eglenmişiniz.kıskandım valla.ah ah bende olmalıydım orda.patron kurbanı oldum....:a015:

günaydın düzceli hatunlar....nasılsınız bakem...gününüz aydın hayatınız saglıkla ve mutlulukla geçsin....sevgilerimle..

gnydn004om7.jpg
yeşil düzcem
arkadaşlar

kötükedihüso hasta etmeyin adamı nen
gelip de bi slm mı çok görmeyin
ha tabi hepiniz düzce desiniz ya gelmessiniz tabiiiii:oklava:

:iyi akşamlar arkadaşlar ne güzel muhabbet ediyorsunuz muhabbetiniz bol olsun :teselli::teselli::teselli::teselli:: size bir şarkı gönderiyorum bir başkadır benim memleketim

slm ben yeni üyeyım hepınıze gunaydınlar guzel bı gun olması dılegıyle

aramıza hoşğeldin endil sefalar getirdin canım
sanada günaydınlar
yeni gelenlere adet oldu sormak:roflol:
düzce'nin neresindensin
sanırım pelincan diye arkadaşımız hamileydi ama
onuda göremiyoruz aramızda
görüşmek dileğiylea.s.

Back
X