Düzce///81

serapcım bende kaçıyorum canım kendine iyi bak olurmu yine görüşmek üzere tanıştığımıza çok memnun oldum öpüyorum canım senıopuyorumnanaktan

merhaba kızceler gününüz şen ve matrak geçsin
senayda oh oh ne güzel vallah yeğenleri toplamışsın sen
hala dediğin böyle olmalı
ehhhhhhhhh bizim kızcemizde gelsin aramıza büyüsün
üye yapacam buraya:roflol:
ben yaşlı yaşlı yiğenimle mesajlaşırım gayri :roflol:
ne iyi diymi aynı yaşıt olmak

merhaba kızceler gününüz şen ve matrak geçsin
senayda oh oh ne güzel vallah yeğenleri toplamışsın sen
hala dediğin böyle olmalı
ehhhhhhhhh bizim kızcemizde gelsin aramıza büyüsün
üye yapacam buraya:roflol:
ben yaşlı yaşlı yiğenimle mesajlaşırım gayri :roflol:
ne iyi diymi aynı yaşıt olmak

slm düzcem..kıss topram nirelerdesin sen bakem..gözlerim hep arıyor seni..bu sabah kalbimden geçtin..malum okullar açıldı çoluk çocuk telaşesi vardır dedim kendi kendime..nasılsın arkadaşım...Şeniz

slm kızlar nasılsınız?topikte epey şenlenmiş mavi okyanusum hoşgeldin cnmm nasılsın nası olduda teşrif edebildin:)uğra arada bak buraya kaçma öyle tmm..ben çok fazla giremiyorum artık ya bugün oğlumu okula bıraktım kursa gittim şimdi geldim ve acil yemek yapmam lazım yarında evde işlerim var kendime vakit ayıramaz oldum bu ara fazlamı geldi bana ne valla rahatlığa çok alışmışım=)

iyiyim burfecim sende iyisindir inşallah artık kendinede vakit ayır biraz canım bak özlüyoruz burda seniopuyorumnanaktan

slm düzcem..kıss topram nirelerdesin sen bakem..gözlerim hep arıyor seni..bu sabah kalbimden geçtin..malum okullar açıldı çoluk çocuk telaşesi vardır dedim kendi kendime..nasılsın arkadaşım...Şeniz

evet canım düşündüğün gibi oğlanlarla başım belada vallah
küçükle uğraşırken büyük derslerini önemsemiyor salldı kenini bu aralar üstüne gitmeyim dedim ama olmuyor dürtmeyince
akılları başa gelmiyor hiç ders çalışmıyor ders yok yok diyor ama hocalar şikayetci biraz
dersaneden aradılar bugün görüşmeye gidecem
okul durumu iyi gibi
yarında okuldan toplantıları var
k. oğlansa biraz inatcı oldugundan bocalıyormuş öğretmeni sadece benimkiyle değil diğer çocuklarlada okumaya geçtik az birşey canı isterse yazı yazıp okuyor offffffffff ya offffffffff

gndn kızlarrr
platesımı yaptım oğluş uyandı emzırıyrm uyursa gene duş alıp ew işine gırıscem
sızler nasılsınız????

günaydın canım sen buranın yolunu biliyormuydun kız kaydirigubbakcemile3 ben iyiyim vallahi sen nasılsın asıl.çokmu yoruyor bebiş seni:emir_bebek:

canm ya ıkı cocuk zormus gercekten yormuyor sukur ama ılgı ıstıyor gamze gelıyor onla ayrı ılgılen ew işlerı yemek fslsn kocişle bıle ılgılenemıyorum dusun yanı azcık buyuse kendı basına hareket edebılse oturabılse bıraz zaman olur ama o uykuya ben işlere dalıyorum geelen gıden oluyor bu aralar cok sıkıldım ewde bende ıyıce haftasonlarıda ollmasa zorlancam cok ya bıde calıssaydım hıc yetıemezmıstım ayyyy
aman sağlık olsun dıyorum bende huzur olsun napalım .....
kendım olmasamda gonlum sızlerle canımmmm;)

Back
X