Düzce de doğum

Senacaform

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
116
61
13
30
arkadaşlar Düzce de özel Hayri Sivrikaya hastahanesinde doğum yapıcam fakat Sorularım var. Mesela doğuma ya da sancı odasına eş girebiliyor mu? Devlet hastahanelerinde doğumhaneye giremiyorlar yani sancı başladı Artık teksin anne bile yok. Sivrikaya eşi alıyor mu odaya, doğuma? Ve memnun musunuz Düzceliler???

Doğumu yaptınız mi? Ben 38.haftadayım oraya gidiyorum.

doğum yaptın mı canım benim düşük oldu maalesef
Çok üzüldüm kardeş inşallah Allah yine verir hic canini sıkma. Ben doğumumu yaptım kazasız belasız şükür. Merak ettiğin bir sey varsa sorabilirsin.

Çok üzüldüm kardeş inşallah Allah yine verir hic canini sıkma. Ben doğumumu yaptım kazasız belasız şükür. Merak ettiğin bir sey varsa sorabilirsin.
serdar beye gitmedim hiç canım ama sayende içimde bir seçenek oldu ama numarasını vermemesi pek hoş gelmedi ben istediğimde ulaşabileyim diyorum ama öyle biri yok sanırım burda

MERHABA BEN 6 HAFTALIK HAMİLEYİM.SİVRİKAYA HASTANESİNDE SERDAR BEY VE ŞÜKRÜ BEY ARASINDA KARARSIZ KALDIM.TAVSİYE VEREBİLİRMSİNİZ.

Şükrü beyde tanıdığım doğum yaoti sorun olmadı. Serdar bey biraz cins telefon vermez. Seni tersleyebilir. Ama endişeli olduğunu görürse çok güzel açıklar her seyi seni rahatlatir. Karnını siler ayağa kendi kaldırır. Prensipli net bir adam. Ama normal dogum nazi asla cekmez. Sezeryan yönlendirir sende o ışığı gormezse

Çok teşekkkürler. Bugün Şükrü beye gittim beyefendi bir adam biraz devam edelim bakalım hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…