Düzce Hayri Sivrikaya Hastanesi Kadın Doğum Servisi tecrübelerim

Calstgm icin devlete gtmem zor oluyo malesf ama bikac ay dha sonc alamzsam degstricm serdr beyi birde rahim filmi cekilsn de bakalm ondan snra durm ne oluck yarin gidicm yine serdar beye
Açıklamalar açısından ilgili yeterli terslemeleri olmasa aslında. Kişilik olarak net birisi. Bir de rahatlamak istiyorsan açıklar rahatlatır. Aşırı ilgi bekleme. Telefonunu bile vermiyor. Hasta takip pek umrunda değil. Ben internette her yakalama cevap veren dr biliyorum.

Evet oyle biri kuzenimde hamileyken ona gidiyodu ikili trama yapiliyoms galiba ilk aylarda bunu ne icin yaptiriyorz dems gerk olmasa yaptrmayz herhalde dems terslems kuzenimde yaptrmamak icn degl ne amacla yapilan bi test dems aciklama yapmycakmisnz dems oda bebegn sagligi nasl diye yapilan test dems gecistrms dha snra bidha gtmedi serdr beye arastrmaya gtti orda dogm ypti gayette memnundu 42. haftaya kdr nrmal diye bekledi bebegi gelmeynce sezryana aldilr malesf ona rgmen cok ilgililer cok yardmci oluyolr fln demsti

CNM SEZERYANI KİM YAPTI...

CNM SEZERYANI KİM YAPTI...

Araştırmada hangi doktor var cnm tavsiye ettiğin

Kizlar benumde 2 bucuk senedir hamile kalamadigim icin serdr beye gdiyorm tedavi icin memnun kalan var mi bn biraz cekiniyorm bsy sordugmda tersliyo ama birkmakta istemiyorm iyi bi doktr diye duydm dusncenz ne ?
Serdar beyden memnun kaldınız mı bir gelişme oldu mu cnm bende bugün ilk gittim hafif ters gibi.. bende hassasım bakalım süreç ne olacak..

Merhaba forumda okudum bende yeni evlenicem ve hayri sivrikayadan randevu alacagim sukru bey varmis bir bilginiz var mi? Dogum kontrol kullanmak istiyorum fakat devlet sadece ultrasonla bakip yasmin yazip yolladi hormon testi yapmadi.dugune 1 ay kala pihtilasma vs.sorun olur mu diyr ben de tedirgin oldum var mi onerebilceginiz biri

başka hamileler var mı şuanda düzceden?

doğuma çok az zaman kaldı ve gidecek hastane bulamıyorum, sivrikaya hiç steril değil, yaz aylarında bile içerisi 25 derece sıcak, ameliyathanesi zemin katta havasız bir sürü insanların girip çıktığı yerde, oradan doğum yapıpta sağlam çıkan var mı?

kimi duysam sezeryana almışlar orada, zaten kadın doğum için kimse memnun değil resmen millet yokluktan gidiyor ve sömürülüyor, devlet hastanesi tarzında diyecem de o kadar teşekküllü bir hastane bile değil malesef.

inşallah Allah beni o hastaneye mecbur etmesin, başka bir hastane arıyorum ama hala bulamadım da, zaten doğum yapacağız başlı başına stres ama nerede doğuracağım konusu beni daha da çok geriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…