- Emoji Skoru
- 187
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitmiş mi melih hoca tamamenMerhaba hanimlar suan Düzce araştırma da takipliyim 10 haftalık oldum artık devlete geçmek istiyorum. Melih hocaya gidecektim çok sevdiğim bir doktordur ama cagsuya geçmiş. Önerdiğiniz bir doktor var mı hem başka merak edenlere de yardımcı olmuş oluruz![]()
Randevu açılmıyor hiç gün dolduruyor sanırımgitmiş mi melih hoca tamamen
ay üzüldüm ya çağsuda muayene ne kadar oldu acabaRandevu açılmıyor hiç gün dolduruyor sanırım
ben üniversitede betül keyife gittim sonra elmin eminov a gittim bu seferde engin hocaya gitmeyi düşünüyorum asdhahdgafMerhaba hanimlar suan Düzce araştırma da takipliyim 10 haftalık oldum artık devlete geçmek istiyorum. Melih hocaya gidecektim çok sevdiğim bir doktordur ama cagsuya geçmiş. Önerdiğiniz bir doktor var mı hem başka merak edenlere de yardımcı olmuş oluruz![]()
Bende çok üzüldüm 1350 diye duydum doğruysaay üzüldüm ya çağsuda muayene ne kadar oldu acaba
Ben engin hocanın hastasıyım başından beri oda klinik açtı kendine 2 haftaya gidecek ama düzcde açmış. Betül keyifte aynı açmış gidecekben üniversitede betül keyife gittim sonra elmin eminov a gittim bu seferde engin hocaya gitmeyi düşünüyorum asdhahdgaf
ne zaman gidiyolar peki bu ne böyle hepsi gidiyo ahsdhsfhdshBen engin hocanın hastasıyım başından beri oda klinik açtı kendine 2 haftaya gidecek ama düzcde açmış. Betül keyifte aynı açmış gidecek
Offf hiç sorma ya engin hoca gidiyor diye melih hocaya giderim dedim oda gidiyor ahshshsh hepsi yeni ayda olmayacak muhtemelenne zaman gidiyolar peki bu ne böyle hepsi gidiyo ahsdhsfhdsh
yerleri nerede acabaOfff hiç sorma ya engin hoca gidiyor diye melih hocaya giderim dedim oda gidiyor ahshshsh hepsi yeni ayda olmayacak muhtemelen
Engin hocanın kültür mahallesi kuyumcuzade bulvarı adresiyerleri nerede acaba
acaba onun muayenesi ne kadar ahshadha ay yeter artık ya hepsi gidiyorEngin hocanın kültür mahallesi kuyumcuzade bulvarı adresi
Hiç bilmiyorum kiacaba onun muayenesi ne kadar ahshadha ay yeter artık ya hepsi gidiyor
kaçıncı haftadasın ben 10Hiç bilmiyorum ki![]()
yaaa yakın bayağı günlerimiiz nasıl geçiyor gebelğiniz iyi miBende 11![]()
Suan iyiyim hamd olsun kasık ağrılarım azaldı bulantım hiç olmadı halsizlik uyku durumu çok vardı gitti göğüs hassasiyeti biyaaa yakın bayağı günlerimiiz nasıl geçiyor gebelğiniz iyi mi
aynıyız bende öyleyimm :)Suan iyiyim hamd olsun kasık ağrılarım azaldı bulantım hiç olmadı halsizlik uyku durumu çok vardı gitti göğüs hassasiyeti bisizin nasillll
![]()
Masallahhh iyi geçiriyoruz inanki çok şüküraynıyız bende öyleyimm :)
çok korktum millet sürekli hastalık gibi tanıtıyordu 3 ayı kac yasındasınız ilk gebelikmiMasallahhh iyi geçiriyoruz inanki çok şükür![]()