düzeleceğine inanmıyorum artık

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.615
11.159
448
Eşimle 27 yıldır evliyiz. Bir yıl önce işini değiştirdi .Marketlere mal dağıtıyor.Ben kamudayım o özelde.Benim Cumartesi Pazar izin günlerim olduğu halde izni Pazartesi olan işe girdi.İşe girmeden önce izin günleri Pazar diyordu öyle desede ben o işe girmesini istemiyordum .Zaten emekliydi bu ikinci işi .Öyle maddi bir sorunumuzda yok tek istediğim ailemle benimle ilgilenmesi en azından haftasonu beraber vakit geçirmekti ama dinlemiyor.Bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor.Kendimi evli ama dul kalmış gibi hissediyorum.Çocuk kendini bilgisayar oyunlarına vermiş akşamları işten geldiğinde ya da haftasonları odasından çıkmıyor.Eşim geç geliyor.Haftasonları oğlunla vakit geçir beraber gezelim pikniğe denize yada kampa vs gidelim desemde umursamıyor.Evi otel gibi kullanıyor.Akşamdan akşama yemeğini yiyip bir iki saat oyalanıp yatıyor sabahta erkenden gidiyor.Kendini işe vermiş evi unutmuş sinir ediyor beni.2 evimiz vardı bir arabamız vardı emekli maaşı var bende emekli olsam gül gibi geçinip gidebiliriz.
Bazen turlara gidiyorum millet nisanlısıyla kocasıyla gelmiş ben tek .Niye benim eşim böyle beni yalnız gönderiyor niye katılmıyor benle diyorum .Biraz cimrilikte var. En son gitiğimde de beni bir hafta aramadı sormadı mesaj atmadı. Gelince niye aramadın dedim çünkü gitmeni istemiyorum dedi.Dediği olmayınca konuşmama küsme gibi huyları var.Diyorum benimle gel diyorum gelmiyorsun işyerinle konuş Pazartesi olan iznini Pazar ile değiştir diyorum onun içinde uğraşmıyor güya işyeriyle konuşmuş kabul etmemişler sistem böyleymiş cart curt birsürü bahane. Nakliye arabası için kredi çekti bana bir sene mühlet dedi ama bir seneyide birkaç ay geçti birşey değişmedi değişecek gibide durmuyor.
Bunların üstüne geçen otururken telefona bakıp gülüyordu ayakkabı numaran kaç dedi 40 dedim bana ayakkabımı alacaksın yoksa dedim almayacağını biliyorum ama insanın aklına başka birşey gelmiyor .Banada demesinmi doğru çıktı sen piskopat çıktın bende 44 numara cimri salak salak güldü .bende şok tabi öküzlükte level atladın dedim konuşmayı kestim bir hafta sonra özür diledi şaka yaptım dedi ama böyle şakamı olur artık tahammülüm kalmadı boşamak itiyorum Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Yazıyı düzenleyip giriş,gelişme ve sonuca paragraf başı koyarsanız okuyabileceğim.

Bakış açımı sunmak ve belki faydalı olur umudu içindeyim.

Zaten yalnızsın, çok değişen birşey olmaz, en azından sinir olmazsın. Seni gazlamak istemem ama ben böyle bı "durumu" kabul etmem, durum diyorum çünkü evlilik değil bu...
Hep düzelir umuduyla çabaladım ama boşuna olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmışım .Sevgi yok, şefkat yok ,işbölümü yok ,eve para katkısıda yok gibi birşey .Sadece faturaları ve aidatı ödüyor .Aldığı aracın kredisini bitirdi şimdide çevresinden aldığı altını ödüyor taksit taksit.Oda iki üç aya bitecek.Evi geçindiren ben gibiyim.Üstüne bu son yaptıkları yeter artık dedirtti.Kazık kadar olmuş ama hala çocuk gibi. Artık zamanınıda vermiyor bize.Akşamdan akşama görüyoruz.İşkolik oldu çıktı başımıza.

Kocanız sizinle zaman geçirmemek için işkolik davranıyor. Pinti diyorsunuz da pinti olacak gibi kazanmıyor ki. Annem 70 yaşında 45 senelik evliliği bitirdi daha önce bosanmadigi için çok pişman. Siz neye karar veremiyorsunuz adamda sevgi saygı hiçbir şey yok. Çocuk gibi değil gayet bencil düşüncesiz sevgisiz bir yetişkin var karşınızda.

"Evler" var araba var eve iki maaş giriyor kira yok .. Adam bence sizinle vakit geçirmek istemiyor ailesi ile meşgul olmak tercih ettiği bir şey değil Kafasındakileri yapmak için sadece araçsınız.Bu platformdaki kadınların eş sevgili vb tanıdığı pek çok erkek bu imkanı elde edip eşiyle vakit geçirmek hobilerine zaman ayırmak hayalini kuruyordur

Kendi başınıza ayakta duracak ekonomik özgürlüğünüz var, çocuklar da küçük değil, Kendi başınıza yapıyorsunuz zaten her şeyi. Boşanmanız için bir engeliniz yok. Adamın sizin hayatınıza pek bir katkısı yok, duygunuz da bittiyse çekilmez. Siz bilirsiniz, ne istiyorsanız onu yapın.

İçinizde sevgi de bittiyse kocanız çekilecek çile değil. Var ama yok, duvar gibi tatsız tuzsuz bir şey.

Konudan bağımsız ama deneyiminiz olduğu için sormak istiyorum. Tek başınıza turlara gittiğinizde güvenli hissediyor musunuz? Benim eşim de yoğun çalışıyor. Küçük oğlumla tek başıma turlara gitmek istiyorum ama güvenli olur mu onu bilemediğim için cesaret edemedim. Cevaplarsanız sevinirim 🌸

Kocanız sizinle zaman geçirmemek için işkolik davranıyor. Pinti diyorsunuz da pinti olacak gibi kazanmıyor ki. Annem 70 yaşında 45 senelik evliliği bitirdi daha önce bosanmadigi için çok pişman. Siz neye karar veremiyorsunuz adamda sevgi saygı hiçbir şey yok. Çocuk gibi değil gayet bencil düşüncesiz sevgisiz bir yetişkin var karşınızda.
Hadi beni geçtik diyelim oğluda var evde .Oğlumuz haftaiçi çalışıyor hafta sonu evde bize bir Pazarı çok görüyor.Anormal bir insan .İstiyorki biz ondan birşey istemeyelim ne para ne başka birşey .Onu öyle kabul edecekmişiz aşırı egoist ve empati duygusu olmayan birisi.Neden boşanmadığıma gelince çok küçük evlendim saftim seviyordum ve olaylari hep iyi yönünden düşünmeye çalıştım Ne yapıyorsa bizim için yapıyor Çalışkan tembel değil vs ama kendimi kandırmışım onu görüyorum

Hadi beni geçtik diyelim oğluda var evde .Oğlumuz haftaiçi çalışıyor hafta sonu evde bize bir Pazarı çok görüyor.Anormal bir insan .İstiyorki biz ondan birşey istemeyelim ne para ne başka birşey .Onu öyle kabul edecekmişiz aşırı egoist ve empati duygusu olmayan birisi.Neden boşanmadığıma gelince çok küçük evlendim saftim seviyordum ve olaylari hep iyi yönünden düşünmeye çalıştım Ne yapıyorsa bizim için yapıyor Çalışkan tembel değil vs ama kendimi kandırmışım onu görüyorum

Valla ablacigim senine yerinde olsam kilidi degistirir eve almam..boyle koca mi olur, boyle aile mi olur Allahin askian adamin sizlere tek faydasi yok zaten varligi da yok at gitsin evden.

İçinizde sevgi de bittiyse kocanız çekilecek çile değil. Var ama yok, duvar gibi tatsız tuzsuz bir şey.

Konudan bağımsız ama deneyiminiz olduğu için sormak istiyorum. Tek başınıza turlara gittiğinizde güvenli hissediyor musunuz? Benim eşim de yoğun çalışıyor. Küçük oğlumla tek başıma turlara gitmek istiyorum ama güvenli olur mu onu bilemediğim için cesaret edemedim. Cevaplarsanız sevinirim 🌸
Gittiğim turlar gayet güzeldi güvenlikle ilgili bir sorunda olmadı çoluk çocuk gezenlerde vardı ama küçük çocukla zorlanirmisiniz onu bilemedim .Devamlı bir aksiyon var grup halinde yürümüyor vs koşturmacalı biraz

Hiçbir zaman geç değil. Umarım oğlunuz babasına benzemez.

Valla ablacigim senine yerinde olsam kilidi degistirir eve almam..boyle koca mi olur, boyle aile mi olur Allahin askian adamin sizlere tek faydasi yok zaten varligi da yok at gitsin evden.
Bu gidişle öyle olacak gibi .Daha önce aramızda ayrılık konuşmasıda geçti bir süre ev arkadasi gibi olalım dedik tamam dedi tek cümle etmedi bir gram düzelme yok .Aynı tas aynı hamam .Güya bizim için çalışıyormuş benim isteklerim çokmuş tatil vs para olmasa ne ile ödeyecekmis ama işin tuhaf yanı bir yere gitsek çoğunlukla parasını bana ödettirir ödediği sadece benzin parasıdir ya da götürmez. Evde oturun bana masraf çıkartmayın kafasında açık açık demiyorda olan bu .iki haftadır konuşmuyorum çamaşırını yikamiyorum ona yemekte yapmıyorum.Oda hem suçlu hem güçlü benimle konuşmuyor Terbiyesizlik yapan o konuşmadım diye bir hafta konuşmayanda o baktı çamaşırı yikanmiyor vs paşa beyimiz özür dilerim şaka yaptım ne varki bunda dedi birde sen bana piskopat dedin hakaret ettin dedim ondan sonrada ağzımı açmadım .Konuşmuyorum yok farzediyorum ama içten icede artık onu sevmediğimi farkettim eve gelmesin istiyorum o yokken daha iyiyim ona yemek yapmak vs istemiyorum o yemek artarsa pişkin pişkin yiyor sonra ben salonda o mutfakta sessizce hiç konuşmadan oturuyoruz .Dışarıya çok çok iyi .Ailesine anlatsam bu niye bosandiki derler Birtek babama anlatıyorum oda küçük bir mesele ne var bunda diyor ama haftasonu evde olmamasına o da akıl sır erdiremiyor çünkü maddi olarak ihtiyacımız yok

Özel olmayacaksa sizin anneniz neden boşanmıstı?

Benim kocamdamı narsist diye düsünmeye başladım çünkü empati yok duygu yok gibi .Sanki duvara konuşuyorum bütün duyguları alınmış gibi ama çocuklarına yada diğer insanlara öyle değil bana karşı öyle.İnsan 27 senede bir kere seni seviyorum demezmi sarılmazmı öpmezmi sadece cinsel ihtiyaci karşılandığında sarılan birisiydi

Kadın dışarıda calıssin elindeki parayı evine çoluguna çocuğuna harcasın evi geçindirsin işten gelsin yemek yapsın temizlik yapsın çamaşır yıkasin akşam eşinin gönlünü hoş etsin eşinden ne para ne sevgi ne tatil ne başka birşey beklemesin

Back
X