Oralar suan cok yumusak taze dr hafıf mesaj onerebılır kaynaması açısındam bu arada çok guzel bır burun olmus
Burnunuzda nasıl bir değişim oldu peki 1 sene içinde? Benim ucu çok şiş acaba ucu indiğinde o çıkıntı görüntüsü normalleşecek mi diye düşünüyorum bazen, mümkünse özelden ilk ve son halini atmanız mümkün mü ?Kemik gibi sertse muhtemelen geçmeyecektir bende de aynı sıkıntı vardı şuan 1 seneyi doldurdum hala duruyor. Ama inşallah sizinkisi geçer
Benim burun sırtımın ödemi indi şuan burun ucum daha şiş ve kalkık duruyor ilk haline göre.. o çıkıntı da daha belirgin, ama çok rahatsız etmiyor ucunun kalkık olması kadar. Bana yazın atayımBurnunuzda nasıl bir değişim oldu peki 1 sene içinde? Benim ucu çok şiş acaba ucu indiğinde o çıkıntı görüntüsü normalleşecek mi diye düşünüyorum bazen, mümkünse özelden ilk ve son halini atmanız mümkün mü ?
O boşluga dokundugunuzda böyle jöle gıbı vıcık vıcık seklınde hafıf ses cıkarıyor mum?Çok teşekkür ederim, umarım o çıkıntı da geçer de içim rahatlar. Çünkü tam o çıkıntının altında kıkırdağa geçiş olan noktada hafif bir boşluk var gibi ondan da korkuyorum bazen
Hayır ses yok boşlukta, sadece parmağımı yukarıdan aşağıya doğru indirirken kemiğin bittiği kıkırdağın başladığı yerde bir boşluk var gibiO boşluga dokundugunuzda böyle jöle gıbı vıcık vıcık seklınde hafıf ses cıkarıyor mum?
Aynen öyle yapacağımTers bı sey yapmayın yanlıs kaynama olmasın dr unuza bı sorun ıstersenız
Evet önerdi saat başı demedi ama ben de yapmaya çalışıyorum, ödem burun ucumda var belki orası inince eşitlenir görüntü diye bir umut bekliyorum bakalım. Burun ucuma dokunmuyorum çünkü çok sert ve hassas şuandaDaha 10gün erken değil mi? Benimde 9gün oldu burnum çok sert, saat başı masaj yapmamı önerdi doktorum. Size masaj önerdimi? Ödem oluşumu olabilir yüksek ihtimalle.
Evet siz ara ara burun sırtına biraz masaj yapın eminim etki edecektir. Dr u nuza da sorun yine de tabi, yanlış bişey olmasınEvet önerdi saat başı demedi ama ben de yapmaya çalışıyorum, ödem burun ucumda var belki orası inince eşitlenir görüntü diye bir umut bekliyorum bakalım. Burun ucuma dokunmuyorum çünkü çok sert ve hassas şuanda
O burun ucundaki sertlık 1 yılda gecmıyorEvet önerdi saat başı demedi ama ben de yapmaya çalışıyorum, ödem burun ucumda var belki orası inince eşitlenir görüntü diye bir umut bekliyorum bakalım. Burun ucuma dokunmuyorum çünkü çok sert ve hassas şuanda
Canım tabiki gecerr daha cok şekil değiştirir hatta 10 gün nedir kiArkadaşlar 10 gün oluyor ameliyat olalı, burnumu genel hatlarıyla sevdim fakat burun sırtımdaki çıkıntı beni mutsuz ediyor. Kemik gibi sert. Bu düzelecek mi yoksa böyle mi kalacak acaba? Deneyimli olan arkadaşlar bir bakabilir mi? Ben mi kafamda büyütüyorum, baya bir takıldım oraya
Doktorumla görüştüm bugün geçeceğini kafama takmamam gerektiğini söyledi, umarım dediği gibi olur. Teşekkür ederim bu arada size de yorumlarınız içinEvet siz ara ara burun sırtına biraz masaj yapın eminim etki edecektir. Dr u nuza da sorun yine de tabi, yanlış bişey olmasın
Umarım dediğiniz gibi olur :)Canım tabiki gecerr daha cok şekil değiştirir hatta 10 gün nedir ki
Öyleymiş evet en zor ve geç burun ucu iyileşiyormuşO burun ucundaki sertlık 1 yılda gecmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?